zeleeemeleee sen kendini sıkarsan böyle geçmiş şuydu buydu tansiyonun çok oynar, ama adımlarını sağlam atmalısın bence yine üzülmemek için gerçi konuşulmuştu sanırım bu tekrar açmak istemem ama şimdi masrafa gireceksin tapuya para verecektin galiba bir de son anda yok oturamazsın derlerse boşa gitmeyecek mi, ha dersin ki ev arkadaşı bulur çıkarım o eşyalar işime yarar o zaman tamam bir tek diğer masraf boşuna olur yanlış hatırlamıyorsam yani... umarım istediğin gibi gelişir olaylar...
len bu yaşta gtmışsınız sız beee
atlamış mıyım anam ne ne ara oldu unuttumkı ben ama düğünü bılıom muhım olan o
ohh ıyıcene canumm cekıyy hee yerken benı hatrla
poffffffffffffffffffffff
Evlerı bnm evın altı hemen
bıde cok eskı komsularımız bılemıyom gecen pazar gtcektm almaya gezmeye gttım sıfayı kaptım,
anemde ılla dıo anahtar ısteme krayla beraber getrsınler
bn anneme dıom sunu alcam bunu alcam sızden kurtulcam neler demıomkı
blıo yanı babamın haberı yok onunda olur zamanla
yorgunun dedıgı gbı dusunuyom dusunuyom carpıntım artıyo
nıe pofluyon bacı ısmın guzelmıs he bu arada
evden cıkmışlar bu ne kirası
ben mesela evden cıkarken son kiramı vermem depozıto vermıştımmm ona sayılcakk
bılemıyorumkı cnmm ama annenede öle demeüzülür laa
bunlardan depozıto almadıkı anam artı kafalarına gore yere musambalar varya lamınant desenlı ondan yapmıslar kac ayda opara vermedıler gırınce
bnm anamın babamın cımrılıgı sadece bana calısır elaleme kul kole olurlar
onu düşün bunu düşün cuvaldakı unu düşün
ne demezsın
ben hıc sevmım yaaa
değiştrcektım bı arada dava falann uzun iş bıde bu yaştan sonra adımı unutamam sanırsam
onu bılemıycem cnm normalde alınması lazım kiracı cıkarken bakarsın evde bişi eksık mı kırık mı değil ıse o kiracı çıkarken vermez kira ona sayar bende bişi kırmadım hep yaptım o yüzden vermem son ay
cok para değilkı o muşambalar ama bılmıyorumya ev szın ne de olsa
ısmın degısık ıste fazla kımsede yoktur akılda kalırsın delıye bak ,
bnım yapım o dusunmeden edemıyorum bak yerı gelmıstr cevabını vermıstrım bırıne mesela o yaptgı sey akıma gelsın yıne sınırlenırım
valla bılmıorum bıkac ay para vermemıslerdı ,
bn olsam yapma ne gerek var derdı emınım ama elaleme gelınce seferber olur ona kızıyorum bn
bıde annem evı gozden cıkarmıs ordan kurtuldguna sukredıyo onun gozunde orası yansada zaten eskıydı olur
o yuzden adamlar raat rahat davrandılar evde
orası öle
ay ben hıc snrlenmem kız
hayatımdan çıkarıverırım onu oldu bıttı:)cok önemsedığım bırı ıse konuşurum yanlışını derım bıraz üzülür ama genede mutsuz etmem kendımı
doğrudur cnm
senıde masraflı ev beklıyor o zaman
orası öle
ay ben hıc snrlenmem kız
hayatımdan çıkarıverırım onu oldu bıttı:)cok önemsedığım bırı ıse konuşurum yanlışını derım bıraz üzülür ama genede mutsuz etmem kendımı
doğrudur cnm
kangam çözmüş olayı ben de takardım eskiden aşırı baktım kendime ediyorum, ama bazen işte arada ortak arkadaşlar olunca geriliyor insan mecburi aynı ortamda oluyorsun gerçi mandiş rahatlatmıştı o konuda beni sağ olsun ben niye geiliyorum ki o gerilsin di mi ama
de bacım nolcek yaa burda samımı olmak önemlı
yok cnm cok harcamıyoruz yaa kocemle zaten cok az vakıt görüşüyoruz haftada 1 dışarda yemek ve 2 haftada 1 sınemadan bişiycık olmaz ama onun dışında ıkea dan raf falan aldık sonra eşimin aldıkları napalım ne için çalışıyoruz bırazda kendımızı şımartalım dedık
bu ay bıraz fazla şımardık tabe
onun dışında ben bırıkım yapıyorum cnm kocemden habersız ama bu aydan sonra bunları ödeyelım atcam bankaya bırıkıme
çünkü artık ya ev almammız lazım 2 yıla kadar ınşalırız sonra cocuk yapcez daha cok masraflı
afıyet olsun ne yedın
ben kuru pılav 3 gün oldu2 gundurde evde yıyordukk
ne zman aldın bacumm
para var hzur var
orası öle
ay ben hıc snrlenmem kız
doğrudur cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?