benim öyle gözüm yükseklerde değil ama eşim aman şusuda olsn busuda olsun modeli yüksek olsun derken çıtayı baya yükseltti.Bıraksam 0 alacak.Ama bizim etimiz ne budumuz ne..Yükseklerde uçmaya ne gerek var
duyguyu facedede görmedim ben acaba hastamı
haklısın ama eğer alıyorsanda o kadar parayı koyuyorsan ortaya biraz daha fazla verip keyifli bir şey almakda güzel olur
bilemiyorum bende face açılmıyor inşallah iyidir
biz araba için 17000 düşünüyorsak..Sıfır araçlar sallıyorum 30000 aşmasa güzel olur aslında ama nerdeee
inşallah gönlüne göre temiz güzel bir araba alırsın kazasız belasız kullanırsın canım
Saolasın..........
istanbula gittin mi o günden sonra hani geri gidememiştin
selma kizlar(umarim rahatsiz etmiyorumdur)
dün bu forumu kesfettim ve bundan cok memnun oldum, cok güzel bi paylasim sitesi!!
umarim benide araniza alirsiniz :82:
sevgilerimle
dün bu forumu kesfettim ve bundan cok memnun oldum, cok güzel bi paylasim sitesi!!
sevgilerimle
gittik geçtiğimiz haftalarda araba bakmaya..
Arabayı satanları gözümüz tutmadı..Almadık elimiz boş döndük
mandalin yeni topiclere yelken açmış burayada uğramıyor bak
bana 0 araç almak çok akıllıca gelmiyor ya.Aldığın gibi birkaç binlira düşüyor fiyat.Gerçi güzel bir kampanya olursa alınabilir tabi..
Bana kalırsa önümüzdeki kış alalım diyorum arabayı ama eşim pek hevesli
sevgilerimle
hayrlısı olsun ama ben sıfır olmasada hasarsız araç almanızı ısterımcnm
heryerde yapılan parçalar maalesef orjınaldeıl ve araç can taşıyor bunu unutmayın
h geldın,
mandışş nbr cnm
ben yoğun olmasam hep gelıom
tüm illere bakıyoruz canımaselam hoşgeldin
yeni düştüysen büyük ihtimalle bir daha bu topiği zor bulacan demektir
izmite baktınızmı biz satışı alışı hep oradan yapıyoruz
hayrlısı olsun ama ben sıfır olmasada hasarsız araç almanızı ısterımcnm
heryerde yapılan parçalar maalesef orjınaldeıl ve araç can taşıyor bunu unutmayın
h geldın,
mandışş nbr cnm
ben yoğun olmasam hep gelıom
iyidir böcüğüm senden naber
gitmedimi denetçiler hala
ben bir gün alırsam araç kesinlikle sıfır olur çünkü benim için ikiinci el araç daha pahalıya geliyor sıfırda vergi ödemediğim için ikinci elinden daha ucuza geliyor
aracı tanıdıklarımız toplıyacak canım oyüzden bu konuda teredütümüz yok.Ama hasarsızlarada bakıyoruz.Artık en iyisi hangisiyse onu alacaz
sana neden vergi yok
iyidir böcüğüm senden naber
gitmedimi denetçiler hala
ben bir gün alırsam araç kesinlikle sıfır olur çünkü benim için ikiinci el araç daha pahalıya geliyor sıfırda vergi ödemediğim için ikinci elinden daha ucuza geliyor
Pert olmamasına dikkat ediyoruz canım.Hasarı fazla olmayan.Belli yerlerinden hasar almamış falan ..
Pert olmamasına dikkat ediyoruz canım.Hasarı fazla olmayan.Belli yerlerinden hasar almamış falan ..
sanırm grip olcam cok hapşırdım bugun:2:
onlar yok cnm iş cok
hasarlı araç baya var yaz gelıo işler acılıo
ben 2.el alsam bılem hasarsız tercıh ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?