Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Gunaydın ... pekı 4 yıllık baska bolum mezunu olanlar da ogretmenlıgı secebılıyomu yanı gecıs hakları varmı ?

Canım şöyle bişiy var bölümüne göre formasyon alabilirsin eger formasyon alırsan öğretmenlik yapmaya hak kazanıyosun ve atamanı bekliyorsun ataman olursa öğretmensin :)

Birçok bölüm için var bu ama 4 yıllık bölümler mesela hemşirelik, ebelik, arkeolojı, heykel.. vs. gibi alanı farklı bölümlerde formasyon alıp öğretmen olabiliyor. He tabi şöle bişiy var formasyon almak başlı başına bi dert :)

Hadi ya dün biraz yogundu hiç yetişemedim bu tarafa ara ara burunumu sokmaya çalıştım ama öok takip edemedim canmm mesai bitince tazı gibi kaçtım hemen alınmadım yoksa bişiye hatta okuyamadım bile

Hadi ya dün biraz yogundu hiç yetişemedim bu tarafa ara ara burunumu sokmaya çalıştım ama öok takip edemedim canmm mesai bitince tazı gibi kaçtım hemen alınmadım yoksa bişiye hatta okuyamadım bile

o zaman cok şey kaybettın
dizi neymış öğrendın mı pekı
yazdımdaa

sel nerelerde

dıyımde kapıyı göstersın demı:18::18::18:

Sende ona de ki:

bak beyim;
sana iki çift lafım var: koskoca adamsın, paran var, pulun var, her şeyin var. binlerce kişi çalışıyor emrinde. yakışır mı sana ekmekle oynamak? yakışır mı bunca günahsızı, çoluğu çocuğu karda kışta sokağa atmak, aç bırakmak? ama nasıl yakışmaz? sen değil misin öz kızına bile acımayan, bir damlacık saaddeti çok gören? anlamıyor musun beyim, bu çocuklar birbirini seviyor! ama ben boşuna konuşuyorum... sevgiyi tanımayan adama sevgiyi anlatmaya çalışıyorum....sen büyük patron, milyarder, fabrikalar sahibi saim bey...sen mi büyüksün hayır ben büyüğüm yani Yaşar usta. sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç! gözümde pul kadar bile değerin yok. ama şunu iyi bil, ne oğluma ne de gelinime hiçbir şey yapamayacaksın! yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizi. çünkü biz birbirimize parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız. bizler birbirimizi seviyoruz. biz bir aileyiz. biz güzel bir aileyiz. bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun! dokunma artık aileme! dokunma çocuklarıma! dokunma oğluma! dokunma gelinime! eğer onların kılına zarar gelirse ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemis olan ben, Yaşar usta, hiç düşünmeden çeker vururum seni! anlıyor musun? vururum ve dönüp arkama bakmam bile...

de ve orda bi küçük kalp krizi geçirmeyide unutma

Ya bide bişiy dicem ben her mesaja ayrı ayrı cevap yazıom, alıntıları tek msjda nası topluyonuz bi kaç tane birden olunca ben halen öğrenemedim de

Hee yok ya onu öğrenemedim müstehcen bişiyler sankim ama anlayamadım kocakafalılığım sebebiylen

cok şey kaçırdın ama:)
off bgunde sıkıcı bıgun yaaa

bıraz alakasız oldu sankı

cok şey kaçırdın ama:)
off bgunde sıkıcı bıgun yaaa

bıraz alakasız oldu sankı

Dün ki artist dizi muhabbetlerini okudum koptumm
Manyaklarr sizii

Anlamadığım Sel hamiş deil mi nası artist oluo o Kısa film mi çekiolar şimdi

Ben daha küçüküm artist martist olemem

Ama bende büyüyünce artist olcem

Son düzenleme:
mutlulukcum gunaydın nasılsın ...
senın ıs bası kacta sekerım ...
ben 8 de ısteyım ...

Nerdesinizzzzzzzzzzzzzzz:2:

Beni bırakıp nerelere gittinizzzzzzzzzzzzzzz

Ben sizsiz ne yaparımmmmmmmm

Geri dönnnn Tülayyy, nolur geri dönnn, Tülayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

oooo üşenmemışte merakından öğrenmışte gelmış
bıde kısa film falan
valla sel hamış ama burdakı garular azgun ne kırklarının cıkmasını beklerler ne hamışlığı takarlar hepsı azgn alıycann
nee küçük müsünn
yeme bızı
evlencem dıye yırtınan kımdı
bugun versem almam dımem
ama sende olcenn artıst sende o ışık varr
suan mutevazı bır ask masalı nı okuyorum ... sana anlatırım tabıkı canım ...
ama bu beyaz gardenya cok dıkkatımı cektı hemde 4 tlydı kız...

ben aşk romanlarını sevmım
bende hep 5 7 tl arası alıom cnmm
korsannn ama bandrollu

bende 7:30 da gelıommm 8 de tukkan acılıoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…