- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Ben geldim die mi kaçtınız hepiniz bianda
Gunaydın ... pekı 4 yıllık baska bolum mezunu olanlar da ogretmenlıgı secebılıyomu yanı gecıs hakları varmı ?
dün nıye kaçtın len
makara yapıyorduk
alındın sandım heee
ben 10 da yatıyorum yatma saatım var cnm sabhta 6 da kalkmış oluyorum bazen daha erken
kolay kalkıyorum yanı
alıştım sanırım
pazar günlerıde hıc uyyamam
günaydın cnmmm
patron geldı hacıı
Hadi ya dün biraz yogundu hiç yetişemedim bu tarafa ara ara burunumu sokmaya çalıştım ama öok takip edemedim canmm mesai bitince tazı gibi kaçtım hemenalınmadım yoksa bişiye hatta okuyamadım bile
Burda patronn benimmmmmm löööönn die bagırsaydın ona
o zaman cok şey kaybettın
dizi neymış öğrendın mı pekı
yazdımdaa
sel nerelerde
dıyımde kapıyı göstersın demı:18::18::18:
Hee yok ya onu öğrenemedim müstehcen bişiyler sankim ama anlayamadım kocakafalılığım sebebiylen
Sende ona de ki:
bak beyim;
sana iki çift lafım var: koskoca adamsın, paran var, pulun var, her şeyin var. binlerce kişi çalışıyor emrinde. yakışır mı sana ekmekle oynamak? yakışır mı bunca günahsızı, çoluğu çocuğu karda kışta sokağa atmak, aç bırakmak? ama nasıl yakışmaz? sen değil misin öz kızına bile acımayan, bir damlacık saaddeti çok gören? anlamıyor musun beyim, bu çocuklar birbirini seviyor! ama ben boşuna konuşuyorum... sevgiyi tanımayan adama sevgiyi anlatmaya çalışıyorum....sen büyük patron, milyarder, fabrikalar sahibi saim bey...sen mi büyüksün hayır ben büyüğüm yani Yaşar usta. sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç! gözümde pul kadar bile değerin yok. ama şunu iyi bil, ne oğluma ne de gelinime hiçbir şey yapamayacaksın! yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizi. çünkü biz birbirimize parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız. bizler birbirimizi seviyoruz. biz bir aileyiz. biz güzel bir aileyiz. bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun! dokunma artık aileme! dokunma çocuklarıma! dokunma oğluma! dokunma gelinime! eğer onların kılına zarar gelirse ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemis olan ben, Yaşar usta, hiç düşünmeden çeker vururum seni! anlıyor musun? vururum ve dönüp arkama bakmam bile...
de ve orda bi küçük kalp krizi geçirmeyide unutma
cok şey kaçırdın ama:)
off bgunde sıkıcı bıgun yaaa
bıraz alakasız oldu sankı
işyerınde yasak benım yoksa cok boş kaldığım oluyoo
okuyunca bana anlatrsın olur mu
şuan ne okuyorsun
ben
Eki Görüntüle 507707
okuyorum
mutlulukcum gunaydın nasılsın ...
senın ıs bası kacta sekerım ...
ben 8 de ısteyım ...
İyiyim canımm sen nasılsın??
Benim iş başı 9da canm ama ben 9.15-9.20 gibi anca bulunup geliom :44:
anca bıtırdım ıslerı sımdı acmaya fırsat buldum bu seferde sen yoksun ...
tulay kım bu arada ?
Dün ki artist dizi muhabbetlerini okudum koptumm
Manyaklarr sizii
Anlamadığım Sel hamiş deil mi nası artist oluo oKısa film mi çekiolar şimdi
Ben daha küçüküm artist martist olemem
Ama bende büyüyünce artist olcem
suan mutevazı bır ask masalı nı okuyorum ... sana anlatırım tabıkı canım ...
ama bu beyaz gardenya cok dıkkatımı cektı hemde 4 tlydı kız...
İyiyim canımm sen nasılsın??
Benim iş başı 9da canm ama ben 9.15-9.20 gibi anca bulunup geliom :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?