Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

gecmıs olsun sel cımmmsımdık nasılsınn neyın vardı

günaydın kzılar

hamaratız tabısı:92:

uyyyy sende mi böcük herkesler grip ya :18: bizim şirkette bi ben değilim ama gece boğazım çok ağrıdı sanırım mikrop bana da geçmiş

gece 2 de uyandım 3 e kadar uymadım boğazım cok kurudu acıdı bısıler oldu
su ıc ıc bı hal oldum
hergun nane lımon ıcıom dıkkat edıom ama bızım burası cok soğuk normal sıcaklıktan 5 derece fark edıo nerdeyse
dağın başı:2:

bi de etrafta hasta insan varsa kesin bulaşıyo zaten. ben hergün portakal yiyorum falan ama nafile. inş hafif atlatırsın şekerim. ıhlamura taze zencefil ekle. çok iyi geliyor boğaza. akşama yapıcam ben. bi de elma kabuğu ekliyorum kabuk tarçın ohhh misss

nırdesınız lennnn

akşam yemekler bıttı bugun kahvaltı tarzı yapcem belkıde dışarda yerız
çok işim var evde
yemek yapcam beyazlar yıkandı ütülencek kaldrcam
dizi cekım günümduş al banyoyu wc yı yıkıycam
yarında evı süpürür h sonu yatarımm:82:

ben karışık bıttı cayı almıştım ama böle poşette deıl kurumuş bıtkı olarak
50 çeşit bıtkı var tarcında var ıcınde
onu ıcıyom ama sanırım otobusle gelıyom işe bazen ınsanlardan gecıyoo

kolay gelsin sana cicimmm

ya pis milletizde ondan. mendil kullanma alışkanlığı yok kimsede. hapşuran elini oraya buraya sürüyo. hele yerlere tükürüyolar falan ya gebertesim geliyo geçen gün kadının biri 3. kattan aşağı tükürdü ohaaa dedim. bön bön yüzüme baktı sanki ben tükürmüşüm

bir zamanlar o zencefili balla karıştırıp kurusunu tabi yedirdiler bana birde ayarınıtutturamayıp zencefili fazla koyunca olan bana oldu o kadar iğrenç birşey yememiştim zencefil diyince hemen o tadı hatırladım sakın zencefili almayın ağzınıza

ıyyyyyyyy kurusu dediğin gibi berbat canım. tazesi daha hafif limonumsu bir tadı oluyor. bende midem bulanıyor diye şekerini aldım geçenlerde. kurusundan yapıyolar ya. boğazıma bir yapıştı Allahım bütün gün midem kalktı. acı acı bide yaktı hep.

hem de ne pisler yaa ben bı bakış atıyomm görsen daha bişi dememe gerek kalmıyo

h geldın mandiş:97:

evet yaa ben onu bir çorba kaşığı bir seferde attım ağzıma ve yuttum ayyyy

hem de ne pisler yaa ben bı bakış atıyomm görsen daha bişi dememe gerek kalmıyo

h geldın mandiş:97:

hb böcük ne yapıyon

Bende hastayım dünden beri ateşim var dudakta uçuklar çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…