Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

ınş düğünde görürüz cnm

benımkı sanırım 1200 devır ama ben 1000 devırı secıom
şöleki renklıler ıcın günlük hızlı modunu secıyorum dereceyı ayarlıyorum 40 50 60 gıbı o kendı otomatık ayarlıyo
beyazlar için hıjjen var onu secıyorum gene kendı ayarlıyo

perde
günlük
günlük hızlı
hıjjen
elde yıkama
sentetık gıbı seçeneklerın hepsı kendı ayarlı aten ben hıc devıre mudahale etmıyorum
1000 devır gayet ıyı ama

BANA adam gösterirken işte devri ayarlayabilirsin falan diyordu
neyse artık deneye deneye çözücez

Slm kızlarr

böcük adresi yolla temizliyeyim evini :)))

Bugün bir yerden aradılar cuma görüşmeye gidecem.Bakalım sonuç ne olacak

Pazartesi evlilik yıldönümüz sizce ne yapmalıyım.Evde güzel bir masa yeterlimidir sizce

boşver başka şeylerde düşün bence
hedıye alcak msın pekı
zamanında var şuan bı cd yaptırabılırsın

ptesıde bızım tanışma yıldönümümüz
ayakkabı almak ıstıyom ama param yok
salıda patronun d günüparam yok napcam ben yaa:84:

öyle cd falan hazırlamak orjinal fikirler eşime göre değil..Hediye içinde malum işsizim ödemeler çok eşimde marka takıntılı biri olduğu için sanırım alamıyacağım.

neyse cnm önemlı olan beraber olmanız
bızımkı gene h içine denk gelıo bakalım eşim ne alcak bana
ben ayakkabıda kararlıyım sanırım patrondan maaş artı avans ıstıycem

Eşime kızgınım aslında hiç içimde heves yok sanırım o yüzden güzel bir masa ile sınırlı kalabilirim

boşver diğer topiktede bu konu var kitap bastırmaktan kupa baskısına romantik yemeğe kadar fikirler var buldumbuldum.comdan fikir alabilirsin yada sevgiliyeözel.com dan

mandalin biliyorum o siteyi.Eşimi çok cezbeden şeyler olmadığı için bunlar bakmıyorum.Dediğim gibi biraz kızgınlığımda var.Sanırım masa hazırlamak gerisini ondan beklemek en güzeli..

özel günleri hatırlama gibi bir sorunu var.Tabiki o bunu kabullenmeyip abuk sabuk kılıflar uyduruyor.O yüzden özen gösteresim gelmiyor

kımm unutmazkı özel günlerı cnm takma kafana iş yoğunluğuda olabılır

kımm unutmazkı özel günlerı cnm takma kafana iş yoğunluğuda olabılır

iş yoğunluğu falan yok canım.Bizim daha ilklerimizi unutan insandan ne beklenirki.Eminimki yıldönümümüzdede aynı şey yaşanacak.Biraz özenli olmalı bir insan diye düşünüyorum.

Evlenmeden önce özel günlerin önemini süprizleri vs. söyleyen adam nerde..Yapaıyacaksan vaatte vermiyeceksin dimi ama

bu konu banada dokundu bende hatırlamıyorum hiç yoğunluk yada ilgisizlik değil aslında değer veriyorum seviyorum eşimi ama yıl dönümleri tarihleri kağıtta yazılı ve aynaya yapışık bakmasam hayatta hatırlayamam

senin böyle bir özelliğin vardır dersinki ben hatırlıyaıyorum anlarım ama ben böyle günlere çok değer veririm gibi baba laflar edersen beklentim yüksek olur.Tabi unutma gibi bir durum oluncada sonuç üzüntü verici

evlenmeden önce eşime derdimki önemli günleri hiç kaçırma muhakkak bir süpriz yap çok önemlidir adam o sözümden beri ne yapmaya kalktıysa unutmaklada kalmayıp süprizlerini hep batırdım isyan etti ama inan isteyerek değil gayri ihtiyari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…