Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Eşinle aynı kaderi paylaşıyoruz demek.Ben bu duruma çok üzülüyorum.Eminim eşinde öyledir.İstersen unutmazsın emin ol.Gayri ihtiyari diye bişey yok.Özensizlikten ibaret bu

Eşinle aynı kaderi paylaşıyoruz demek.Ben bu duruma çok üzülüyorum.Eminim eşinde öyledir.İstersen unutmazsın emin ol.Gayri ihtiyari diye bişey yok.Özensizlikten ibaret bu

yok canım gerçek bu tarihler zamanlar konusunda bu böyle ilk zamanlar çok isyan etti eşim adam süpriz hazırlıyordu ben bozuyordum bilmeden ama bilinçli olmadığını özensizklikten olmadığını anlattım inanmadı zamanla takip ettikçe bu konulardaki tavrımı gerçekten hatırlayamama gibi özelliğim olduğunu anladı artık özel günlerden bir gün yada bir hafta önce başlıyor hatırlatmaya sürekli hatırlatıyor postite yazıp tüm tarihleri aynaya yapıştır oda fayda etmedi şimdi hatırlatıyor

sen bu özelliğini evlendikten sonramı farkettin peki

sen bu özelliğini evlendikten sonramı farkettin peki

eşim başıma kakmasa hala farkında değildim evlenmeden önce adama romantik ol özel günleri asla atlama ben dikkat ederim önemlidir benim için gibi neler atıp tuttum birde meğer sorun bendeymişde bilmiyormuşum

eşim başıma kakmasa hala farkında değildim evlenmeden önce adama romantik ol özel günleri asla atlama ben dikkat ederim önemlidir benim için gibi neler atıp tuttum birde meğer sorun bendeymişde bilmiyormuşum

çok ilginç ne diyeyim.Ama benim bu durum ne olursa olsun sinirlerimi bozuyor.Eğer eşim evlilik yıldönümüüzü unutursa çok uğraşması gerekecek.Birşey yapasım yok sırf ben unuttum sende bişey yapmamışın dememesi için.

üzülme bence canım seni sevmediğinden yada değer vermediğin değil unutması önemsememesinden değil gerçekten kafa takıp kendini üzme bence hafif çıtlat bazı günleri sende yada eşimin bana yaptığı gibi telefonuna kayıt edebilirsin kağıda yazabilirsin

sevmiyo demiorum ama ne olursa olsun özensizlik olarak düşünüyorum ben bunu.Ben çıtlatmam canım ya.Kendisi hatırlarsa oh ne ala hatırlamazsa çok çaba sarfetmesi gerekiyor.

konu baya derın benı aşar ama boşver benımde eşim eğer unutan bı ınsan olsaydı gerçekten cok kırılırdım ve zor ıkna olurdum
sanırım sen haklısın
önemsememkten kaynaklanıo
ınsan nasıl kendı d gününü unutmazsa onuda unutmaması gerek

mandış sende cok unutkanmışsınkendı d gününü unutur muusun peki

dimi ama ya..

İnşaallah düşündüğüm gibi olmazda hatırlar.Ama hiç umudum yok

inanki unuturum arkadaşlarım arayıp doğum gününde ne alalım demeseler hatırlamam tarih ve zaman problemi var 2 ay önce olmuş bir olayı ooo olay bir yıl önceydi diyebilirim zaman konusunda ciddi bir şekilde problemliyim yani geçen gün burada birine düğün tarihimi yazıyordum duygu düzeltti yanlış tarih vermişim

benim işim zor romantik olmasınıda gözönüne alarak evlendiğim insan odunun önde gideni çıktı..

eşimle aynı durumdasın boşver itraf ediyorum bende odunum sizi üzmek için yapmıyoruz aksine mutlu olmanız bizi mutlu ediyor ama aklımıza gelmiyor işte düşünsekte oolmuyor

ıyıkı senın gıbı eşim yok

bende odunumdur ama romantıklık konsunda sadece zamanları unutmam asla eşim ıyıkı cok romantık ve hıc unutmaz

iyide hatırlamıyoruz diye romantik değiliz diye sizleri sevmiyormuyuz önemsemiyormuyuz neden bizi değiştirmeye çalışıyorsunuz olduğumuz gibi kabullenmiyorsunuz sonuçta kötü niyet yokki ortada dimi ya

ben eşimi olduğu gıbı kabul edıyorumm valla
ama tekrar dıyorum sevmıyor anlamı taşımaaz belkı ama önemsızlık anlamı taşır benım için
üzülürümde

iyide hatırlamıyoruz diye romantik değiliz diye sizleri sevmiyormuyuz önemsemiyormuyuz neden bizi değiştirmeye çalışıyorsunuz olduğumuz gibi kabullenmiyorsunuz sonuçta kötü niyet yokki ortada dimi ya

baştan böyle olduğunu bilseydim eşimin sorun yoktu.Atıp tuttuktan sonra böyle çıkınca herşey köprüyü geçene kadarmış diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…