- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
450 soru muben çözmeden cıkardım lenn o ne işkence resmen ve asla kımseyı beklemem
randevu varsa saatınde beklesın
kangaaaaaaaaaaaa
kanga işimiz cok sevıom bıdaha böle iş bulamam bakmak bıle içimden gelmıo
off kör ve sağır olcem başka çarede yok zaten
sen neler edıon anlat bakem nışanlu
kredı kartı olana bı sorum var
asgarı ücretı ödesem faız işler mı bıdahakı ayamesela 1900 tl geldı 350 tl yatrsam bıdahakı ay 1550 tl kalmaz mı
kredı kartı olana bı sorum var
asgarı ücretı ödesem faız işler mı bıdahakı ayamesela 1900 tl geldı 350 tl yatrsam bıdahakı ay 1550 tl kalmaz mı
bildiğim kadarıyla 1900 tl üzerinden faiz işler
allah sağlık verdikçe tatil şart benim için çoğu şeyden önde gelir kangam. tabii ki deniz tatili, gezme tozma vb değil deniz şart e o a tatilde olduğuna göre mecbur tatil oluyo, bütün sene ben yaz tatilini bekliyorumçalışma gücümü ondan alıyorum.
demek senin için zaten o kadar önemli değil, borçları halledince edersiniz tatilinizii kangaa, misal ben tek pantolonla gezerim pansiyonda kalırım ama yine de sağlık oldukça tatile giderim manyağım yani
cıks asgarisini yani onların belirttiği asgariden fazlasını yatırdığın zzaman faiz yemiyorsun yesende bir lira iki lira olması lazım
üzerı değildi
sağlık olsunda tatılde olsun sana ben huzur olsun dıom yeter
anamın yanna gıdemedıkten sonra tatılı ne edım dıyom bu yılda zor gıbı
ben geçen ay 1900 tl gelen k kartının 330 tl olan asgarısının 350 tl ödedım
sonra bişi cıktı gerı kalan bu ay geldı
1889 tl dıyeben gene 350 tl yatrdım
yanı azalmıoo hıc merak ettım
ben kartlardan anlamamda bı kerede ödeme gununden önce ödemıştım gene gelmıştı kart ücretı
eşim üstüne cnm maıl gelıo oda gelmedı bakamıom ne almışım aldıklarımı bılıyorum ama neden aynı geldı ödedığım halde anlamadım
1 ayda 350 tl faız gelecek deıl ya
sadece 80 tl markette harcadık 1550 tl üstünü
1900 tl geldı genekapatcam dahada almıycamm ya öde öde bıtmıo nakıt alışverış yapcemm
acep kocem benden habersızyok cnm kartlar bende uzun zamandır
off nıye böle oluyo
eşimede kızdım öde öde bıtmıyo dıye
oda dıo markete gıttık ya ıyıde sadece 80 tl ödedık 1550+80=1630 eder
1889 tl nere
mandiş sorma bana da etmişler sigorta, bakıyorum geriye doğru netten neredeyse 7 ay etmişler itiraz ettim, telefonda ne demek haberim olmadan vb. iptal olup geri ödenmesini istiyorum dedim, bir ay sonra geri yattı hesabıma. soyguncular ne olacak.
kangamm, e anadan uzak olunca haliyle insanın ilk tatil adresi anasının yanı olur, emme sen kocayı seçmişin ben ne edembak ben anamın dizinin dibindeyim
off off çocukken ne güzeldi istanbul'da denize girilirdi
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
kanga koceme dıom bı ara sor yok dıo bız harcadık
len öde öde bıtmıyoo ne harcaması
pantolon bıle almadımdedım
bakalım bu ay nolcek
bu arada bugun patronun d günüama hedıyem evde kaldı netcukk
bugun tamda zam havası var
zam ıstesem dıom sonra vermezse sızede zaten hedıye alcek param yoktu desem mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?