Sok onu yerine sok sok
Olum nasıl dicen gelme diye beeee...
Bence ilgilenme geldiği zaman anlar herhalde:44:
İlgileniyorum zaten kendi kendine konuşuyor geçen dedim sabahtan beri onur diye bağırıyorsun bağırma dedim daha ne diyim hala devam ediyor kızım hiç yüz vermiyorum sohbet etmiyorum
Bende aramıyorum önceleri her cuma arıyordum bakalım arıcakmı dedim o gün bugün aramıyoruz
puff ikibucuk saat çekiyor aramız hergün okadar yol işe gel git yılda bir günlük aşure için cıks vazgeçtim32:
Yok canımyok topiğe bitanede çıtır lazım
sizlerle zaman gerçirmek eğlenceli olsa gerek neyse ipek böcüşlerim herkese iyi akşamlar ben birazdan çıkcam :79:
Allaha emanet olun:44:
Güle güle canım.kızlar ben kaçıyorum acaba boşverin işgörüşmesi nasıl geçti neler yaptı merak ettim
iyi akşamlar kızlar
benimki bikaç kez üst üste çağrı yapınca anlıyorum bi karın ağrısı vararamazsam hemen eşimi arayıp şikayet ediyo bi de aradım defne telefonu açmadı diyo hani oğlum bak ben iyiyim ama senin karın fena
ben sana kargo yaparım kuşum
kızlar ben kaçıyorum acaba boşverin işgörüşmesi nasıl geçti neler yaptı merak ettim
iyi akşamlar kızlar
Yok canımyok topiğe bitanede çıtır lazım
sizlerle zaman gerçirmek eğlenceli olsa gerek neyse ipek böcüşlerim herkese iyi akşamlar ben birazdan çıkcam :79:
Allaha emanet olun:44:
İpek böcüşlerimine güzelmiş o ölee
Güle gülecanım :92:
Yok erkek kardeşi var 15 yaşında sinirden eşimi kırıyorum bu sefer:26:
Güle güle canım.
Onun iş görüşmesi mi vardı benim haberim yok valla
Ay sinir oluyorum öylelerinede heee.
benimki o kadar değil şükür
Ya bende bazen çok sinirleniyorum, ama sonrada üzülüyorum.
Kırmak istemiyorum.
Ama gerçekten büyük bir rahatsızlık yaratıyorsa knuşmalısın tabi ki
ben düğünde yaptıklarını anlatsam yüzüme tüüüüü diye tükürür hala o kadınla konuşuyor musun dersinizeee öyle kolay kolay kayınvalide düşmanı olunmuyo cicim çok çektirdi bana amaaa sesimi çıkarmıyorum mecbur çocuğa bakıcak. onu paçavra gibi kullanıp çocuk büyüyünce bi kenara atıcam ha ha ha
ben düğünde yaptıklarını anlatsam yüzüme tüüüüü diye tükürür hala o kadınla konuşuyor musun dersinizEee öyle kolay kolay kayınvalide düşmanı olunmuyo cicim çok çektirdi bana amaaa sesimi çıkarmıyorum mecbur çocuğa bakıcak. Onu paçavra gibi kullanıp çocuk büyüyünce bi kenara atıcam ha ha ha
Onun yüzünden eşimi kırgın yolladım işe
kız çocuğuda çaçoran yetiştirirse
ben düğünde yaptıklarını anlatsam yüzüme tüüüüü diye tükürür hala o kadınla konuşuyor musun dersinizeee öyle kolay kolay kayınvalide düşmanı olunmuyo cicim çok çektirdi bana amaaa sesimi çıkarmıyorum mecbur çocuğa bakıcak. onu paçavra gibi kullanıp çocuk büyüyünce bi kenara atıcam ha ha ha
Ay çok kötüyüz
Geberdim len gülmekten.
kız çocuğuda çaçoran yetiştirirse
Ben o yüzden kendim büyütmek istiyorum işte:93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?