- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Cumartesi kim gelcek :44: haftalardır hazırlık yapıyosun hee bekar olsan görücüler gelcek dicem
Halaa gez sen gezz
cumartesi 10 kişi falan olacak tatile giderken bize gelmek istediler geri çevirdim şimdi gelecekler işte
çok aman aman önemli değiiller aslında ama çalışınca strese giriyorsun ne yapsam ne etsem diye eee bide gezme işimiz var
bu hafta çarşamba günü evdeydik sadecegeziyoruz bakalım.
bizimde perşembe günleri artık balık günümüz ama dün yapamadım geç çıktım işten
Eve de gidemedik arkadaşlarla dışardaydıkbugün de kuzenimin doğum günü gece inşallah çok geç kalkmayız eve gidip cumartesi gününe hazırlık yapmak istiyorum.
bugün işim çok yani pfffff
hayırlı cumalar arkadaşlar
Tüm hepsine kocaman AMİNN önce sağlık sonra maddiyat rabbim sıhhatimizi almasın bizden
iyiyim böcük sen nasılsın
Aminnnnnn
oyy oyy çokmuş 10kişi pazar günü gezemezsiniz artık yorgunluktanne gezmeymiş ya gez gez bitiremedinn aman Allah sağlık sıhhat versinn gezinn bacumm bida mı gelcen bu yaşına
haftaya yaprsın artık ama bak balık günlerı evde olaslında haftada 2 kez yenmelıymış kocem öle dıyo
h sonu gene dolu senın benımde ölee
ben koceme demeyı unuttum yaa haftaya buluşcaktık yaa
du dıyım sımdık
ben bıde haftaya karşıdayımela nın d günü var
ctesı yapalım akşamda ablama dıyemde yoksa pazar öğlen olursa nasıl buluşcaz demi
amın cnm
hafta da 2 kez biizmki asla yemez 1 kere bile çok geliyor ama zorla yiyoröyle çok sevmiyor keşke sevse
konuş bi kocanla ona göre ablanla da paylaşırsın edaya haber veririz oda müsait mi bakalım
benımkı yer valla canavar gıbı
konşurum cnm sonra ablama derım en son edaya derızınşbı aksılık olmaz
kk dan bende converse patıkler ve şapka ördürdüm bugun elımde olur belkı ın şgüzel olmuştur
ela için
tamam haber verirsin o zaman canım ben unutursam falan
evet bahsetmiştin gelmedi dimi dahamürdüm rengiydi sanırım
tmm cnm
bende unutmuştum bılıyon mu
sonradan hatrladımmm
nar çiçeğı rengı ıstedım sonradan cnm bakalım nasıl oldu:26:
yok kız çok değil zaten bişeyler yapılıyor akşamına da annemler kalır büyük ihtimalle kv de gelecek öğlen oda kalır yani akşama da yemekli misafir olacak. çorba falan yaparım bu gece ne çorbası yapsam yaaaa hep aynılarını yapıyorum.
bildiğiniz el yapımı çorba var ise desenize.
kız geziyoruz ama dışarda öyle aman aman gezmiyoruz ya arkadaşlarlayız ya arkadaşın evinde ya bizde
hafta da 2 kez biizmki asla yemez 1 kere bile çok geliyor ama zorla yiyoröyle çok sevmiyor keşke sevse
konuş bi kocanla ona göre ablanla da paylaşırsın edaya haber veririz oda müsait mi bakalım
aman zaten öyle zevki çıkar gezmek bi yere kadar oluyor sıkılır insan ama arkadaşlar olunca güzel oluyor.
tarhana,yoğurt,domates,mısırlı tavuk,şehriye,mercimek,ezo gelin çorbası hepsini yapabilirsin.
kesinlikle caım bazen gerçekten evde olmak istiyoruz ama mutlaka birisi çıkıyor akşam bize gelin diyor yok diyince o zaman biz gelelim diyor yani sağolsınlar yalnız bırakmıyorlar.
cuma akşamdan tarhana çorbamı yaparım o gün görümcem gelecek çocuklar için de sağlıklıı olur tarhana yaparım
tavuk sote yaparım kremalı
bulgur pilavı yapabilirimonları akşama da yaparım ya
karnımı acıktırdın sipaydii
çocuk için cıvıl cıvıl renkler daha iyi olur canım. iyi yapmışşsın
merhaba kızlar nasılsınız ne var ne yok
saglık olsun bocuk baska zaman cekersın ,
bende cok snırlıyım
hastaneye de gttım kan verdım
bgn berbat bıgun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?