Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

kızlaaar, işe gitcem acele girdim bi selam edim, kangammmm bilmiyodum ben başınız sağ olsun, vefat nedeniyle gidiyomuşsunuz , bağışla kangam haberim yoktu sorup duruyom bi de

ay dün evime ulaşamıycam sandım ne yoğun bi cumaydı hafta sonu da dinnenme yok, istemiyom hafta içi boş gün:84: hafta sonu istiyom :84:

kangamm yanlış anladın
babanem daah önce vefat ettı bıkaç ay oluyo
anneme sordum anlattı sadece
önemlı deıl

kanga nerdesın sen yaa
gıtmeden ıkı konuşakk

ay yine nyannış annadımm :26: kangam yok hafta içi normalde gitmiyodunuz ya ondan hani dedim öyle yazınca

dün sabahtan akşama kadar feci yoğundu işler, akşam da çok geldim kangam şimdi yine işe gitcem yarın da iş

sen ne ediyon bakem, kaçta çıkcen bugün*

özel mesaj atamıyom koptum yannış annamaya

burdayım kanga ne gtmesı:26:
akşama kadar hemıde

he yaa ben yanlış anladım bıan heycan yaptım

cok cok ıyıyım.. senınle aynı kaderı paylasıyor gıbıyızz bende annemı cok ozledıfmmm

aksama ne yemek yapsam dıe dusunuyorum babama ılk gun tuzlu olmus :) dun cok acı olmus moralım bozuldu yabugun guzel olması lazım

ne yemek yapmıştınki :)

ılk gun sulu patates yaptım bırde pılav salta falan vardıda babam yedı ama bıldım tuzlu neyse olsun bakalım falan dedı kızmaz babam sanslıyım sonra dun uyandım ısde yokya evde sabah uyandım dusunuyorum ne yapsam dıye mercımek corbası yaptım o guzel oldu ama bıde domatslı bıber kavaurdum falan ama cok acıymıs bıber tadınada hıc bakmadım. bı yemeye basladık zehır gıbı bugun guzel olması lazım ama ne ypacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…