Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

benim öyle gözüm yükseklerde değil ama eşim aman şusuda olsn busuda olsun modeli yüksek olsun derken çıtayı baya yükseltti.Bıraksam 0 alacak.Ama bizim etimiz ne budumuz ne..Yükseklerde uçmaya ne gerek var

haklısın ama eğer alıyorsanda o kadar parayı koyuyorsan ortaya biraz daha fazla verip keyifli bir şey almakda güzel olur

duyguyu facedede görmedim ben acaba hastamı

bilemiyorum bende face açılmıyor inşallah iyidir

haklısın ama eğer alıyorsanda o kadar parayı koyuyorsan ortaya biraz daha fazla verip keyifli bir şey almakda güzel olur

bilemiyorum bende face açılmıyor inşallah iyidir

biz araba için 17000 düşünüyorsak..Sıfır araçlar sallıyorum 30000 aşmasa güzel olur aslında ama nerdeee

selma kizlar (umarim rahatsiz etmiyorumdur)
dün bu forumu kesfettim ve bundan cok memnun oldum, cok güzel bi paylasim sitesi!!
umarim benide araniza alirsiniz :82:

sevgilerimle

dün bu forumu kesfettim ve bundan cok memnun oldum, cok güzel bi paylasim sitesi!!

sevgilerimle

hoşgeldin...

Biz gündüzleri buralardayız senide bekleriz

sevgilerimle

aselam hoşgeldin
yeni düştüysen büyük ihtimalle bir daha bu topiği zor bulacan demektir

gittik geçtiğimiz haftalarda araba bakmaya..

Arabayı satanları gözümüz tutmadı..Almadık elimiz boş döndük

izmite baktınızmı biz satışı alışı hep oradan yapıyoruz

mandalin yeni topiclere yelken açmış burayada uğramıyor bak

hayrlısı olsun ama ben sıfır olmasada hasarsız araç almanızı ısterımcnm
heryerde yapılan parçalar maalesef orjınaldeıl ve araç can taşıyor bunu unutmayın

sevgilerimle

h geldın,

mandışş nbr cnm

ben yoğun olmasam hep gelıom

iyidir böcüğüm senden naber
gitmedimi denetçiler hala
ben bir gün alırsam araç kesinlikle sıfır olur çünkü benim için ikiinci el araç daha pahalıya geliyor sıfırda vergi ödemediğim için ikinci elinden daha ucuza geliyor

aracı tanıdıklarımız toplıyacak canım oyüzden bu konuda teredütümüz yok.Ama hasarsızlarada bakıyoruz.Artık en iyisi hangisiyse onu alacaz

sana neden vergi yok

Pert olmamasına dikkat ediyoruz canım.Hasarı fazla olmayan.Belli yerlerinden hasar almamış falan ..

sanırm grip olcam cok hapşırdım bugun:2:
onlar yok cnm iş cok
hasarlı araç baya var yaz gelıo işler acılıo
ben 2.el alsam bılem hasarsız tercıh ederım

akşam evımı sıldım süpürdüm
elekrtıklı süpürgemın celık borusu bozulmuştu 3 haftada ancak geldı yenısı1 kez komsumdan aldım ama 2 hafta evı süpürmedım
içim hıc rahat deıldı
şükür aksam yemek yedıkten sonra hemen evı temızledım
wc banyo cifledım yerlerı sıldım falan
bugunde mutfak dolaplarımın örtülerını değiştrcemkaymaz seyden aldımda

Pert olmamasına dikkat ediyoruz canım.Hasarı fazla olmayan.Belli yerlerinden hasar almamış falan ..

hayırlısı olsun canım

sanırm grip olcam cok hapşırdım bugun:2:
onlar yok cnm iş cok
hasarlı araç baya var yaz gelıo işler acılıo
ben 2.el alsam bılem hasarsız tercıh ederım

kolay gelsin böcük peki neden hasarlı araçları tavsiye etmiyorsun bu işlerin içinde olan biri olarak işin şeytanlığını kurnazlığını nere de nasıl kandırıldığını insanların anlatsana azcık bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…