Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

anaaa ben geldim herkes gitmiş, naaptınız çok çene çaldınız mıııı, kangammm kolay gelsinnn, beğen butonu eskiden vardı kızlar yeniden gelmiş he, nos nos oldum hihihi

son iki günün özetiyle karşınızdayım efeeem

Günaydınnnn

Akşam olsada eve gitsek

sabahın köründe yazmışın insaf cnm yaa

maynakdur daha bısmıllahyenı geldık
ayyben işte olmaktan cok mutluyum:82:hava harıka
sabah bahçede çay içtık patronla
mis gıbı hava

bahçede çay içceem bi patronum ve işim olsa ben de hep çalışam derdim yav kangammm
günaydın kızlar oy oy evimi özledimmmm

al bu da boswer 2 sabahtan evini özlemiş, mandalin seniii

Duygu hala gelmemiş akşamki fönün etkisi çok iyiydi herhal

:92:

anladım cnm
bence bıraz daha zamanınız varsa 0 araç alın

demesi kolay böcüşüm, ağanın eli tutulmaz sen gibi zenginmiyik hepimiz

ben de bi gün araba alırsam kesin ikinci el olur, zaten etrafımdan gördüğüm ilk arabaların hep 2. el olması faydalı oluyor benim gibi acemiler için, yatırım amaçlı alınırsa belki para da bolsa kenarda 1. el alırım

benim öyle gözüm yükseklerde değil ama eşim aman şusuda olsn busuda olsun modeli yüksek olsun derken çıtayı baya yükseltti.Bıraksam 0 alacak.Ama bizim etimiz ne budumuz ne..Yükseklerde uçmaya ne gerek var

valla sözlümün arabası 1. el almış kaç yıllık bilmiyom ama yepyeni duruyor, tabii ben daha kullanmıyorum bi kullansam hurdaya çıkar tövbe tövbe:78:

haklısın ama eğer alıyorsanda o kadar parayı koyuyorsan ortaya biraz daha fazla verip keyifli bir şey almakda güzel olur
bilemiyorum bende face açılmıyor inşallah iyidir

biraz daha fazla derken 2 katı oluyo yav genelde 0 km ler:26:

biz araba için 17000 düşünüyorsak..Sıfır araçlar sallıyorum 30000 aşmasa güzel olur aslında ama nerdeee

he boswer yazmış yani bayağı bi' fark oluyo arada:78:

sen niye muafsın gümrükçü müsün yoksa, bize gümrükten araba sok içeri mandalinnn

heh ben de diycektim atom karınca ben hiçi o kadar iş etsem hsonuna gezcek halim kalmaz ki

nankör diye kedilere derler, insandan ala nankör mü var

birde bu arkadaşım dışardada çok samimi görüştüğüm samimiyetine güvendiğim bir insan şok oldum resmen

ah ahh beni de şaşırtan hatta daha beter şok eden arkadaşlarım olduğundan herkesten gelecek abuk tepkilere alıştı bünyem sanırım insanlar için kendimi paralamayı böyle böyle bıraktım resmen, nankörleri göre göre...

Selam yorgun naber

geçmişe dalmıştım canım iyilik yorgunluk senden naber?

selam fıstıklarımmm geçmişi okuyamadım hepiniz iyisinizdir inş. ben çok iyiyim hepinizi öpüyoruz oğlumla

valla kız hiç aramıyorum seni :90::90:nede olsa denk gelir biryerlerden diyorumkız sen bütün gün pc başındamısın

selam fıstıklarımmm geçmişi okuyamadım hepiniz iyisinizdir inş. ben çok iyiyim hepinizi öpüyoruz oğlumla

ben ses vereyim senin aklın kalmasın diye topic yavaş ilerliyor sanırım
genel olarak bi yaramazlık yok sanırım, ben de ikinizi seni ve oğlunu yani öpüyorum

Sen doğum yaptın mı canım

Selam mineim
yok doğum yapmadı henüz ama iş yerinde yasaklanmış kk o yüzden giremiyor gündüzleri, yine atladım ama defne girene kadar cevapsız kalmasın dedim:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…