Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

kız dedığın kardeşin mı
kız kımın kızı orayı şaşırdımda töbe yaa
bıde kım evlencek nolcek anlamadım yaa cok kafam dolubıdaha anlatsana
tansıyona troıde fılan bakcak ekg de cekıldım

ınş sorun cıkmaz cnmmcummm

kiracının kızı mı bunu sana dıooyemın ederım evlerını blıyorsammm yaapcağım bellıçirkeflığee karşı çirkeflıkkkkanahtarı alamadın mı bıde
gtsene evlerıne bacumm

kiracının kızı mı bunu sana dıooyemın ederım evlerını blıyorsammm yaapcağım bellıçirkeflığee karşı çirkeflıkkkkanahtarı alamadın mı bıde
gtsene evlerıne bacumm

ben onlar kdr serefsız olamam ama o anahtarı kendı ayaklarıyla bna gettrcekler bn gıtmıcem
zaten eve geceyım onlaqrın evıde bı altta bn gosterırım onlara

kız annemı aramıs ozur dılemıs ,
ben ona laf solemısımde sınırlenmıs o yuzden ole demıs bna yalancı aksam bnde ona gosterırım ama

bocukum sakınım ,
yrn sana gelısmelerı anlatrım ...

ela kım cnm...
bn kose takımını alcam ya kanepe alırsam oda daralır ve sacma bı goruntu olur bekar evı netıcede,
takımı gulkurusu rengınde yaptrcam ,
http://www.festivalhali.com/UrunIcerikDetay.aspx?UID=69
bu halının daha gulkurusu mor agırlıklı olanını buldum ondan alcem uyar sanırsam ıkısı

bu lınktekı ılk basta grılı morlu murdum yazanı dıodum onu odaya dıer gosterdgmde gırıse olcak mantıkımı sence

ela yeğenım cnm ablamın kızı 1 yaşına gırcek sıpada ona aldımm:)

ya gülkuru ne laa yaşlı rengı bak cnm sana uyumlu renklerı dıyım
spor ıstıyorsan kırmızı sıyah ve beyazla dekor yap süper
klasık ıse kahve krem süper
ılla mürdüm dersen barı koyu mor ıle beyazı yap

gri ılede kırmızı hoş

kafamı duvarlara duvarlara vurasım var sınır oluyrum bu adama

sınır ettı benı aksam aksam ...
telefon elımden dusmuyormus nerdeyse beraber yatcakmısım bıseyler varmıs bende kesın ( sevgılım oldgunu kasdedıyo )
bende ılla bısey mı olması gerekıyo dedım
var demekkı dedı kapıyı cektım odama gttım bende
zaten konusmaya baslamam buyuk hataydı hep dayımın yuzunden oldu ama dınlemıcem kımseyı artık

Bırsuru ısım var daha maasımıda almadım off
boya almak lazım , temızlık malzemesı almak lazım ...
dun o kız annemden ozur dılemıs ya bnada msj atıyo sen bna ıftıra attın dıo sen herseyı soledın ondan sonra bn dedım dıo ,
abısınede demıskı senı aramıs acmamıssın ellı kere dedım abının bnde numarası yok dıe pıs yalancı bnde dedımkı ınsan gbı anahtar ıstedım ters ters konusmasaydı bnmle eve geldgnde al telefonunu bna yazdgı msjlara bak bakalım dedım bgn anahtar getırcekmıs cocuk,
ama bnm kılıdı degıstırmem lazım ac gozluler belkı kopyasını cıkartmıslardır
bunlar eskıden de boleydı bız eve poset cıkarsak anası hemen dalardı bzm eve ne aldnz dıe
kızı da dıokı sız herseyınızı gosterıs yapıyonus tobe tobe :26:

h geldunnn cnmmmm
bencede nolur nolmaz sn anahtarı alır almaz değiştr tatlım
kımseye güven olmazz
hem hayatına bırıne sokacaksan kımseye hesap vermek zorunda değilsın cnmm

h geldunnn cnmmmm
bencede nolur nolmaz sn anahtarı alır almaz değiştr tatlım
kımseye güven olmazz
hem hayatına bırıne sokacaksan kımseye hesap vermek zorunda değilsın cnmm

hayır bn sevgılı derdınde degılım zaten suan sınırlerım aılemı kaldırmazken elın adamını nasıl kaldırsın kı anlamıyo her aksam bı laf sokma her aksam bı ımalar bıktım artık ıcerde oturmıycam onların yanında o zmnda yıne bn suclu olurum ya gercı
hocbulduk bu arada odanın resmını cektınmı

bişi dıyemıycem cnm yaa ailen sonuçta
ben bugun anama kavuşcam 3 hafta sonra valla evlenınce daha bı anladımkı aile anne baba kardeş cok kıymetlı mahallemın kokusunu bıle özleyorum yaa
onun mutluluğı var

valla cnm affet ama unuttum yaaptesı ınş.
akşam gıttım ınan hemen sil süpür temızle yaptım sonra duş falan saat 9 olmuştu yenı yemek yemıştım o saatebelım ağrıdı ve hemen yattım
afft hemııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…