Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

özel değilse annen niye uzakta.
Birde böyle damdan düşer gibi oldu kendinden bahsetsene biraz

özel değilse annen niye uzakta.
Birde böyle damdan düşer gibi oldu kendinden bahsetsene biraz

annem akrabamızın yanına gıttı. kotu bı durum yok. kendımden bahsedeyım tabı:))) esımden ayrıldım calısıyorum aılemle kalıyorum oyle gecıyor. senın ozeld eılse

iyi pazarlar kızlaaar, şaşırdım pazar günü kaç sayfa yazıldığını görünce

27tuba hoş geldin aramıza sen de bendensin, çok oldu mu ayrılalı benimki zaman aşımına uğradı da, hatta sözlüyüm şimdi:78:

annem akrabamızın yanına gıttı. kotu bı durum yok. kendımden bahsedeyım tabı:))) esımden ayrıldım calısıyorum aılemle kalıyorum oyle gecıyor. senın ozeld eılse

ailen yanındaysa sırtın yere gelmez, değilse bile gelecek anlamına gelmiyor tabii ama allha onları yanımızdan eksik etmesin

Eşim mesaide bugün çalışıyor..Bende pc ve tv ile zaman geçiriyorum

hava çok soğuk allahtan iyi pazara denk gelmiş eşinin mesaisi, sizde de öyle mi ben hava kötüyse hsonu çalıştığımı o kadar yanmıyorum ama güzelse ağlıyorum resmen :84:

bu havada dışarı çıkası olmuyor insanın.Ama üzerine bir ağarlı çöküyo.Battaniye altında tv seyretmek çalışaktan daha güzell

günaydınnnnnnnnnnn
oh bee bıkaç bugun başım rahat olcak
ortakın yarın kızı olcak ınş
eşi hamıştı
sezeryan olcakmış

selammmm ve hoşçakalın işlerim yoğun vakit bulursam gelirim inş.

efsunnnnn bu arada hoşgeldin bacımmm uuzn bir aradan sonra seni yine aramızda gördüğüme sevindim

Cuma akşamı reglim bitmesi gerekiyordu.Leke leke devam etti.Şimdi her yerim ağrıyor sanki regli olacam gibi..Tam bitmeden yenidenmi başlıyacak ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…