Ben bu konuyu bazen çok vicdan meselesi yapıyorum kızlaryaa........Ben bebemi vermem o cadıya
Kız bakmaz mı bee torun yani. o da canından can sonuçta.yaşasın kötülük
zaten bana çekerse çocuk çaçaron olur mahsuru yok şekercim
yok kız şaka biyana kötüdür falan ama eltimin oğluna baktı çok güzel bakıyor. el üstünde tutuyor bir dediği iki olmadı çocuğun.
Ben birde torunlarını kendi evlatları zannedip sahiplenmelerine uyuz oluyorum
Sonra düşünüyorum babaannem bizle kaldı hep babaannemleydim ben çok severim sonrada haksızlık mı ediyorum diyorum:26:
Ben birde torunlarını kendi evlatları zannedip sahiplenmelerine uyuz oluyorum
Sonra düşünüyorum babaannem bizle kaldı hep babaannemleydim ben çok severim sonrada haksızlık mı ediyorum diyorum:26:
Bende vermem şahsen, herkes evini, yerini bilsin bacım.Evet sahiplenme çok oluyo benim eltimin çocuğunu bi alıyolar 1-2 hafta kalıyo onlarda çocuk anasını babasını unutuyo ben kalmasına izin vermem
ben babaannemden de nefret ederdim. beni hiç sevmezdi anneme benziyorum diyeama ben eminim çocuğumda azcık bana çekerse babannesinden nefret edecektir
Ben bu konuyu bazen çok vicdan meselesi yapıyorum kızlaryaa
Kız bakmaz mı bee torun yani. o da canından can sonuçta.
El bebek gül bebek bakar.
Ama ben iki yüzlü olmasın çocuk diye istemiyorum, iki kişinin terbiyesi arasında kaldıkları zaman bocalıyor çocuklar
Evet sahiplenme çok oluyo benim eltimin çocuğunu bi alıyolar 1-2 hafta kalıyo onlarda çocuk anasını babasını unutuyo ben kalmasına izin vermem
Bende vermem şahsen, herkes evini, yerini bilsin bacım.
Sende amma problemli karusun hee
Kızlar buna bakın derim
http://www.kadinlarkulubu.com/yarisma-duyurulari/411050-2010-senesinin-enleri.html#post16931612
benim eltimde geceleri de bıraktı şimdi çocuk eltimi hiç sallamıyo. ben baştan dedim hayatta gece bırakmam ayrıca bizim evde bakarsın dedim. ben işten gelince de evine gider dinlenirsin dedim kabul etti. ben biraz otoriterim sanırım istemem öyle beni dinlemesi lazım çocuğumun. tek benim terbiyemde olsun.
kız ben senın nıckını sıncap dıe okuyom hepYa ben bu kayınvalidenin zırp pırt bana çıkmasından rahatsızım eşim sen konuş diyor nasıl izah edeyim ya kırmakta istemiyorum ama sinirli olduğumdan güzelliklede diyemicem herhalde
anamm gencecıksın ne guzel lailahi abla hiç güleceğim yoltu :)
17 yaşındayım lise son ygs hazırlanıyom şu an stajdayım haftanın 3 günü diğer 2 gün okulda pc başında zaman öldürüyom sizlele tanışayım dedim :)
kız bunlar benı cekemıo:89:marifetli hatun işte
benimki bikaç kez üst üste çağrı yapınca anlıyorum bi karın ağrısı vararamazsam hemen eşimi arayıp şikayet ediyo bi de aradım defne telefonu açmadı diyo hani oğlum bak ben iyiyim ama senin karın fena
:
Iyi akşamlar ben kaçar
Iyi akşamlar ben kaçar
Kesinlikle aynı fikirdeyim.
Ama zaten kayınvalidem diyor bakmam diye.
Eşimde diyor o şimdi öyle diyo o zaman yere göğe koymaz diyor.
Ben istemiyorum onun bakmasını, ya bakıcıya veririm yada otururum kendim bakarım.
Eşimin teyzesi bakıyor torununa, gelinide var ya it yerine koymuyor neden bana sormadan yemek veriyorsun, onu yedirme bilmem ne.
O boyuta gelmektense o bakmasın
Ben bu konuyu bazen çok vicdan meselesi yapıyorum kızlaryaa
Kız bakmaz mı bee torun yani. o da canından can sonuçta.
El bebek gül bebek bakar.
Ama ben iki yüzlü olmasın çocuk diye istemiyorum, iki kişinin terbiyesi arasında kaldıkları zaman bocalıyor çocuklar
konusmak ıstemem eşimde bılır sevmem anasını
neysem eşim arar ben yanında olurum
k valıdem benı sorar eşim şuan yok işte yada ben işten cıktım o evde der benı vermez
.kızlar ben kaçtım görüşürüz
maşallah diyeyim canımcımbenimki bayılır anasıyla gizli saklı konuşmaya ama sağolsun onun için asla laf etmez bana. arada denge kurmaya çalışır.
canımmmmmmmm yok kuşum henüz belli olmadı cinsiyet 2-3 hafta sonra inşallah. inşallah kız olur ama herkes erkek diye tahminde bulunuyor. sağlıklı olsunda inşallah cinsiyet belli olunca yazacağım hepinize. seni de buraya bekleriz canım çok ta mutlu oluruz çokk öpüyorum seni
hayırlısı canım dedigim gibi bunlardan fırsat bulup giremiyorum girdigimdede kimsecikler olmuyo geneldekendine iyi bak dikkat et bebişime defne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?