Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

o zaman gelinimsin bende trabzonluyum

eşin köylü mü oldun lenn
evlenınceben niğDELİYİM hıc demıoom artvınlıyım dıe

iyi kaynatmışsınız ben anca kaynattıklarınızı okuyom

Son düzenleme:
biraz beni aşıyo konuşulanlar buraya biraz küçük mü geldim ne benim tarzımcakonuşan yk heralde:76:

İstersen konuşuruz canım benim, sen nerde yaşıyorsun ve üniv.de hangi bölüm istiyorsun, sevgilin var mı?

İstersen konuşuruz canım benim, sen nerde yaşıyorsun ve üniv.de hangi bölüm istiyorsun, sevgilin var mı?

sevdiğim var ama onun beni sevip sevmediğini bilmiyorum:2:
tokatta yaşıyorum, kız meslek lises bilişim teknolojisi bölümü web tasarım programcılığı alanındayım bilgisayarla yada teknolojiyle ilgili soununuz olursa yazmınıza koşarım hemn şuan stajdayım haftanın 3 günü 2 günü okuldayım haftanın her akşamıda dershanede yazılım mühendisliği düşünüyorum süleyman demirel üni. ıspartada

başarılar umarım istediğin gibi kazanırsın ama sen burayı değiştirdir sen sınavla ilgili topiklere takıl

Ya be iş yerinde facebook a giremiyorum çaresi var mı?
Kısıtlı kullanım :26:

Ayrıca bende başarılar diliyorum :)

Ya be iş yerinde facebook a giremiyorum çaresi var mı?
Kısıtlı kullanım :26:

ablişlerim teşekkürler inş. dualarınız eksik etmeyin
kankiş onun bi programı vardı adı tam olarak aklımda değil 2 dk bekle sen ben bulayım söyleyim link veririm sen indirirsin bide hangi taayıcı kullanıyosun ciciş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…