BANA adam gösterirken işte devri ayarlayabilirsin falan diyordu
neyse artık deneye deneye çözücez
eşin benim yıllar önce kaybettiğim kardeşim olabilir :26:
stresten kaşıntı, renksiz sivilce gibi başlar olur, sonra başları yolunur, kalanlar kaşına kaşına kızarır, derim kalkabilir hatta, ancak ilaçsız milaçsız geçer. bende olan şekli böyle yani boşvercim.şükür bu ara sadece sırtımda tutuyor eremiyorum ve işteyken kaşıyamıyorum, kollarda olunca felaket yara yapıyorum resmenKızlar vucudumda lekeler çıkmaya başladı.Küçük oluyorlar ortadan soyuluyor ve leke büyüyor..Kaşıntı falan yok.Stresden diye düşünüyorum.Bu konuda bilginiz varmı
kangama bak bee
bı ıkı satır bana yazmamışdaha bişi demıom sana
nan gece 2 de geliyoz okuyoz ediyoz yazıyoz yaranamıyok, kocan da sen de hatırlıyonuz no problemhem orda bak bi tek kangam böcüşüm demeyi unutmuşum senin lafından yola çıkmışın özel gün öpücükleri diye nankör kanga
bugünde miting var dünde vardı önceki günde vardı hepside işyerimin dibinde
küstüm işte
senın işyerı nerde bılmım ama ınsanda kafa kalmazben bugun gergınım başım cok ağrıyoo
sinirimden kendımı kasmaktan sanırımsabır sabır ya sabır:89:
affettım gıttı kangabıdaha olmasın
yok kk da sorun yoktu kımseler pek uğramadı
benımde moralım bozuktu yazmak ıstemedımtakmamda kanga hangı laflarını görmemezlıkten hangı kelımelerını duymamazlıktan gelem şaşırdım
bu kadar kıskanç bencil olunurbişi demıom ben Allahından bulsunlar
senın işyerı nerde bılmım ama ınsanda kafa kalmazben bugun gergınım başım cok ağrıyoo
sinirimden kendımı kasmaktan sanırımsabır sabır ya sabır:89:
bangır bangırdı oralar Allah yardımcın olsun
kk da arıza mı vardı ne iş kızlar, iki üç mesaj olmuş sadece. boynum, bacaklarım, sırtım ağrıyooor:84: ve ben pc başındayım aferin bana, ama napimm özlüyorum pc mi
küsmessin küsmesssin sen kangana kıyamassınnngel bakem sarılam hanimiş böcüşümmmm gıdı gıdıı uzatma bak kimsenin gönlünü almam böyle bilesin
o sırıtan suratı ettiğine göre migrensiz bi insansınmandiş. ben uzaktan sesini duysam camları kapıyorum ofiste de evde de
kangam o şahıslar yine sinirini zıplattı e miyoksaymaya çalış şunları be böcüşüm ne olur be ya
aynı dert cnm
sabrımı zorlayanlar var:84::84::84:dellencem sonunda hepsını dövcem sonra cekıp gtcem
evt
boşver günaydın nbr
iş konusu noldu
Günaydın kızlar
of hiç sorma böcük..
cuma sabah görüşmeye çağırmışlardı.Gittim.Form doldurdum.Testler çözdüm 450 soru civarı..Sanki üniversite sınavına girdim :)) Sonra görüşeceğim insanı beklemeye başladım.Adam gitmiş nereye gittiği belli değil.Gelme ihtimali var diyorlar.Bekledim.Saat 16:00 falandı dedim ben gidiyorum.Pazartesi gelin dediler.Dedim gelmem artık.Siz randevularınıza sağdık değilsiniz..Birde maaş sıkıntısı varmış.3 aydır ilk defa bu ay maaş almışlar ve bu sıkıntı sürecekmiş biraz daha...
Anlıyacağın gittim sinirlerim tepemde geri döndüm
affettım gıttı kangabıdaha olmasın
yok kk da sorun yoktu kımseler pek uğramadı
benımde moralım bozuktu yazmak ıstemedımtakmamda kanga hangı laflarını görmemezlıkten hangı kelımelerını duymamazlıktan gelem şaşırdım
bu kadar kıskanç bencil olunurbişi demıom ben Allahından bulsunlar
böcüküm dün görmemişim ne oldu kuzum neden kastın kendini
aminn bir seçim olsada şu seslerden kurtulsak
gerilim tipi baş ağrısı var canım migren yok
of hiç sorma böcük..
cuma sabah görüşmeye çağırmışlardı.Gittim.Form doldurdum.Testler çözdüm 450 soru civarı..Sanki üniversite sınavına girdim :)) Sonra görüşeceğim insanı beklemeye başladım.Adam gitmiş nereye gittiği belli değil.Gelme ihtimali var diyorlar.Bekledim.Saat 16:00 falandı dedim ben gidiyorum.Pazartesi gelin dediler.Dedim gelmem artık.Siz randevularınıza sağdık değilsiniz..Birde maaş sıkıntısı varmış.3 aydır ilk defa bu ay maaş almışlar ve bu sıkıntı sürecekmiş biraz daha...
Anlıyacağın gittim sinirlerim tepemde geri döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?