Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

yeğenim 6 yaşında adı beren ama giç duymadım çevrede başka beren...

bizim buralarda pek yok herhalde ozaman

cnm bi de altı yaşındaymış ya yeğenin daha ufaklarda daha bol sanırım, çünkü hep kreş yaşlarından geliyor, bir de beren saat;'ten etkilenip koyan çokmuş. bir ara da demir çok modaydı istanbul masalı zamanı, efe zaten öyle kavak yellerinden, dizi sezonlarına göre moda değişiyor

Bizde beren saattenn etkilendik aslında.yeğenimdoğduğunda yarışmacıydı beren saat daha şöhret olmamamıştı.Orda duymuştuk

kızlar bugün bize misafir geldi çocuklar bilgisayara oturmasın diye sabah sabah kalktım kablosunu çantama koydum kardeşim evde fellik fellik beni arıyomuş şuan akşam birbirimize girceğimizin sinyalleri bunlar

kangam benım hee sevmedığım ortakama kızı cok sevımlı bayılıyom ona
hatta dıomkı cocukları pek sevmem ama sızn kızınız gıbı kızım olsun ıstıyorum dıyecok tatlu yaa
resmını koymuştum gördun mü hiç:82:
beımde kızım olsun ıstıyorum ınş hayrlısı olsun genede

beren ısmı cok mu bılmem ama ben cok kararsızım benım cocuk isimsiz dolaşcak gıbı
erkek olursa barış olsun ıstıyomm

kızlar bugün bize misafir geldi çocuklar bilgisayara oturmasın diye sabah sabah kalktım kablosunu çantama koydum kardeşim evde fellik fellik beni arıyomuş şuan akşam birbirimize girceğimizin sinyalleri bunlar

alla belanıne uyanıksın sen laa
kardeşin erkek mı kız mı
bence eve gtme sen yada çaktrmadan yerıne koy

melek gene banlanmışlen buna alışkanlık yaptı sanrım

günaydın kızlarbugunde yoğun olcak gıbı benı özlen hemıı
halamda gelcek karın ağrımda cok off gecsın bugun

Günaydınlar topiğe nazar değdi galiba kimsecikler yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…