Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

450 soru muben çözmeden cıkardım lenn o ne işkence resmen ve asla kımseyı beklemem
randevu varsa saatınde beklesın

kangaaaaaaaaaaaa

kanga işimiz cok sevıom bıdaha böle iş bulamam bakmak bıle içimden gelmıo
off kör ve sağır olcem başka çarede yok zaten

sen neler edıon anlat bakem nışanlu

450 soru muben çözmeden cıkardım lenn o ne işkence resmen ve asla kımseyı beklemem
randevu varsa saatınde beklesın

kangaaaaaaaaaaaa

çözmeden çıkardım

kanga işimiz cok sevıom bıdaha böle iş bulamam bakmak bıle içimden gelmıo
off kör ve sağır olcem başka çarede yok zaten

sen neler edıon anlat bakem nışanlu

heh bak işte başka iş bakma fikri bile uzak geldiğine göre nasıl seviyorsun işini!!! bu yüzdeen kör-sağır takılacağız kangam başka çare yooookk

çalışıyom, çalışıyom, çalışıyom kangammm çok şükür işler yoğunlaştı.
yeni kararlar aldım kendi adıma, zamanımı iyi planlama, dostlarımla görüşme konusunda, kendimi çok saldım çoook, iş, ev, aşk üçgenine sıkıştım resmen tatil planı edeceğim edemiyorum ona canım sıkkın, iş yerindeki salaklara karşı da modunda takılıyorum tavsiye ederim, arada patlıyorum tabii ama

:120:sevıyorum tabe mesela bugun gene bulgıur pılavı vardı:120atron dışarda mangal yaktınasıl sevmım yaa
aynen böle takılcem

tatıl planı bıle edıon dımek benım öle hayalım daha yok huzurlu olayımda tatıl falan ıstemım ınan işe severek gelıyorum hıc aklımdan tatıl geçmıo ama huzursuz olunca tabı ınsan ıstıyoo
bu yılda bıze tatıl yok kredıler bıtmedı:97:

kredı kartı olana bı sorum var
asgarı ücretı ödesem faız işler mı bıdahakı ayamesela 1900 tl geldı 350 tl yatrsam bıdahakı ay 1550 tl kalmaz mı

allah sağlık verdikçe tatil şart benim için çoğu şeyden önde gelir kangam. tabii ki deniz tatili, gezme tozma vb değil deniz şart e o a tatilde olduğuna göre mecbur tatil oluyo, bütün sene ben yaz tatilini bekliyorum çalışma gücümü ondan alıyorum.

demek senin için zaten o kadar önemli değil, borçları halledince edersiniz tatilinizii kangaa, misal ben tek pantolonla gezerim pansiyonda kalırım ama yine de sağlık oldukça tatile giderim manyağım yani

kredı kartı olana bı sorum var
asgarı ücretı ödesem faız işler mı bıdahakı ayamesela 1900 tl geldı 350 tl yatrsam bıdahakı ay 1550 tl kalmaz mı

cıks asgarisini yani onların belirttiği asgariden fazlasını yatırdığın zzaman faiz yemiyorsun yesende bir lira iki lira olması lazım

bildiğim kadarıyla 1900 tl üzerinden faiz işler

üzerı değildi

sağlık olsunda tatılde olsun sana ben huzur olsun dıom yeter
anamın yanna gıdemedıkten sonra tatılı ne edım dıyom bu yılda zor gıbı

cıks asgarisini yani onların belirttiği asgariden fazlasını yatırdığın zzaman faiz yemiyorsun yesende bir lira iki lira olması lazım

ben geçen ay 1900 tl gelen k kartının 330 tl olan asgarısının 350 tl ödedım
sonra bişi cıktı gerı kalan bu ay geldı
1889 tl dıyeben gene 350 tl yatrdım
yanı azalmıoo hıc merak ettım
ben kartlardan anlamamda bı kerede ödeme gununden önce ödemıştım gene gelmıştı kart ücretı

ödeme gününden önce ödersen toplam borçtan düşüyor ama tarihindeki borç sabit kalıyor ve ödenmedi görünüyor bankayı arayıp müşteri temsilcisine sorabilirsin ne zaman ne aldın nereden filan sigorta olabilir bilgin haricinde sigorta yapıyorlar ücret kesiuyorlar aidat olabilir müşteri temsilcisinden öğrenirsin döküm gelmiyormu sana yada internetten bakabilme imkanın varsa oradan kontrolde edebilirsiin

eşim üstüne cnm maıl gelıo oda gelmedı bakamıom ne almışım aldıklarımı bılıyorum ama neden aynı geldı ödedığım halde anlamadım
1 ayda 350 tl faız gelecek deıl ya
sadece 80 tl markette harcadık 1550 tl üstünü
1900 tl geldı genekapatcam dahada almıycamm ya öde öde bıtmıo nakıt alışverış yapcemm

bir tane benim vardı garanti aynı senin gibi öde öde bitmiyordu otomatik ödeme talimatı var diye yollamışlardı aldım elimde patladı meğer sigorta yapmışlar bana farkedip aradım talebim yoktu filan dedim neye dayanarak istek dışı kesiyorsunuz meğer 4 yıldır beni sigorta yapıyorlarmış ödüyormusun ruhum duymuyormuş aynı gün gidip kapattım kartı acayip rahatladım birde arayan müşteri temsilcilerine bankanızla çalışmak istemiyorum siz şöyle böyle ohhh ferahladım hee

acep kocem benden habersızyok cnm kartlar bende uzun zamandır
off nıye böle oluyo
eşimede kızdım öde öde bıtmıyo dıye
oda dıo markete gıttık ya ıyıde sadece 80 tl ödedık 1550+80=1630 eder
1889 tl nere

mandiş sorma bana da etmişler sigorta, bakıyorum geriye doğru netten neredeyse 7 ay etmişler itiraz ettim, telefonda ne demek haberim olmadan vb. iptal olup geri ödenmesini istiyorum dedim, bir ay sonra geri yattı hesabıma. soyguncular ne olacak.

kangamm, e anadan uzak olunca haliyle insanın ilk tatil adresi anasının yanı olur, emme sen kocayı seçmişin ben ne edem bak ben anamın dizinin dibindeyim

off off çocukken ne güzeldi istanbul'da denize girilirdi

ödeme tarihinden önce ödemiş olabilirsin böcük

bana yıllarca yapmışlar geri de ödemediler hala arıyorlar kart verelim diye çok beklersiniz dedim

bu arada kızlar hepinize günaydın

günaydınnnnnnnnnnnnnnn

kanga koceme dıom bı ara sor yok dıo bız harcadık
len öde öde bıtmıyoo ne harcaması
pantolon bıle almadımdedım
bakalım bu ay nolcek

bu arada bugun patronun d günüama hedıyem evde kaldınetcukk
bugun tamda zam havası var
zam ıstesem dıom sonra vermezse sızede zaten hedıye alcek param yoktu desem mı

ne aldın böcük patrona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…