- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
hoşbulduk defne sende hamilesin ne güzel allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Benimde bünyem çok müsait ondan riske atama kendmi.Evlendiğimden beri zaten tartda gördüğüm göreceğim en son rakamı gördümaşırı kilo almaya sebep oluyormuş. senin bünyen müsait sakın 1 kutu bile olsa içme dedi bana.
canım 2 sene dolunca olursa da zaten erken sayılmaz bence. hapla alakası yok olup olmama işi tamamen Allahın bileceği iş. bak ben hiç hap içmedim hiç te sorun yoktu 2 sene olmadı. hap içen arkadaşlarım hemen hamile kaldı. onun hapla falan alakası yok
evet canım hormonel dengeyi bozuyormuş. bi de Allah korusun rahim kanserine sebep oluyormuş.
defhne 4 temmuz en son doğum tarihi yarın cinsiyetini öğrenecem inşallah
sel evet canım bir hafta sonra 4 ay bitiyo inşallah sağ salim olsundaa
Benimde bünyem çok müsait ondan riske atama kendmi.Evlendiğimden beri zaten tartda gördüğüm göreceğim en son rakamı gördüm
defhne 4 temmuz en son doğum tarihi yarın cinsiyetini öğrenecem inşallah
ay canım dikkat et sonra hiç engelleyemezsin baştan dikkat etmek lazım. ben evlenince çok zayıflamıştım. bebiş için ilaçlara başlayınca aldım çok. 72 kiloyum şuan.
18 temmuz da benim inşinş Rabbim gönlündekini verir canım.
Peşpeşe gelecek melekler ne güzel
tamam o zaman bana bir şey yapmıyor ya kilo vs
bı tek sen benı anladın gı bunlar anlamıyyiyidir kuşum senden naber? iğrenç bir hava var dışarda içim sıkılıyor bugün
ohhhhhh misss ne güzel uyumuşsundurr :97:
O nasıl uyumaktır lan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?