Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Geçmiş olsun kızlarrr ne çok hasta varmış havalardan heralde yine soğumaya başladı. Bu arada geçmişi okuyordum ve pişiyi gördümmmmmmm onu aklıma getiren muhtereme çok teşekkürler nassıl da canım istedi hemmen yapmam lazım

Skopca benim kayınvalide kendimi bildim bileli torun istiyor. Allahtan benim elti hamile şimdi ona sardı ben rahatladım

Heee bakcakmıymış, sana mı dedi

BAkacam diyorda ben ona vermem bebemi ben bakarım kendine zor yetiyor benim çocuğuma ne verecek
evet kuşum ucuz bee. yakı diyosun eczacı veriyo zaten.

gelmedi canım bugün

sen bakacaksan hemen doğururum deseydin

Kendi çocuğuma kendim bakarım kimselere vermem dedim çok istiyorsan yap bir tane dedim

Ya daha bebe olmadan ne hayaller kuruyor zaten sinir oluyorum birde bebem olunca iyice delirtir bu beniBanane vermem işte

Benim kayınvalidem birşey demiyor torun için iki torunu var onlardanmı acaba :26::26::26:

Sel efsun girdi topiğe hiç bir şey yazmadan gitti acaba birşey mi oldu :2::2::2::2:
Yok canım inşallah bişi yoktur, ay bidahakine telefon numarasını alayım onun merak ediyorum valla.

evet kuşum ucuz bee. yakı diyosun eczacı veriyo zaten.

gelmedi canım bugün

sen bakacaksan hemen doğururum deseydin
Sağol canım

Teşekkürler canım hoşgeldin snde

Ondandır canım benimkinin ilk olacak ondan bu kadar hevesli ilk aylarda daha yapmayın çok borcunuz var diyordu düşündükçe sinir oluyorum sanki ona soracağım ne zaman doğuracağımı aaaaaaaa:95:

Hoşgeldin canım

Kendi çocuğuma kendim bakarım kimselere vermem dedim çok istiyorsan yap bir tane dedim

ohhh ağzına sağlık

Benim kayınvalidem birşey demiyor torun için iki torunu var onlardanmı acaba :26::26::26:

seninki hepten haylaz demek ki bacım

Bilemicem artık ne zaman isterler ama biz iki sene düşünmüyoruz

Bende evlenmeden önce öyle derdim.
Ama evlenince insan bi müddetten sonra istiyor.
Bakalım bizim nerdeyse 1.5 sene oldu, daha ne kadar beklicez acaba.
Aha bi askere gitseydi koceciğim :)

Sen en iyisi bir an önce askere yolla
Benimki 30 unda gidecekmiş

Sen en iyisi bir an önce askere yolla
Benimki 30 unda gidecekmiş

Gitse bi, Hiç gidesi yok ki hayatım.
Erteleyebildiği kadar erteliyor.
Babamda söyleniyor gitsin biran önce diye, benimkide kızıyor neden karışıyor diye.

allah kavuştursun canım

Sağol canım çok sigara içiyor annem ya koku çıkmaz iki gün bana da çok dokunuyor

Gitse bi, Hiç gidesi yok ki hayatım.
Erteleyebildiği kadar erteliyor.
Babamda söyleniyor gitsin biran önce diye, benimkide kızıyor neden karışıyor diye.

Çok ertelememek lazım aslında bir an önce yapılsın onlarda kurtulsun bizlerde

Sağol canım çok sigara içiyor annem ya koku çıkmaz iki gün bana da çok dokunuyor

Çok ertelememek lazım aslında bir an önce yapılsın onlarda kurtulsun bizlerde

Aynen canım benim için büyük dert.
Aslında eşimde çok sorun yapıyor, çünkü hiç birikimimiz yok, başında yaralar çıktı düşünmekten.
saçlarıda beyazladı

Aynen canım benim için büyük dert.
Aslında eşimde çok sorun yapıyor, çünkü hiç birikimimiz yok, başında yaralar çıktı düşünmekten.
saçlarıda beyazladı

Aynen bizimde öyle umarım her şey düzelir canım benim kinin kafadada var beyazlar

selcım bıan evvel gtsın bence yoksa daha da zor gelır

ne etcenız len cocuğu aman işiniz mı yokk
ben hıc ıstemım eşim cok ıstıyoo öle gıdıyo hayat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…