Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

böcüşüm senle leylek havada takılalım hadi bu yıl (sanki okullar açıldıktan sonra fırsatım olacak da umut dünyası işte) gezip görecek yerleri paslaşalım valla ruhuna iyi geliyor insanın da yeterince araştırmıyor muyuz neyiz :26:

acayip gaza getirdin beni araştırmaya başlayacağım kesin yer bulurum vakit olmaz gerçi:)

profile bakınca birden foto gördüm anaa böcüşümm
maşallah ikinize de böcüşüm tam tahmin ettiğim gibisin minnacık, bıcırık, afacan, duru güzel hee eşinin eseri saçlar ama di mi

sen araştır kangaaa bulunca bana yazz:)
ben üşengecım az daa
profile bakınca birden foto gördüm anaa böcüşümm
maşallah ikinize de böcüşüm tam tahmin ettiğim gibisin minnacık, bıcırık, afacan, duru güzel hee eşinin eseri saçlar ama di mi

hıc görmedın mı len kanganı senne ayıpp neyse geç oldu ama güç olmasınn
hee bızız obeğenmene sevındım kangaammm
bıde senı görebılseydımm yaa neyse
hee eşimm yaptıı
olmuş mu

günaydın kızlarrr

dün kankaaamm arkadaşım canm kardeşimmm öğretmenliğe atandı2.yılında ve benım ılkokuluma ve aynı mahallede hemde şark bölgesı olarak gecıooosüper bı haberdııı süperr h sonu kutluycazzzz

gunaydın böcüş naber ...
senın adına sevındım cok yakın arkadssınız galıba :)

ıyyım cnm senn
ayy kardeşımden öte dıyorumm yaa:)cnm yaa o kdar sevındımkı darısı herkesın başına beklleyen

bende ıyıyım tatlım ...
ıns hayırlısı olsun ıst da sark bolgesı gecen yer varmıydı ya ?

bende ıyıyım tatlım ...
ıns hayırlısı olsun ıst da sark bolgesı gecen yer varmıydı ya ?

var cnm
benım oturduğum sem yanı bekarken 22 yıldır ahh ne özledım orayı neyse
orası cnm
karşıda
süreklı göç alıo ve genelde doğudan sanırım ondancokta kalabalık

var cnm
benım oturduğum sem yanı bekarken 22 yıldır ahh ne özledım orayı neyse
orası cnm
karşıda
süreklı göç alıo ve genelde doğudan sanırım ondancokta kalabalık

neresı kı orası merak ettım he ...
temızlıgını bıtırdınmı kız

Gunaydin darisi basima ins. Ben de bu yil mezun olcam cok korkuyorum :-( insallah mezun olan herkes hic beklemez atanir

Gunaydin darisi basima ins. Ben de bu yil mezun olcam cok korkuyorum :-( insallah mezun olan herkes hic beklemez atanir

Gunaydın ... pekı 4 yıllık baska bolum mezunu olanlar da ogretmenlıgı secebılıyomu yanı gecıs hakları varmı ?

esenler cnm
evt 7:30 da geldım işe bahçde kıtap okudumsonra tükkan acıldı bıtırdı oturuyomm

Bende bugun kıtabımı ıse getırdım okuycam fırsat bulursam son yuz sayfa kaldı zaten bgn bıter ...
dun baska bı kıtap aldım

beyaz gardenya dıye bı kıtap aldım rus devrımı zamanını anlatıyormus ... ıste bu ,[video]http://www.idefix.com/kitap/beyaz-gardenya-belinda-alexandra/tanim.asp?sid=WJR2WHF1XG7G16MVQMIE[/video]

Bende bugun kıtabımı ıse getırdım okuycam fırsat bulursam son yuz sayfa kaldı zaten bgn bıter ...
dun baska bı kıtap aldım

işyerınde yasak benım yoksa cok boş kaldığım oluyoo
okuyunca bana anlatrsın olur mu
şuan ne okuyorsun
ben

okuyorum

Günaydınlarr kızlarr :) maşallah erkenden işinizin başındasınız kaçta başlıyo sizin mesailer ?? ya bide ben yakında kovulcam hee hep geç kalıorum şu erken kalkmak nası oluo banada bi anlatıverin ya beni nerdeyse vinçle ayırcaklar yataktan :))

dün nıye kaçtın len
makara yapıyorduk
alındın sandım heee

ben 10 da yatıyorum yatma saatım var cnm sabhta 6 da kalkmış oluyorum bazen daha erken
kolay kalkıyorum yanı
alıştım sanırım
pazar günlerıde hıc uyyamam

Günaydın kızlar

günaydın cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…