Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

bnm ustume cıkmasa bıle , gdecek baska yerım yokkı asgarı ucret alıom bn kırada duramamkı

len bu yaşta gtmışsınız sız beee

atlamış mıyım anam ne ne ara oldu unuttumkı ben ama düğünü bılıom muhım olan o

ohh ıyıcene canumm cekıyy hee yerken benı hatrla

yorgunun dedıgı gbı dusunuyom dusunuyom carpıntım artıyo

evden cıkmışlar bu ne kirası
ben mesela evden cıkarken son kiramı vermem depozıto vermıştımmm ona sayılcakk
bılemıyorumkı cnmm ama annenede öle demeüzülür laa

Son düzenleme:
evden cıkmışlar bu ne kirası
ben mesela evden cıkarken son kiramı vermem depozıto vermıştımmm ona sayılcakk
bılemıyorumkı cnmm ama annenede öle demeüzülür laa

bunlardan depozıto almadıkı anam artı kafalarına gore yere musambalar varya lamınant desenlı ondan yapmıslar kac ayda opara vermedıler gırınce
bnm anamın babamın cımrılıgı sadece bana calısır elaleme kul kole olurlar

onu bılemıycem cnm normalde alınması lazım kiracı cıkarken bakarsın evde bişi eksık mı kırık mı değil ıse o kiracı çıkarken vermez kira ona sayar bende bişi kırmadım hep yaptım o yüzden vermem son ay
cok para değilkı o muşambalar ama bılmıyorumya ev szın ne de olsa

onu düşün bunu düşün cuvaldakı unu düşün

ne demezsın
ben hıc sevmım yaaa
değiştrcektım bı arada dava falann uzun iş bıde bu yaştan sonra adımı unutamam sanırsam

ısmın degısık ıste fazla kımsede yoktur akılda kalırsın delıye bak ,
bnım yapım o dusunmeden edemıyorum bak yerı gelmıstr cevabını vermıstrım bırıne mesela o yaptgı sey akıma gelsın yıne sınırlenırım

valla bılmıorum bıkac ay para vermemıslerdı ,
bn olsam yapma ne gerek var derdı emınım ama elaleme gelınce seferber olur ona kızıyorum bn
bıde annem evı gozden cıkarmıs ordan kurtuldguna sukredıyo onun gozunde orası yansada zaten eskıydı olur
o yuzden adamlar raat rahat davrandılar evde

orası öle
ay ben hıc snrlenmem kız
hayatımdan çıkarıverırım onu oldu bıttı:)cok önemsedığım bırı ıse konuşurum yanlışını derım bıraz üzülür ama genede mutsuz etmem kendımı

doğrudur cnm
senıde masraflı ev beklıyor o zaman

amannn bn bıraz param olsun yaptırırım orayı zaten ,
once tapusu elıme gecsınde vermezse yaptrmam ole otururum

kadın burda ıkı koltuk bı tv koymus ya bnm odada aynı ole olur sıkıs tıkıs
yemek masasına yer bılem kalmaz

kangam çözmüş olayı ben de takardım eskiden aşırı baktım kendime ediyorum, ama bazen işte arada ortak arkadaşlar olunca geriliyor insan mecburi aynı ortamda oluyorsun gerçi mandiş rahatlatmıştı o konuda beni sağ olsun ben niye geiliyorum ki o gerilsin di mi ama

arkadas ortamında bnde bu sekılde yım ama aıle ıcı durumlarda ve bana haksızlık yapılmıssa rahat olamıyorum

hee tamam böcümmm ozman nebilim ben epileydim varken gittim bida aldım, düzleştirici aldım kocaya traş mak aldım şunu aldım bunu aldım dedinde ondan kızdım yoksa gidin canm sinemaya haftada 1 yemekde yiyin dışarda izin verdim

ama boşa harcıcana at kenara ya da yolla bana

afıyet olsun ne yedın
ben kuru pılav 3 gün oldu2 gundurde evde yıyordukk
ne zman aldın bacumm
para var hzur var

öğle aramda ya iç çamaşırı aldım eskimiş benimkinler yenilemek lazım
bide badi aldım 20liraya düz lacivert yarasa kol
yemektede barbunya,pilav yedim bende dün kuru pilav yedimdi

Son düzenleme:
Şuan 1000. msjımı kime yazcam çok merak ettim daha çok var ama olsun

1000. msjımı yazdığım kişiye ödül var

Son düzenleme:

kangam çözmüş olayı ben de takardım eskiden aşırı baktım kendime ediyorum, ama bazen işte arada ortak arkadaşlar olunca geriliyor insan mecburi aynı ortamda oluyorsun gerçi mandiş rahatlatmıştı o konuda beni sağ olsun ben niye geiliyorum ki o gerilsin di mi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…