Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

selam kızlar okudum son sayfaları, özel günler konusunda boşverin dediği ince ayrıntıda hakkı var. önceden kendini çok romantik pazarlayıp sonra ormantik çıkmak hele ki erkekte sanırım ağızla kuş tutmasını gerektirecek triplere neden olabilir kadında.

mandiş senin de maşallahın varmış valla, en büyük şansın kadın olman bence. çünkü tamam erkekler de önemser ama kadınlar -yani sen dışında önemseyen kadınlar- için durum gerçekten çok iç burucu olabiliyor.

ha tabii ki adam 10 defa hatırlar 1 defa unutur onda kimse büyük sorun çıkarmaz, çıkarmamalı bence insanlık hali. ama üst üste 2 defa

şöyle diyorum, gerekli gereksiz onlarca, yüzlerce ayrınıtıyı akılda tutabiliyorsak, sevdiğimiz insanla bize özel olan günlerden daha güzel ve özel ayrıntı yoktur.

ha şurası var, mandiş ya da boşver'in eşi eğer daha önce ilişkileri olmadıysa böyle özel günler konusunda tecrübeleri olmadığından kendilerinin de nasıl olduğunu bilememiş olabilirler. ama o zaman da insan çok önemli falan diye üstüne gitmeseymiş keşke

öyle kabullenmek yerine üzerine gidilip ormantiklik, özel gün öpücükleri hatırlatılmalı, alıştırılmalı derim ben olsam yılmazdım sanırım

BANA adam gösterirken işte devri ayarlayabilirsin falan diyordu
neyse artık deneye deneye çözücez

hayırlı olsun speedy, devir konusunda şöyle diyeyim, ben ütü yapmayı sevmem giysileri 600 de kuruturum nemli çıkar, elbise askılarıyla asar kuruturum. tabii evin içinde.

havlu ve nevresimleri 800-100 de kuruturum sadece

eşin benim yıllar önce kaybettiğim kardeşim olabilir :26:

dağıldım

Kızlar vucudumda lekeler çıkmaya başladı.Küçük oluyorlar ortadan soyuluyor ve leke büyüyor..Kaşıntı falan yok.Stresden diye düşünüyorum.Bu konuda bilginiz varmı
stresten kaşıntı, renksiz sivilce gibi başlar olur, sonra başları yolunur, kalanlar kaşına kaşına kızarır, derim kalkabilir hatta, ancak ilaçsız milaçsız geçer. bende olan şekli böyle yani boşvercim.şükür bu ara sadece sırtımda tutuyor eremiyorum ve işteyken kaşıyamıyorum, kollarda olunca felaket yara yapıyorum resmen

kangama bak bee
bı ıkı satır bana yazmamışdaha bişi demıom sana

nan gece 2 de geliyoz okuyoz ediyoz yazıyoz yaranamıyok, kocan da sen de hatırlıyonuz no problem hem orda bak bi tek kangam böcüşüm demeyi unutmuşum senin lafından yola çıkmışın özel gün öpücükleri diye nankör kanga

Slm kızlar bugün pazar kimse yok tabi..Hiç keyfim yok bugün nedense..Kahvaltı hazırlayasım yok.Eşimi bıraksan akşama kadar uyur kaldırasım yok.Hiçbişey yapmak gelmiyor içimden off ne olacak benim bu halim

bugünde miting var dünde vardı önceki günde vardı hepside işyerimin dibinde

senın işyerı nerde bılmım ama ınsanda kafa kalmazben bugun gergınım başım cok ağrıyoo
sinirimden kendımı kasmaktan sanırımsabır sabır ya sabır:89:

kk da arıza mı vardı ne iş kızlar, iki üç mesaj olmuş sadece. boynum, bacaklarım, sırtım ağrıyooor:84: ve ben pc başındayım aferin bana, ama napimm özlüyorum pc mi

küsmessin küsmesssin sen kangana kıyamassınnn gel bakem sarılam hanimiş böcüşümmmm gıdı gıdıı uzatma bak kimsenin gönlünü almam böyle bilesin

bugünde miting var dünde vardı önceki günde vardı hepside işyerimin dibinde

o sırıtan suratı ettiğine göre migrensiz bi insansın mandiş. ben uzaktan sesini duysam camları kapıyorum ofiste de evde de

senın işyerı nerde bılmım ama ınsanda kafa kalmazben bugun gergınım başım cok ağrıyoo

kangam o şahıslar yine sinirini zıplattı e mi yoksaymaya çalış şunları be böcüşüm ne olur be ya

affettım gıttı kangabıdaha olmasın
yok kk da sorun yoktu kımseler pek uğramadı
benımde moralım bozuktu yazmak ıstemedımtakmamda kanga hangı laflarını görmemezlıkten hangı kelımelerını duymamazlıktan gelem şaşırdım
bu kadar kıskanç bencil olunurbişi demıom ben Allahından bulsunlar

ne old böcüküm hayırdır

böcüküm dün görmemişim ne oldu kuzum neden kastın kendini

bangır bangırdı oralar Allah yardımcın olsun

aminn bir seçim olsada şu seslerden kurtulsak

gerilim tipi baş ağrısı var canım migren yok

aynı dert cnm
sabrımı zorlayanlar var:84::84::84:dellencem sonunda hepsını dövcem sonra cekıp gtcem

evt

boşver günaydın nbr
iş konusu noldu

of hiç sorma böcük..

cuma sabah görüşmeye çağırmışlardı.Gittim.Form doldurdum.Testler çözdüm 450 soru civarı..Sanki üniversite sınavına girdim :)) Sonra görüşeceğim insanı beklemeye başladım.Adam gitmiş nereye gittiği belli değil.Gelme ihtimali var diyorlar.Bekledim.Saat 16:00 falandı dedim ben gidiyorum.Pazartesi gelin dediler.Dedim gelmem artık.Siz randevularınıza sağdık değilsiniz..Birde maaş sıkıntısı varmış.3 aydır ilk defa bu ay maaş almışlar ve bu sıkıntı sürecekmiş biraz daha...

Anlıyacağın gittim sinirlerim tepemde geri döndüm

Günaydın kızlar

günaydın :26:

sabır canım hayırlısı olsun hakkında

kangam benimmm, ben üfürdümdü onları ne öküzlerse daha çıkamadı etkisi üfürüğümün bile

kangam sabırrr, kimse kalıcı değildir unutma, onlar gelir geçer, ortak bile gidebilir sonuçta, ama patronun lafını anladığı sürece sabır, ve kör-sağır olacaksın diğerlerine! ama tabii arada iş ilanlarına da bak bence, iki yönden işe yarıyor insan çalışırken gözünü açık tutmalı bence.
1. çok güzel bir işi kaçırmamak için
2. piyasayı, şartları görüp kendi şartlarınla karşılaştırdığında durumun iyiyse, aptallara kulak tıkamak daha kolay oluyor, insana sabır geliyor

böcüküm dün görmemişim ne oldu kuzum neden kastın kendini

aminn bir seçim olsada şu seslerden kurtulsak

gerilim tipi baş ağrısı var canım migren yok

oyy o da fenadır mandişim, kapa camlarını ne kadar faydası olursa tabii o gürültüye

resmen yıllar öncesine gittim boşver. bir iş görüşmesine gittiğimde aynı şekilde 2- 2,5 saat bekletildim, sinirden çıldıracaktım başta 1 saati geçtiğinde... ancak o arada işten ayrılan birinin diğer arkadaşlarıyla konuşmasına şahit oldum. kulak kabarttım ve iç yüzlerini öğrendim, kabul etmedim sonra o şekilde çalışmayı. allaha bin şükür o gün bekleme gerçekleşti, daha sonra orda çalışan tanıdıklarım oldu ben resmen direkten dönmüşüm:)

sen de maaş konusunu beklerken mi öğrendin bilmiyorum ama her işte bir hayır vardır, unutma canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…