Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Selle aynı zamanlarda düşünüyormuşuz bakalım önce hangimiz hamiş olacak :)

neee canım yaaaa ne kadar sevindim anlatamammmmm çok mutlu oldum çok da duygulandım . Rabbim boşverimle bana da nasip eder inşallah çalışmalara devam

haydı ınş.ıkınızdende hayırlı haberler beklıyoruzz

kangam gene yok

neee canım yaaaa ne kadar sevindim anlatamammmmm çok mutlu oldum çok da duygulandım . Rabbim boşverimle bana da nasip eder inşallah çalışmalara devam

Aminnn sel sanada boşverede böcüğede tüm isteyenlere istediği anda inşallahhhhhh

haydı ınş.ıkınızdende hayırlı haberler beklıyoruzz

kangam gene yok

evet böcük meraktayım aslında gecede gelse vaktide olmasa bir selam yazar çıkardı hiç uğramıyor acaba tatile gitcem yada bir süre girmiycem dedi de ben mi kaçırdım son yazdıklarını tekrar okudum ama gözümden mi kaçtı acaba

yok demedıkı cnm yaa:26:merak edıom haaa

sen ne ettın gıttın mı gtcen mı

bende cok yoğunum bugun yaa

kızlar, saçma sapan, allak bullak günler geçiyor, evde nete girmeye maillere bile bakmaya giremiyorum hatta maille haber verilen bazı şeyleri okuyamadığım için boşuna yol tepmelerim bile oldu kaza, bela yok çok şükür, işle ilgili sorunlar, belirsizlikler, yeğenime bakma olayı, hasret giderdik gerçi iyi oldu ama saatlerim düzenim değişti epeyce, gece sabahlamalarım kalmadı şu son zamanda, iş saatlerim de alt üst durumda, gruplarım bitti kur arası verildi çoğu, iyice bunalıma bağlamıştım, dün-bugün biraz kendime geldim, size de geldim hemen bugün zaten...

amaaaaaaaaaa ben neler kaçırmışıııııııımmm

kızlarrrrr hamişimmmmmmmmm

allah sağlıkla, huzurla kucağına almayı nasip etsin mandiş, yukarıdaki yazıyı bile zor yazdım giriş için, okurken mesajları resmen 32 diş sırıtır buldum kendimi, gözlerim doldu yaa, duygusala bağladım iyice!

darısı diğer tüm isteyen kadınların özellikle boşver, sel ve sonradan istediği için sonradan da böcüşümün başına!

bilmiyorum ne zaman gitsem ki

yahu :122: böyle hop oturuo hop kalkman gerekirken rahatlığa bak ama yok yok hamilelikle rahat olmak lazım
kız bugn gt
karuya bak merakta yok
eşine dedın mı:26:ne kadar gecıtı halan gelmeyelı
sende ıstıyordun demı

aynen valla kangam, meraksız portakal bizimki, ahh ben demiştim mini mini portakallar, turunçgiller geliyor!!! aa ler dedim ikiz mi yoksa
idrar testi yaptılar böcük kan testi değil kesin kesin

yorgun nerede yaa tatil dedide benmi kaçırdım Allah korusun aklıma kötü şeyler gelmeye başladı

kangam gelmemışş gene:26:

Allah korusun
ama gelınce dayak yıycekk kesınnn

kıyamazsın sen kankana

valla ben de kıyamam der sanmıştım ama kıymış :18::18::18:

bu sefer kıycammm

tatil dediğimi görmeyip günahımı almıştınız iyi bari unutmuyorsun mandiş anne ahh keşke yazmayı unutmuş olsaydım da tatile çıkmış olaydım aniden, keşke... ne kadar iyi gelirdi sanırım, belki de aynı günleri yaşamanın, hiç bir yere kıpırdamamanın bunaltması oluştu artık, çok sıkıldım çoook... neyse bugüne şükür yine...

kangam gelmışş ama görmemış gıbı etcemm
ınsan sanıyelerı ayırmazmı bu pamık gıbı arkadaşlarına

dövcemm bu sefer ve bahanede kabul etmımm ona görree
bız ne edıokk
saah iş akşam aş koce bıde mandışın bebesı olcekk
gelmıycek mı
gelcekk
küsüm ben sana kangaaa

günaydın bu arada

:)))sabah gittim tahlil oldum akşama doğru çıkcak ordan sonuçları alıp tekrar doktara gitcem evet rahatım herşey olacağına varıyor sonuçta :)))

:)))sabah gittim tahlil oldum akşama doğru çıkcak ordan sonuçları alıp tekrar doktara gitcem evet rahatım herşey olacağına varıyor sonuçta :)))

aynı ablam yaa
len cocuğun cınsıyetı ne dıye dıye zorla gönderdık dr a
dıo nasılsa olcekk görürüz
valla o da cok rahattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…