Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

aman kötü birşey olmasın yorgun içim rahatladı valla ne seneyolar yazdım hakkında bir bilsen kaza bela olmasın kötü birşey olmasında varsın gelmeyiver :))

Amin inşallah yorgun yaaa bende bir garip oldum bakalım nasıl olacak hayırlısı olsun

Allah tüm isteyenlere versin Amin

ayyyy yorgun sendemi duygusala bağladınnn bir ben bağlanamadım o hatta :))

yaa niye hop oturmam hop kalmam lazımki düşer müşer Allah korusun rahat olmak sakin olmak lazım herşeyi kafaya takmamak :)) sorun etmemek :)) üzülmemek hep neşeli olmak :)))

cıks ikiz değil aman ağzından yel alsın yorgun eşim ikiz ihtimalimiz yüksek yani :))

yorgunn yaz geldi sayılır ee bu demekki tatilde yaklaştı az daha sabır şu doyum olmayan tatile gitmene ne kaldı ki

Ancamı gidiyorsun doktora

Ben olsaydım hemen gitmiştim

Hangi doktora gidiyorsun.Gelince herşeyi anlat bize

sami kemike gittim doktoruda çok sevdim boşver tam benim kafadan inşallah böyle gider :))

aynı ablam yaa
len cocuğun cınsıyetı ne dıye dıye zorla gönderdık dr a
dıo nasılsa olcekk görürüz
valla o da cok rahattı

heee böcük nasıl olsa doğunca görüncek ne gerek var ki :) ablan haklı :))
ama benim oğlum olacak :))

cıks öğlen yemem kimbilir nasıl yapıyorlar ne eti dışarda öyle şeyleri pek yemem
akşam yapar eşim bana ozaman yerim

sık dişini o zaman ben ne bılem belkı ısteğin geçer öğlene
hıc hamış olmadımkı
benım cnmne ısterse o dakıka bulmam şart

bir yandan hazırlanıyorum bir yandan modemi, pc yi açtım, nan yine yaranamıyok, tamam kangam özlediğinden sarıyon eyvallah ama cidden kızamazsın sen bana, sen sanki iş dışında geliyorsun da foruma, ne çabuk unuttunuz nen gece kaçlarda buralarda olduğumu, artık o saatlere kalmıyorum nete de giremiyorum eskisi gibi ne edem, he sarmasına sar ama sen rahatla yine de böcüşüm kangammm

kıyma diyince canım köfte çekti

eşin yandı yandı miden kaldırmaz da şimdi her yemeği o edecek, aa pardon zaten o ediyordu di mi edecek tabii baba olmak, koca olmak kolay mı, hııııh!

annaa barı öğlen ye cnmm
şişmesın bı yerınn
olmadı avcunu yala

bak kangam gene yokk

kangam küfür mü ediyon, avucunu yala ne demek ya kavgada söylenmez hiç yiyemezsin demek anlamında kullanırım ben onu da

sami kemike gittim doktoruda çok sevdim boşver tam benim kafadan inşallah böyle gider :))

heee böcük nasıl olsa doğunca görüncek ne gerek var ki :) ablan haklı :))
ama benim oğlum olacak :))

anaaa içine doğdu bizim portakalcığın e mi :)))

bak şimdi sık dişini diyince sıkma tatlı geldi aklıma canım çekti :))

bak şimdi sık dişini diyince sıkma tatlı geldi aklıma canım çekti :))
ben bişi demıommm

eferımmgel böleelen evımde net var akşamları kımse olmuoobıde vaktım olmuoo
zaten tavık gıbı 10 da yatıyommmm

valla şişmesın bı yerı dıye öle derler bızde
o zaman şişsın
yalamasın

bence kzıı olcekkk benımde içime doğduu

o konuda haklısın yorgun dün görümcemede dedim eşimin böyle yapacağını bilseydim daha önce hamile kalırdım azcıkda kıskanıyorum demek bebeğe bu kadar hizmet diye evde sadece tuvalete gitmek için ayağa kalkıyorum eskiden yemek ederdim artık onuda yapmıyorum işe geliyorum otobüse bindinmi işe geldinmi merak ettim öğle yemeğini yedin canın bir şey çektimi çıktınmı işten gidebildinmi vardınmı diye defalarca arıyor önceden bir kere arardı farkında değil hırslandığımın :)))

böcük de çok değişti sen görmeyeli yorgun eskiden olsa hemen yapıverir gönderiveririm derdi atomdu ahhh eski günler :))

içime doğmak değildi derdim oğlum olsun gelinim olsun kaynana olayım :))))

tavukmuuuu hımmmmmm şöyle kızarmış çıtır çıtır :)

kocene de yapsın ben nıye yapam yollayammgaruya bakk
senden garu olmas pardon

ama herıfın ıyımış aferım ona benımkıde aynen öle olur wc ye gıderken gelem mı der

ayy mandışşşş canın mı cektı len numaramı edıonn
yok bundn sonra ddıklerımede dıkkat etcemmm

kocam yapar zaten ama sen diyon sen canımı çektiriyorsun insan nezaket icabı der be :)))

böcük şiddetle tavsiye ederim ozaman madem eşinde aynıymış :)

şuanlık canım çekmiyor böcüküm amaher an ne olur bilemiyorum :))))

yapcem şeylerı derım ben

düzenımı kuram sonra ınş

ayy benım cnm açken ne ceker bılın mı
en cokk

ama demıycemmm

eşin gittikten sonra taşınman daha zor olmazmı böcük
patron hala sorun çıkarıyormu düzeldimi

sımdık maddı olarak benı cok zorlar cnm zaten hesapladım cıkmıyoo param
kenarda 1000 tl bıle yok şuan
zor yanı
kira kredı ay ay anca yetırıyommm
5 aydrı
ımkansız yanı

şu aralar sorun yok ama ben sıkıldımm
ne edımmeşim az para yollasın bı tatıl yapcem anamlara gtcemmkendıme gelırm sonra Allah kerımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…