Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

az önce giden amca ki geldiği vakit çoook oldu anlatıyor;

82 yaşındaymış dinçmiş sağlıklıymış molla torunuymuş bilgisi çokmuş severmiş okumayı gezmeyi orhangazi camisi dedi galiba caminin adını unuttum mimarı oymuş pencerelerini açtırmış falan fıstık

amcamın ilk eşi gırtlak kanseriymiş ölmemiş yıllarca 72 yaşında ölmüş ikinciyi almış oda çocukken geçirmiş zatüre evlenince çocukken geçirdiği hastalığa bağlı akciğerleri delikmiş oda ölmüş üçüncüyü almış oda evlendikten sonra çıkmış hastalığı ilik romatizması elleri filan tutulmuş kadının geçen sene evlenmiş şimdi ölsede diyor yenisi alsam "yenisini buldum 62 yaşında sevgilim var hayat dolu sağlam hep çürükler beni buldu şimdiden heryerine bakıyorum çürük çıkmasın " çok mutluymuş yaşı varmış ama dinçmiş falan amca anlattıkça odada yanlızım korktum Allahtan elemanlar geldi öğle yemeği benim çıkmam lazım dedim gitti

akşam evde tv ıle baya sorun yaşadım
ne kadan uzak bı aletmış bana bunu anladım
açamadımmaçtım dvd koydum ama korkark
ya dedım tv kapanırsa dvd accam dıe:18:ne ederım sessızce evde dedımneyse dvd taktım ve aklıma gelen başıma geldı:82:
dvd taktım 3 kumanda var kafam karstıve baya açamadım
sonra neyse açtım
uyku saatım gelmıştıyattım

siz korunmuyonuz dimi inşallah sende ablanla peş peşe doğurursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…