Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

gecmıs olsun kendınıze cok dıkat edın
bende hasta olmamak ıcn sureklı meyve sıkıp ıcıyomm karışık ve erken yatıp dınlenıyorum
dipçik gıbıyım valla

bende çok dikkat ediyorum ama illa hasta olucam ya ondan :2::2::2::2: Dikkat etmemek gerek galiba dikkat ediyorum hasta oluyorum anlamadım bişey

kızlar dün fırından hamur al kızart dedi biri hatırlamıyorum ama o hamuru nasıl kızartıcaz

günaydın kızlarrr. izninizle ben de katılıyorum aranıza

ozmn etme
len sende amma anormalsın haa
sakın ağlama bu lafımadöferımm

saol cnm kolayda başımdakı gtsede raht yazabılsem
benimki başımda değil totoşunu bir yerine koysada işlerim bitse hepsi imza bekliyor

kızlar dün fırından hamur al kızart dedi biri hatırlamıyorum ama o hamuru nasıl kızartıcaz

ben dedim duygu ekmek hamuru alıyorsun fırından istediğin boyutta koparıp yada kesip yağda kızartıyorsun tabi istersen poğaca gibi içine birşeylerde koyabilirsin biz sade seviyoruz kabarıyor birde ona göre büyük parçalama değişik yapan varsa yazsın bizde öğrenelim kızlar

pişi ne ki ben bilmiyorum

bildiğin hamur kızartması canım dur netten bakim resim filan varsa linki vereyim sana

evet canım pişi de deniyormuş aynı şey yani anaa ilk defa duydum pişi adını yıllardır çokca tüketirim adını bilmem :)

pişi denir bazı köylerde pisi pisi derler denemek lazım fırın var bizim orda alayım da deneyeyim birgün

annemler hamuru kendi yaparları çok eskiden şimdi fırından alıyoruz daha kolay hazırı varken uğraşmadan

şimdi netten yaptımda bay yaygın kullanıyormuş pişi adı bir ben duymamışım :)

ama senin etrafında yaygın değilse nerden duyacaksın ki

duygu yanınada bol köpüklü ayran hmmm

öğle arasıda olmuş afiyet olsun herkese

evet öğle yemeği vakti görüşürüz yemekten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…