- 5 Şubat 2012
- 4.067
- 2.761
- 373
Aslında benmde maaşım iyi değil ama sizin hesap patronum iyi saolsun bide çalışma saatlerim
sabah 9 akşam 6 çalışıorum devlet memuru gibi haftasonlarımda tatil ve tek vasitayla geliyorum merkezi biyerde
he gel gelelim ofiste yanlız çalışıorum yani herşey bana bakıo hoş şuaralar pek iş yok,
Ben daha yeni oldugum için bişiy söylemiorum bi işim olsun diede girdiğim zaman herşeyi kabul ettim ama 1 sene geçsin ben zam istemeyi düşünüyorum nasıl olcak bilmiorum ama istiyorum burda kirada kalıorum ihtiyaçlarım oluo senelerce okudum arkadaşlarım benm 3 katım maaş alıo,
Temizlik mevzusuna gelincede bana hiç ilk girdiğimde yapcan etcen fln demedi deseydi napardım bilmiorum ama geçen ben baktım ortalık tozlarmış bi toz alıverdim ortalığı yanlız çalışıorum ayda 1-2 hafta bu ofiste çalışıo sora başka ofisleri geziyo patron
Kızçelerrr günaydınlarrrr, ben geldimmm
Nasılsınız inşallah iyisinizdir, inşallah bugün hepimiz çok mutlu oluruz hiç ummadığımız anlarda herşey güzel oluverir =)
Yorumların azcık ucundan okumaya çalıştımda,
Ugurböcemmm canımmm sen diosun ya hani işyerimdeki patronun çok iyi diye
İyi olcak tabi sen sabh 7bçkta gidiyomuşun temizlikler yapıyomuşun sonra lafını yiyiyomuşun muhasebede çalışıyomusun sora yeri geliomuş başkalarının yerine bakıomuşun sora CUMARTESİLERİ!!!! çalışıomuşun bide akşamları 7de çıkıosun bildiğim kadarıyla hemde maaşın az iyi olmak zorunda biliomusun değilsede olmak zorunda bu adam yoksa Allah çarpar.
Kusura bakma canımda insanlar evlerine yardımcı alıolar senin kadar iş yapmıyo iyi maşallah Allah sağlık versin bebeğimde suyunu çıkartıolarmış senin ben şuan çok üzüldüm kendini garantiye almadan kesinlikle çık ayrıl demiyorum ama daha iyisini bulursan durma ya da geç karşısına konuş bakın ben bunları bunları yapıyorum de evliyim ailemede eşimede zaman ayırmayı bırakın kendime bile ayıramıorum de haftasınu çalışma başta haftasonu çalışmak gerçkten kötü bişiy ben çalışmıyorum çok şükür ama cumaları bile zor geçiriyorum.
He bide ehliyet kursuna gönderdi diosun ya göndersin çünkü o senin Hakkını ödeyemez herşeyden önce insan olarak,
ben ıse gırdıgım zaman yemek yapacagımı soylemedı mesela tele bakacak burdakı evraklara bakacak dedı ,keşke beımkıde kötü olsa
çıkmam kolay ama benımkı melek yaa
ondan zordayım
herşeyımı karşılar ne ıstersem alır yapar yanı zam almadım ama farkını baya baya aldım
en son ehlıyet kursuna yazdırdı paramı o verıooama işte işyerı şartlarından bıktım
çaycı oturup muhasbecı temızlık yapar mı
hemde 3 ofısı hergun yapıyorummm ellerım nasır oldu
iş desen her iş bende
şöfor var yaptığı tek iş sabah otomatık kapıların düğmesıne basmak 1500 tl alıo maaş
ben o zaman daha cok hak etmem mı
bıde herşey sorun
geçen yıl ıznımı vermedı
bu yıl bakalım
sonra 3 yılda 1 gun işe gelmedım hastaydım bana dedığı laf
ınsan pazar ı olup ptesı nasıl işe gelmez falan düşünebılıyormsun
çaycı kadın hastayım dıye gıdıo ben yerıne bakıom kadın kuaföre gıdıo saç boyatıo
benım kahvaltı yapmam 9 u buluo 7:30 da işe gelıom
bana dıo bu saate kahvaltı mı olur
ee temızlık yapmayım demı
bıde bazen dıo nasıl temızlık yaptın masadakı evrakları nasıl görmedın sankı ben masasındakı evrakları karıştıryomm
böle böle sıkıldım
ctesı de akşama kadar çalışıom ınan aıleme bıle gıdemıyorum
bunaldımmm
haftaya gitcem kontrole bakalım ne diyecek.
boyum 1.66 canım
gunaydın tatlım nasılsın ?
ben asgarı ucrete calısıyorum yemekte yapıyorum temızlıkte ustune bıde on muhasebe yapıyorum telefonlara bakıyorum para kasa hersey bende yıne ben laf ısıtıyorum ve ıslerıne geldıgınde sen burda calsııyorsun bos yeremı para verıyoruz oluyo 5 dk otursam lafını edıyolar hemen boyle ısı bı daha bulamazmısım ben oyle dıyorlar :)
hee bıde yatırmadıkları 2.5 aylık sıgorta paramı ıstedgımde paragoz olmustum en son
iyiyimm canımmm sen nasılsınnn?
Alalaaa insan değil mi bu işverenler hayır vallaha düşünüyorum benim bi işyerim olsa çalışanım olsa tamam mesafeli olurum ama hiç öle davranmam ben eğer ekmek yiyosam çalışanım sayesinde onların hakkı var sonuçta yediğim ekmekte bizim içinde öle onların hakkı varda sonuçta biz saygıda kusur etmiyoruz madem az veriosun bari laf etme. Çok şükür benm böle sorunlarım yok şimdilik daha yeniyim ben ama Allahım inşallah yaşatmasın böle sıkıntılar.
Bende asgari ücret alıyorum bebeğimm bide yol, yemek, ssk alıorum ama yetmiyo paramın yarısı kiraya gidiyo ztn benm arkadaşlarım benm 2,3 katım alıo ben işsiz kalmıyım die tamam dedim ama çok şükürler olsun işyerimdekiler öle laf etmiolar bana hatta bezan geç kalırım ya da işim fln olur anlayışlılardır Allahım inşallah değişmezler sonra.
Patronun haberi var mı dükkan açacağından ustanın.
Sonra aranız falan açılmasın.
Birde sakın usta dükkanı açmadan bu işi bırakma böcük. Aha eşin gözünün önünde örenk. Dımdızlak kalırsın Allah göstermesin. Kendini sağlama al bence
ben bugun pek ıyı degılım tatlım ya ... mıdem şiş vucudum uyusuk bı tuhafım yanı anlayacagın ...
işyerınde bana aynen boyle yapıyorlar bıde ustune dıyorlar kı boyle rahat ısı nereden bulacaksın ...
benım eskı ıs yerımde butun gun oturuyodum netın basında 1200 alıyodum ne ıı ıstı ama kapatıldı ne yazıkkı ...
dusun ya eskı ıs yerıme bıle laf ettı demekkı calısmamıssınız ondan batmıs bılmem ne dedı ne kdr serefsız ınsanlar var yerı gelıncede ben sımıt sattım eskıden dıyo rezıl
Kızçelerrr günaydınlarrrr, ben geldimmm
Nasılsınız inşallah iyisinizdir, inşallah bugün hepimiz çok mutlu oluruz hiç ummadığımız anlarda herşey güzel oluverir =)
Yorumların azcık ucundan okumaya çalıştımda,
Ugurböcemmm canımmm sen diosun ya hani işyerimdeki patronun çok iyi diye
İyi olcak tabi sen sabh 7bçkta gidiyomuşun temizlikler yapıyomuşun sonra lafını yiyiyomuşun muhasebede çalışıyomusun sora yeri geliomuş başkalarının yerine bakıomuşun sora CUMARTESİLERİ!!!! çalışıomuşun bide akşamları 7de çıkıosun bildiğim kadarıyla hemde maaşın az iyi olmak zorunda biliomusun değilsede olmak zorunda bu adam yoksa Allah çarpar.
Kusura bakma canımda insanlar evlerine yardımcı alıolar senin kadar iş yapmıyo iyi maşallah Allah sağlık versin bebeğimde suyunu çıkartıolarmış senin ben şuan çok üzüldüm kendini garantiye almadan kesinlikle çık ayrıl demiyorum ama daha iyisini bulursan durma ya da geç karşısına konuş bakın ben bunları bunları yapıyorum de evliyim ailemede eşimede zaman ayırmayı bırakın kendime bile ayıramıorum de haftasınu çalışma başta haftasonu çalışmak gerçkten kötü bişiy ben çalışmıyorum çok şükür ama cumaları bile zor geçiriyorum.
He bide ehliyet kursuna gönderdi diosun ya göndersin çünkü o senin Hakkını ödeyemez herşeyden önce insan olarak,
Kendine iyi bak tatlımm boşver milleti biraz gevşe rahatla yediklerine dikkat et..
Gerçekten çok terbiyesizlermiş, boşver canım yukarda Allah var. Benm maaşım az ama mesela benim patronum geçen hafta yutdışına gitmişti bana küçük bi biblo getirmiş nası mutlu oldum insanlık yani bunlar parayla pulla olcak şey değil hepsi
Aslında benmde maaşım iyi değil ama sizin hesap patronum iyi saolsun bide çalışma saatlerim
sabah 9 akşam 6 çalışıorum devlet memuru gibi haftasonlarımda tatil ve tek vasitayla geliyorum merkezi biyerde
he gel gelelim ofiste yanlız çalışıorum yani herşey bana bakıo hoş şuaralar pek iş yok,
Ben daha yeni oldugum için bişiy söylemiorum bi işim olsun diede girdiğim zaman herşeyi kabul ettim ama 1 sene geçsin ben zam istemeyi düşünüyorum nasıl olcak bilmiorum ama istiyorum burda kirada kalıorum ihtiyaçlarım oluo senelerce okudum arkadaşlarım benm 3 katım maaş alıo,
Temizlik mevzusuna gelincede bana hiç ilk girdiğimde yapcan etcen fln demedi deseydi napardım bilmiorum ama geçen ben baktım ortalık tozlarmış bi toz alıverdim ortalığı yanlız çalışıorum ayda 1-2 hafta bu ofiste çalışıo sora başka ofisleri geziyo patron
gunaydın tatlım nasılsın ?
ben asgarı ucrete calısıyorum yemekte yapıyorum temızlıkte ustune bıde on muhasebe yapıyorum telefonlara bakıyorum para kasa hersey bende yıne ben laf ısıtıyorum ve ıslerıne geldıgınde sen burda calsııyorsun bos yeremı para verıyoruz oluyo 5 dk otursam lafını edıyolar hemen boyle ısı bı daha bulamazmısım ben oyle dıyorlar :)
hee bıde yatırmadıkları 2.5 aylık sıgorta paramı ıstedgımde paragoz olmustum en son
yuhhh lennnben ıse gırdıgım zaman yemek yapacagımı soylemedı mesela tele bakacak burdakı evraklara bakacak dedı ,
bn bı geldım yemek temızlık cay telefon hesaplar hersey bende ofısın annesı gbı oldum valla ,
ne olsa hemen gelıp bna sıkayet etmeler bırının kulakları duymaz bırı anlamazlıktan gelır bırı bagırır hepsıyloe ayrı ayrı ugras ama ıkı tık klavye sesı duyduklarında hemen kımınle gorusuyorsun olur ayy anlattım rahatladım valla uyuz oluyorum ya ...
sen hamılesın ben senden daha sısmanım :)
iyiyimm canımmm sen nasılsınnn?
Alalaaa insan değil mi bu işverenler hayır vallaha düşünüyorum benim bi işyerim olsa çalışanım olsa tamam mesafeli olurum ama hiç öle davranmam ben eğer ekmek yiyosam çalışanım sayesinde onların hakkı var sonuçta yediğim ekmekte bizim içinde öle onların hakkı varda sonuçta biz saygıda kusur etmiyoruz madem az veriosun bari laf etme. Çok şükür benm böle sorunlarım yok şimdilik daha yeniyim ben ama Allahım inşallah yaşatmasın böle sıkıntılar.
Bende asgari ücret alıyorum bebeğimm bide yol, yemek, ssk alıorum ama yetmiyo paramın yarısı kiraya gidiyo ztn benm arkadaşlarım benm 2,3 katım alıo ben işsiz kalmıyım die tamam dedim ama çok şükürler olsun işyerimdekiler öle laf etmiolar bana hatta bezan geç kalırım ya da işim fln olur anlayışlılardır Allahım inşallah değişmezler sonra.
bugun cok huzursuzum ... uykumu da alamadım ... yarın butunleme sınavı var ve ben hıc ders calısmadım ... ne olacak bılmıyorum ...
benım hasta oldugumu bılıyorlar mesela hastaneye gıtmek ıcın aldıgım 2-3 saatlık zıın koyuyo adamlara ya ...
ama neden benım sıgortam hemen baslamadı dedıgımde hersey konsuulana gore olmaz bızde sana ızın verıyoruz dıyo ...
gercekten Allaha havale etmek lazım napalım
o zaman iyi canım, hayırlısı olur hakkında inşallah. Bu geçiş dönemi zor bir dönem.bılıyo cnm zaten aynı sanayı sıtesınde arada bı kaç dükkan var sadece
yok cnm şuan cıkmıom o bu ay tadılat falan ancak açar banada gösterdı nereye yapem ne edem dıye
bu ay sonu konuşcam ozamn orasıda açılmış olur öle
zaten baştan anlaşma yapcem
ortada bırakmaz dıye düşünüyorum ama tabı önlemımı alcemm
bugun cok huzursuzum ... uykumu da alamadım ... yarın butunleme sınavı var ve ben hıc ders calısmadım ... ne olacak bılmıyorum ...
o zaman iyi canım, hayırlısı olur hakkında inşallah. Bu geçiş dönemi zor bir dönem.
Hiç sevmiyorum ben yeni bir yerde işe başlamayı alışmam zaman alıyorda benim...
sanırım resımdekı abd askerı o yüzden ağlamam ancak nefret ederım
he normal kendı askerımı düşününce tabıkı ağlarım
aman cnm aman ctesı çalışmıyorsan pazar çalışmıyorsan kıymetını bıl
sesını cıkarma
yalnızmışsın temızlık toz almakta ne var
ben başkasının odasını temızlıom patronun oysa işim değil
neyse az kaldı sabrım benımde
yuhhh lennnne yemek etmesı bee
sende ne iş edıon etme
yapamam ben bılmem de
geç
bak ben ınsanlık ettım benım başıma kaldı kadın ctesılerı gelmedığı oluo haydı çay yap
sankı benım
ama bugunden sonra sert davrancam
kdv lerı hesaplamam lazım
sallıomm
onlarda işçiydı ama para adamı bozuo cnmm
keçke çalışsaydın cnm yaa
o gıbı ınsanlardan kurtulmak için
Sınav yarın artık çok geçtanıdığım ınsanlrla çalışcam sorun olmaz cnm
sende dersçalış hazır evdeykenn
sanırım resımdekı abd askerı o yüzden ağlamam ancak nefret ederım
he normal kendı askerımı düşününce tabıkı ağlarım
aman cnm aman ctesı çalışmıyorsan pazar çalışmıyorsan kıymetını bıl
sesını cıkarma
yalnızmışsın temızlık toz almakta ne var
ben başkasının odasını temızlıom patronun oysa işim değil
neyse az kaldı sabrım benımde
yuhhh lennnne yemek etmesı bee
sende ne iş edıon etme
yapamam ben bılmem de
geç
bak ben ınsanlık ettım benım başıma kaldı kadın ctesılerı gelmedığı oluo haydı çay yap
sankı benım
ama bugunden sonra sert davrancam
kdv lerı hesaplamam lazım
sallıomm
onlarda işçiydı ama para adamı bozuo cnmm
keçke çalışsaydın cnm yaa
o gıbı ınsanlardan kurtulmak için
vicdansızlar nolcekk
bende ptesı hasta oldum 3 yıldır 1 gün gelmedım banada neler deıler
artık takmıyorumm
çemkırcemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?