Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

atomum benim

cnmöncelıkle cok emın olduğun yerde hasarlı araca baktrmalısın
güvendığın ınsanlarda olsa faturalanmış orjınal parçalar kullanılmalıdır
zaten yan sanayı cok sağlıksız ve bıkaç kullanımda ömrü bıtıyoa
motoru cok cok önemlı daha ne desemkı
ben aracı canlı olarak bakmadan pek bişi dıyemem
pert değildi ama
ılk araba perttı bana göre ıkıncı deıldı ama genede yaptrma malıyetı düşük deıldı
karşılaştırrsak hasarsız 2. el daha ekonomık olur

:78:
he bıde çamasrları yıkadım astım
h içi yavaş yavaş yapınca h sonuna kalmıo bölece bolbol gezıom

hiç anlamam motorundan filan ama haklısın genelde ustalara gösteriyorlar fakat usta tüm parçalarını tek tek bakıp inceleyip orjinalmi yan mı bozukmu anlayabiliyormu

ılk araba perttı bana göre ıkıncı deıldı ama genede yaptrma malıyetı düşük deıldı
karşılaştırrsak hasarsız 2. el daha ekonomık olur

:

Açıkcası araçları hatırlamıyorum ama..Aracın kişiye göre pert olması değil kayıtlara göre pert olması önemli bence..
Mesela 2011 model hasarlı bir aracı alıp yaptırdığında çok uyguna maledip güzel kar edebiliyorsun.Eşimin babasından biliyorum.Bazı püf noktaları bilmek gerekiyor tabi..Benim amcam yıllardır sanayide hasarlı araç almanın çok daha mantıklı olduğunu söylüyor.Bende katılıyorum şahsen

Şİrket severinde herkesin kendi bölümüne ait dosyaları var.Hepimiz tüm dosyaları görüyoruz ama giriş iznimiz olan klasörleri açabiliyoruz sadece.Dün bu bölümlerden birinin dosyasının açık olduğunu farkettim.Dün haber veremedim arkadaşa.Bu sabah aradım dedim dosya açık tamam saol ben hem söyliyeyim kapasınlar dedi.Sonra aradı ne zaman gördün dedi.Dün dedim.Dün niye aramadın dedi.Arıyamadı dedim meşguldum çok burasıda kalabalıktı olmadı işte..Ay yaptığı tribin haddi hesabı yok.Bileydim haber vermezdim.

İnsanlara iyilik yaramazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…