Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

gereksiz birşeymiş google amcaya sordum oda dediki gereksiz :)))

eğitim yazmışlar bana izmite kurum kültürü eğitimine gitcekmişim banane ben kurum değilim bireyim :):):)

Kız gel gel görüşerik

cıks eve akşam 21.00 den erken gidemem eğer eğitime katılırsam kocamı özlerim hem mesai yazılmıyor hem izin verilmiyor hem görevlendirme yolluk yapılmıyor eee kurum kültürüymüş banane kurumun kültürü ortada kan emici :):):):):)

sel gelsemde görüşemeyiz ki dışarı çıkamam imzalar atılıyor bir eğitim salonu da kötü bir yer elginkan biliyormusun orayı

selcim belin için yakı kullanabilirsin canım. gribine de iyi gelir.

Valla canım yabancı gelmiyo aa lise sanırım orası yoksa şirket falan mı?
selcim belin için yakı kullanabilirsin canım. gribine de iyi gelir.

O ne , majezik içtim ama bekliyorum geçsin diye

Valla canım yabancı gelmiyo aa lise sanırım orası yoksa şirket falan mı?

O ne , majezik içtim ama bekliyorum geçsin diye

canım bant okaliptüs var içinde. baya yakıyor ama ateş basıyo insanı. benim yazın belim ağrıyordu bi de bebek olsun diye kullanılıyomuş diye duydum yapıştırdım 2 gün yaz sıcağında isilik çıkardım resmen bebek olmadı ama bel ağrımdan eser kalmadı. grip olan bi çok arkadaşım kullandı terletiyo ya sanırım gribi kolay atmayı sağlıyor.

Defnem ilk defa duydum valla.
Hiç bilmiyorum.
Zaten bel ağrımda regl ağrısı.
Ama bi dahakine aklım olsun grip için alabilirim.
Eczanede mi satılıyor

Defnem ilk defa duydum valla.
Hiç bilmiyorum.
Zaten bel ağrımda regl ağrısı.
Ama bi dahakine aklım olsun grip için alabilirim.
Eczanede mi satılıyor

evet canım eczanede satılıyor. bel ağrısına sırt ağrısına birebir.

Sahi Efsundan haber varmı dün doktora gidicekti sanırım, bebeğin cinsiyetni öğrenicekti

Sel efsun girdi topiğe hiç bir şey yazmadan gitti acaba birşey mi oldu :2::2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…