Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

günaydın kızlar mutlu günler

boşver gelmedi bugün neden ki

belli olmuş neden gelmediği

Günaydın kızlarrrr

dün gelemedim merak etmişiniz çok şükür hasta değilim...

Araba aldık onun işlemleri vardı oyüzden gelemedim..

sizler nasılsınız

hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız inşallah darısı isteyenlerin başına

opel astra /2001 model/ 1,6 motor/ 2001'in en ful araçlarından... tabi bide 2. el..

çok içimize sinerek aldık.

mutlu huzurlu günlerde kullan inşallah

cıks saatler değişti artık 17.30 da çıkıyorum eşimi bekliyorum 18.00 gibi geliyor yanıma beraber gidiyoruz eve

vitaminsizlik değil canım hayat bir adım atmak bile yoruyor hele yazın sıcaklarda işkence gibi

Güzel fiyat benim kocamda istiyo ama daha var almamıza şimdilik kayınpederiminkini kullanıyoruz

benımde değiştı 19 da cıkıom artıkama olsun ya cok huzurluyum bıde işim var şükür yeter
kendıne dıkkat et balım

boşwer hayrlı olsun tekrar

Ama bazen tam biyere gidelim diyoruz arıyo ben şuraya gidicem diye ha bide artık her hafta sonu aramay başladı sinir olmaya başladım haftasonu gezilir demi neden arıyorsun ki ben şuraya gidicem diye zati kocam vermiyo arabayı bize lazım diyo

kocem bgun 16:00 dan 24:00 arası çalışcekpoff sıkıldım ama ne bıcım iş yaa
pazarları çalışır sıkıldım borçlar bıtsın hemen yenı iş baksın
adamın yüzünü göremez oldum

gene yalnızım dün ütü neyım yapmadım dvd ızledım
yemk yaptım
bugun ütülerımı yaparım iş kalmasınnn

aman boşver duyma sen onu..

benim kayınpederde dün evliliğinizi pekiştirmeniz lazım dedi bana.Yaşınız geldi geçiyo dedi..Geçmez dedim..İçimdende çüş dedim yaa benimle konuştuğu konuya bak..
Araba almaya karar verdiğimizden beri ben size araba bulacam acele etmeyin diyip durdu.Hiçbişeyde yapmadı.Adamın niyeti arabadan vazgeçip çocuk yaptırtmakmış...Delimi nee

Bizde bu yaz almayaı düşünüyoruz araba ama başımızdakiler varken biraz zor

bide kızlar benim kolestrol düşmüş.İlacı bıraktım.Şimdi sadece yıllık kontrollere gidecem..

Böcük daha ütünü yapmadınmı sen iyice tembelleştin hee..

Ben cumartesi tüm ütüleri yaptım.Pazar yemek yaptım.(3 çeşit) Pazar eşim süpürdü ben sildim toparladım evi.(çokda güzel süpürdü kereta)

bide ctesi babamı,dünde abimin eşi ve ufaklıklar yemeğe geldi.ayrıca gezdim.bol bol yürüdüm.

Bebek meselesini geçenlerde kaynım demiş ben ne zaman amca olucam diye

inşallah alırsınız.
biz eşimin babasına kalsa bişey alamazdık

inşallah canım eşimin aileside engel olur bize engel olmazda adam rahat vermez :84:

Yuhkaynın mıBenimde kaynıma geçen biri sormuş bebe yok mu diye yok yengemlerin borcu var daha yapmıcaklar demiş

Boşvercim çok mu düşmüş kolestrol eşimin çok düşmüş kırmızı et tükettik bol bol

koltuk takımı ne durumda sende onu sorsaydın boşver

Bizde bu yaz almayaı düşünüyoruz araba ama başımızdakiler varken biraz zor

hayırlısıyla alırsınız inşallah canım

sevindim ilaçlardan kurtulmana

yapın anam sizde ben yapamıyorum bari siz yapın

inşallah canım eşimin aileside engel olur bize engel olmazda adam rahat vermez :84:

Yuhkaynın mıBenimde kaynıma geçen biri sormuş bebe yok mu diye yok yengemlerin borcu var daha yapmıcaklar demiş

benim kadar hanginiz borc altında ben istiyırum korkmuyorumda siz neden korkuyorsunuz kızlar

görümcemde ısrarla her telde soruyor bebek yokmu hala diye buldum yolun Allah vermedi olmuyor diyorum artık sormuyor yakında tüp bebek fikriyle gelir

Boşvercim çok mu düşmüş kolestrol eşimin çok düşmüş kırmızı et tükettik bol bol

yarıyarıya düşmüş.Normal değerlerde şimdi canım..iyi kolestrolüm yüksekmiş.Ama onun içinde ilaca gerek yokmuş..Perhize dikkat edecekmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…