Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Offf böcük bildiğin gibi değil sinir oluyorum ya... Çamaşır suyuyla silecektim tam sular gitti. 1 saat sonra gelecekmiş sularda. Kaldı öyle anca yarın silerim artık.
kızlar bn gdıyorum ıı aksamlar hepınıze

İiyi akşamlar cnım öpüyorum

hemşommmmmmmmya bende cközledımeksılerı bugun hep ceyıs topıcıne falan baktımmm
nerdesın senn nerelerdesın
nıye gelmıonnn

malesef facebook nurturia twitter instagram vs vs çeşitli platformlar çıkınca k.k gündemini kaybetti
bide pek eskilerden kalanda yok

ne var ne yok nasıl gidiyor

​selam kızlar kımse yok galıba canım sıkıldı bı bakayım sıze dedım

sel eşinin işi hayırlı olsun, şartları hep böyle güzel kalsın bak artık sevinme zamanı!

boşver aracınız hayırlı olsun, az km mi yapıyorsunuz o yüzden mi dizelden benzine geçtiniz. gerçi dizel km çok artınca masraf da çıkarabiliyor diyorlar.

başka kime hayırlı olsun diyeyim

Günaydın kızlar.
Eşim gittikten sonra uyuyamadım, makinaya çamaşır attım.
Dünden sular kesilince yarım kalan işlerimi yapıcam.
Kuaföre gidicem kaşım bıyığım malum kedi gibi oldum :)
Kahvaltımı da yaptım, hepinize benden tost

gunaydın canım ...
erkencısın bugun ... sabah kalkıp esını ıse gondermek ne kadar huzur verıcı degıl mı

günaydınnnnnnnnnnn
len ne cabuk geldnız
bende ancka bıtrdım temızlığı kahvaltı edıomm

Offf böcük bildiğin gibi değil sinir oluyorum ya... Çamaşır suyuyla silecektim tam sular gitti. 1 saat sonra gelecekmiş sularda. Kaldı öyle anca yarın silerim artık.

İiyi akşamlar cnım öpüyorum

valla kendılığınden gtcek herhal bende cok azaldı kendılığınden sanırımmm
malesef facebook nurturia twitter instagram vs vs çeşitli platformlar çıkınca k.k gündemini kaybetti
bide pek eskilerden kalanda yok

ne var ne yok nasıl gidiyor

haklısın sanırım ama kk dakı gıbı olmazkı
ben hep burdayım hemşoo
senıde beklerımmm

ohh ne güzel yaa
eşini yolcu ettınn ev garusu oldun he
sıkılmıon mu

Valla kendiliğinden gidecek gibi değil, ben bu gün sadece çamaşır suyu ile silecem bakalım ne olacak. Eşimde dedi Raid in böcük ilacını alayım dedi.

Aynen yavrı ev garusu oldu, bazen çok sıkılıyorum, ya şu mide bulantılarım geçse ben kendime yapacak çok şey bulacağım da, biraz daha zaman işte.

Kızlar yaa hamileliğimde 3 ay 3 gün sonra bitiyor ama ben hala hiç kilo almadım hatta 5 kilo verdim, bişey olmaz dimi yaa

gunaydın canım ne temızlıgı ?
bızım çaycı kahvaltı edıo bacakbcak üstüne atıyo ben ofıs temızlıomm
Güzel tabi kıs

Böcük valla epeydir buralardayım dolaşıyorum, kalkıciim evi siliciim daha

bende 5.30 da kalktımm
uyyamadım
kafamatakılanlar var

çamaşır suyu senı kötü etkıler unutma hamışsın
bence doğal çözümler bulmalısın valla ben elımle yakalayıp attım süreklı camdan onlarada zarar vermek ıstemedım:)
sonra sonra azaldı kıyamam öldürmeye örümcekı bıle alır atarım kıyamam

alma raıd yada kokusuz olanı kullan cnm
Kızlar yaa hamileliğimde 3 ay 3 gün sonra bitiyor ama ben hala hiç kilo almadım hatta 5 kilo verdim, bişey olmaz dimi yaa

bişi olmass
zaten çoğu hamışlık 5.aydan sonra kılo alıoo

dün akşam hiç iş etmedım yaaıyıce tembel oldummm

şimdık patron gelır cıkabılırım

son aylarda alırsın bence saglıklı beslenmeye dıkkat et yeter

Böcük elektrikli süpürgeyle falan çektim banamısın demiyorlar,
yuva yapmışlar sanırım küçük siyah siyah böcükler var bi sürü onlar kelebik oluyor sonra.
Silmem şart sulandırsam yine etkilermi beni acaba offf yaa ne sıkıntılı iş he!

Ne bilim böcük 3 aydan sonra benden besleniyormuş ya velet ondan dedim vitaminsiz kalmasın yavrıcak

Senin aklına takılanlar ne uyutmayacak kadar. Kocanın iş mevzusu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…