heee iki kere acı acı bana skopummm
çeneyi gene okudumda ondan kuzu
beğen butonu varmıydı yenimi çıktı
ben kaçayım kızlar yavaştan hoşçakalın hanımlar
çokSen bana acıyın mıçok mu işin var
beğen butonu varmıydı yenimi çıktı
anaaa ben geldim herkes gitmiş, naaptınız çok çene çaldınız mıııı, kangammm kolay gelsinnn, beğen butonu eskiden vardı kızlar yeniden gelmiş he, nos nos oldum hihihi
Günaydınnnn
Akşam olsada eve gitsek
maynakdur daha bısmıllah yenı geldık
ayyben işte olmaktan cok mutluyum:82:hava harıka
sabah bahçede çay içtık patronla
mis gıbı hava
günaydın kızlar oy oy evimi özledimmmm
Duygu hala gelmemiş akşamki fönün etkisi çok iyiydi herhal
anladım cnm
bence bıraz daha zamanınız varsa 0 araç alın
bana 0 araç almak çok akıllıca gelmiyor ya.Aldığın gibi birkaç binlira düşüyor fiyat.Gerçi güzel bir kampanya olursa alınabilir tabi..
Bana kalırsa önümüzdeki kış alalım diyorum arabayı ama eşim pek hevesli
benim öyle gözüm yükseklerde değil ama eşim aman şusuda olsn busuda olsun modeli yüksek olsun derken çıtayı baya yükseltti.Bıraksam 0 alacak.Ama bizim etimiz ne budumuz ne..Yükseklerde uçmaya ne gerek var
haklısın ama eğer alıyorsanda o kadar parayı koyuyorsan ortaya biraz daha fazla verip keyifli bir şey almakda güzel olur
bilemiyorum bende face açılmıyor inşallah iyidir
biz araba için 17000 düşünüyorsak..Sıfır araçlar sallıyorum 30000 aşmasa güzel olur aslında ama nerdeee
iyidir böcüğüm senden naber
gitmedimi denetçiler hala
ben bir gün alırsam araç kesinlikle sıfır olur çünkü benim için ikiinci el araç daha pahalıya geliyor sıfırda vergi ödemediğim için ikinci elinden daha ucuza geliyor
akşam evımı sıldım süpürdüm
elekrtıklı süpürgemın celık borusu bozulmuştu 3 haftada ancak geldı yenısı1 kez komsumdan aldım ama 2 hafta evı süpürmedım
içim hıc rahat deıldı
şükür aksam yemek yedıkten sonra hemen evı temızledım
wc banyo cifledım yerlerı sıldım falan
bugunde mutfak dolaplarımın örtülerını değiştrcemkaymaz seyden aldımda
atomum benim
Şİrket severinde herkesin kendi bölümüne ait dosyaları var.Hepimiz tüm dosyaları görüyoruz ama giriş iznimiz olan klasörleri açabiliyoruz sadece.Dün bu bölümlerden birinin dosyasının açık olduğunu farkettim.Dün haber veremedim arkadaşa.Bu sabah aradım dedim dosya açık tamam saol ben hem söyliyeyim kapasınlar dedi.Sonra aradı ne zaman gördün dedi.Dün dedim.Dün niye aramadın dedi.Arıyamadı dedim meşguldum çok burasıda kalabalıktı olmadı işte..Ay yaptığı tribin haddi hesabı yok.Bileydim haber vermezdim.
birde bu arkadaşım dışardada çok samimi görüştüğüm samimiyetine güvendiğim bir insan şok oldum resmen
Selam yorgun naber
selam fıstıklarımmmgeçmişi okuyamadım hepiniz iyisinizdir inş. ben çok iyiyim hepinizi öpüyoruz oğlumla
valla kız hiç aramıyorum seni :90::90:nede olsa denk gelir biryerlerden diyorumkız sen bütün gün pc başındamısın
selam fıstıklarımmmgeçmişi okuyamadım hepiniz iyisinizdir inş. ben çok iyiyim hepinizi öpüyoruz oğlumla
yok doğum yapmadı henüz ama iş yerinde yasaklanmış kk o yüzden giremiyor gündüzleri, yine atladım ama defne girene kadar cevapsız kalmasın dedim:78:Sen doğum yaptın mı canım
Selam mineim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?