- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
kıyma diyince canım köfte çekti
kızlar, saçma sapan, allak bullak günler geçiyor, evde nete girmeye maillere bile bakmaya giremiyorum hatta maille haber verilen bazı şeyleri okuyamadığım için boşuna yol tepmelerim bile oldukaza, bela yok çok şükür, işle ilgili sorunlar, belirsizlikler, yeğenime bakma olayı, hasret giderdik gerçi iyi oldu ama saatlerim düzenim değişti epeyce, gece sabahlamalarım kalmadı şu son zamanda, iş saatlerim de alt üst durumda, gruplarım bitti kur arası verildi çoğu, iyice bunalıma bağlamıştım, dün-bugün biraz kendime geldim, size de geldim hemen bugün zaten...
amaaaaaaaaaa ben neler kaçırmışıııııııımmm
allah sağlıkla, huzurla kucağına almayı nasip etsin mandiş, yukarıdaki yazıyı bile zor yazdım giriş için, okurken mesajları resmen 32 diş sırıtır buldum kendimi, gözlerim doldu yaa, duygusala bağladım iyice!
darısı diğer tüm isteyen kadınların özellikle boşver, sel ve sonradan istediği için sonradan da böcüşümün başına!
yahu :122: böyle hop oturuo hop kalkman gerekirken rahatlığa bakama yok yok hamilelikle rahat olmak lazım
aynen valla kangam, meraksız portakal bizimki, ahh ben demiştim mini mini portakallar, turunçgiller geliyor!!! aa ler dedim ikiz mi yoksa
valla ben de kıyamam der sanmıştım ama kıymış :18::18::18:
tatil dediğimi görmeyip günahımı almıştınız iyi bari unutmuyorsun mandiş anneahh keşke yazmayı unutmuş olsaydım da tatile çıkmış olaydım aniden, keşke... ne kadar iyi gelirdi sanırım, belki de aynı günleri yaşamanın, hiç bir yere kıpırdamamanın bunaltması oluştu artık, çok sıkıldım çoook... neyse bugüne şükür yine...
Ancamı gidiyorsun doktora
Ben olsaydım hemen gitmiştim
Hangi doktora gidiyorsun.Gelince herşeyi anlat bize
aynı ablam yaa
len cocuğun cınsıyetı ne dıye dıye zorla gönderdık dr a
dıo nasılsa olcekk görürüz
valla o da cok rahattı
annaa barı öğlen ye cnmm
şişmesın bı yerınn
olmadı avcunu yala
bak kangam gene yokk
cıks öğlen yemem kimbilir nasıl yapıyorlar ne eti dışarda öyle şeyleri pek yemem
akşam yapar eşim bana ozaman yerim
sık dişini o zaman ben ne bılem belkı ısteğin geçer öğlene
hıc hamış olmadımkı
benım cnmne ısterse o dakıka bulmam şart
kıyma diyince canım köfte çekti
annaa barı öğlen ye cnmm
şişmesın bı yerınn
olmadı avcunu yala
bak kangam gene yokk
sami kemike gittim doktoruda çok sevdim boşver tam benim kafadan inşallah böyle gider :))
heee böcük nasıl olsa doğunca görüncek ne gerek var ki :) ablan haklı :))
ama benim oğlum olacak :))
bak şimdi sık dişini diyince sıkma tatlı geldi aklıma canım çekti :))
bak şimdi sık dişini diyince sıkma tatlı geldi aklıma canım çekti :))
bir yandan hazırlanıyorum bir yandan modemi, pc yi açtım, nan yine yaranamıyok, tamam kangam özlediğinden sarıyon eyvallah ama cidden kızamazsın sen bana, sen sanki iş dışında geliyorsun da foruma, ne çabuk unuttunuz nen gece kaçlarda buralarda olduğumu, artık o saatlere kalmıyorum nete de giremiyorum eskisi gibi ne edem, he sarmasına sar ama sen rahatla yine de böcüşüm kangammm
eşin yandı yandı miden kaldırmaz da şimdi her yemeği o edecek, aa pardon zaten o ediyordu di mi edecek tabii baba olmak, koca olmak kolay mı, hııııh!
kangam küfür mü ediyon, avucunu yala ne demek ya kavgada söylenmezhiç yiyemezsin demek anlamında kullanırım ben onu da
anaaa içine doğdu bizim portakalcığın e mi :)))
bir yandan hazırlanıyorum bir yandan modemi, pc yi açtım, nan yine yaranamıyok, tamam kangam özlediğinden sarıyon eyvallah ama cidden kızamazsın sen bana, sen sanki iş dışında geliyorsun da foruma, ne çabuk unuttunuz nen gece kaçlarda buralarda olduğumu, artık o saatlere kalmıyorum nete de giremiyorum eskisi gibi ne edem, he sarmasına sar ama sen rahatla yine de böcüşüm kangammm
eşin yandı yandı miden kaldırmaz da şimdi her yemeği o edecek, aa pardon zaten o ediyordu di mi edecek tabii baba olmak, koca olmak kolay mı, hııııh!
kangam küfür mü ediyon, avucunu yala ne demek ya kavgada söylenmezhiç yiyemezsin demek anlamında kullanırım ben onu da
anaaa içine doğdu bizim portakalcığın e mi :)))
ben bişi demıommm
eferımmgel böleelen evımde net var akşamları kımse olmuoobıde vaktım olmuoo
zaten tavık gıbı 10 da yatıyommmm
valla şişmesın bı yerı dıye öle derler bızde
o zaman şişsın
yalamasın
bence kzıı olcekkk benımde içime doğduu
kocene de yapsın ben nıye yapam yollayammgaruya bakk
senden garu olmas pardon
ama herıfın ıyımış aferım ona benımkıde aynen öle olur wc ye gıderken gelem mı der
ayy mandışşşş canın mı cektı len numaramı edıonn
yok bundn sonra ddıklerımede dıkkat etcemmm
kocam yapar zaten ama sen diyon sen canımı çektiriyorsun insan nezaket icabı der be :)))
böcük şiddetle tavsiye ederim ozaman madem eşinde aynıymış :)
şuanlık canım çekmiyor böcüküm amaher an ne olur bilemiyorum :))))
yapcem şeylerı derım ben
düzenımı kuram sonra ınş
ayy benım cnm açken ne ceker bılın mı
en cokk
ama demıycemmm
günaydınn
bugun hava kapalı
çalışasım yok yaa
demem
hamışsınnn
napan nasılsınn
iiim böcük sen nasılsın ne zamandır soramadım eşinin durumu ne oldu ev bakıyordun o ne oldu patronunla durum nasıl
eşim ay sonu gtcek ınş
ev bakmıyorum
o gtsın bakalım durumlar nasıl ona göre plan etcemm
işlede ıdare edıommm
eşin gittikten sonra taşınman daha zor olmazmı böcük
patron hala sorun çıkarıyormu düzeldimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?