Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

........Ben bebemi vermem o cadıya
Ben bu konuyu bazen çok vicdan meselesi yapıyorum kızlaryaa
Kız bakmaz mı bee torun yani. o da canından can sonuçta.
El bebek gül bebek bakar.
Ama ben iki yüzlü olmasın çocuk diye istemiyorum, iki kişinin terbiyesi arasında kaldıkları zaman bocalıyor çocuklar

Evet sahiplenme çok oluyo benim eltimin çocuğunu bi alıyolar 1-2 hafta kalıyo onlarda çocuk anasını babasını unutuyo ben kalmasına izin vermem

Ben birde torunlarını kendi evlatları zannedip sahiplenmelerine uyuz oluyorum
Sonra düşünüyorum babaannem bizle kaldı hep babaannemleydim ben çok severim sonrada haksızlık mı ediyorum diyorum:26:

ben babaannemden de nefret ederdim. beni hiç sevmezdi anneme benziyorum diye ama ben eminim çocuğumda azcık bana çekerse babannesinden nefret edecektir

Ben birde torunlarını kendi evlatları zannedip sahiplenmelerine uyuz oluyorum
Sonra düşünüyorum babaannem bizle kaldı hep babaannemleydim ben çok severim sonrada haksızlık mı ediyorum diyorum:26:

Yani benimki nasıl olur bilmiyorum ama hele lahusa dönemlerini okuyorum bazen KK da kayınvalideleri çıldırtmış.
Yok böyle yap, yok öyle yap diye istemem snaırım ben yaaa

Evet sahiplenme çok oluyo benim eltimin çocuğunu bi alıyolar 1-2 hafta kalıyo onlarda çocuk anasını babasını unutuyo ben kalmasına izin vermem
Bende vermem şahsen, herkes evini, yerini bilsin bacım.
ben babaannemden de nefret ederdim. beni hiç sevmezdi anneme benziyorum diye ama ben eminim çocuğumda azcık bana çekerse babannesinden nefret edecektir

Sende amma problemli karusun hee

Kızlar buna bakın derim

http://www.kadinlarkulubu.com/yarisma-duyurulari/411050-2010-senesinin-enleri.html#post16931612

benim eltimde geceleri de bıraktı şimdi çocuk eltimi hiç sallamıyo. ben baştan dedim hayatta gece bırakmam ayrıca bizim evde bakarsın dedim. ben işten gelince de evine gider dinlenirsin dedim kabul etti. ben biraz otoriterim sanırım istemem öyle beni dinlemesi lazım çocuğumun. tek benim terbiyemde olsun.

Kesinlikle aynı fikirdeyim.
Ama zaten kayınvalidem diyor bakmam diye.
Eşimde diyor o şimdi öyle diyo o zaman yere göğe koymaz diyor.
Ben istemiyorum onun bakmasını, ya bakıcıya veririm yada otururum kendim bakarım.
Eşimin teyzesi bakıyor torununa, gelinide var ya it yerine koymuyor neden bana sormadan yemek veriyorsun, onu yedirme bilmem ne.
O boyuta gelmektense o bakmasın

Ya ben bu kayınvalidenin zırp pırt bana çıkmasından rahatsızım eşim sen konuş diyor nasıl izah edeyim ya kırmakta istemiyorum ama sinirli olduğumdan güzelliklede diyemicem herhalde
kız ben senın nıckını sıncap dıe okuyom hepakşama kadar belgesel ızlıomm ondan mı nee

çemkır kız çemkır
ilahi abla hiç güleceğim yoltu :)
17 yaşındayım lise son ygs hazırlanıyom şu an stajdayım haftanın 3 günü diğer 2 gün okulda pc başında zaman öldürüyom sizlele tanışayım dedim :)
anamm gencecıksın ne guzel la
keskem o yaşlarıma gerı dönebılsem
marifetli hatun işte
kız bunlar benı cekemıo:89:

konusmak ıstemem eşimde bılır sevmem anasını
neysem eşim arar ben yanında olurum
k valıdem benı sorar eşim şuan yok işte yada ben işten cıktım o evde der benı vermez

Iyi akşamlar ben kaçar

iyi akşamlar canım :80:

evet canım en iyisi kendin bakman. inş durumunuz ozaman çok rahat olur işten çıkar kendin bakarsın evladına

Nedfen vicdan meselesi yaptın canım anlamadım

.kızlar ben kaçtım görüşürüz

konusmak ıstemem eşimde bılır sevmem anasını
neysem eşim arar ben yanında olurum
k valıdem benı sorar eşim şuan yok işte yada ben işten cıktım o evde der benı vermez

maşallah diyeyim canımcım benimki bayılır anasıyla gizli saklı konuşmaya ama sağolsun onun için asla laf etmez bana. arada denge kurmaya çalışır.

maşallah diyeyim canımcım benimki bayılır anasıyla gizli saklı konuşmaya ama sağolsun onun için asla laf etmez bana. arada denge kurmaya çalışır.

okuyamadım gecmısı laa mıdeme bı ağrı gırdıpofff

ı akşamlar selcım

slm kızlarr bende geçmişe bakamadım
çünkü 1. sayfaya yazdım 4 gün geçti sanırsam muhabbet koyulaşmış sayfalar akıp gitmiş
maşallah nazar değmesin
neyse ben kaçtım hepinize iyi gecelerr :79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…