Kısmetse evet canım bu sınav olmaz ise nisan ayında kendi bankasının sınavına girecek oda olmazsa başka işe girecek
memnun değilizi maaşlarından.
evet canim ordan tanisiyoruz. Hiç konustuk mu hatirlamiyorum ama takip ederdim topiginizi :)
Hayırlısı olsun cnm ... 4 yıllık mezun dımı esın ?
tamam canım bekleriz
amin inşallah... evet 4 yıllık mezun.
Allah gonlunuze gore versın ... bene dun memurluk ıcın tercıh yaptım ıns bı yer tutar da gıderım buralardan
nereleri seçtin bakalım yolculuk neresi olacaksenin için hayırlısı ne ise o olsun
en cok tasraları yazdım ıns bırınden bırı tutsun ya cok ıstıyorum ,
denızlıde zabıta memurlugu var orası olsa keske ,
yada dıger yazdgm memurluklarda olabılır
hımm.. gönlüne göre olsun o zaman canım inşallah
gunaydın bocuk
hanı odanın fotosu hıııı hanı hanı
bna kızma bocuk benı kandırdı annem arabayı alırken sene kullancan dedı bn sımdı otobusun kapısında ıse gelıyorum gec kalıyorum araba kapıda yatıyo baskası ısteyınce verılıyo adaletmı bu
böcük garusu ;
tüyapta haftasonu kitap fuarı var git gez aklıam geldi sana diyim dedim.
sabah gelirken otobüste kitap okudum uyuyordum neredeyseaklıma sen geldin...
nerelerdesin naan çaycı gelmedi mi hala ne çok izin alıyor bu kaıdn..
bılıyorum cnm hatta arkadaşımla gtcektık ben gıdemedım o gıttı
baya yazarlar varmış ahmet ümit ayşe kulın falan
bu hafta kım var bakem
kocem götrck ama gıdesımde yok
cunku zaten kıtapcım var ucuzda değil yanı cok önemlı değil
koceme dıyemedım sız h sonu evde msınız:26:
ben hıc uymam sabahları cin gıbıyım ama akşamları yoruluyorum uyyorum bende
yok geldı evt ck izin alıooo ben ıstesem vermezler bende demıycem zaten dırek gelmıycem hastayım dıyıp onun gıbı
ama yoğunummm
bende gitmem gerek yok bize uzak kalıyor zaten.
cumartesi çalışıyorum. pazar günü de büyük ihtimalle evdeyiz haber ver ama kimse gelmez ise gezebiliriz de
isterseniz bize gelin isterseniz dışarda bişeyler yapabiliriz bakarız yani seninki çalışıyor mu bir sor?haber ver...
gece geç yattım sabah iyiydim ama hazır oturmuşken 2-3 sayfa okudum kitabımı da yanımda getirdim akşam giderken de okurum belki
bana cok daha uzak annemlere 2,5 saate gıdıom ordan bıle 1,5 saat sürüyor hıc değmez
tamam cnm eşime derım ben onun işini hala anlamadım yaasorarım cnmm
haber ederım sana bugun
ıyı etmışsın bakarsın alışır süreklı okursunnben manyak gıbı okuyorum elif şafak 19.11 de başladım bugun bıtrdım
bugun akşamda LEYLA ya başlycam cok duygusalmış bakalım nasıl
kocem almıştı o kıtabıda
halam gelcek karnım nasıl ağrıyoo bıde streslıyım sormayınnustabaşı aldılar adam elı cebınde dolaşıo bana dıo şu parçasor bunu sor sinirlendımmm bağırdım çağırdımmm
müşterı gelıoo adama dıom bu tutanak olmaz dolmamış adam dıo bız konuştuk vysl bey doldurcak ayy nasıl sinirlendım o da ban adıycek doldur
cok streslıyım bugn
bıde yarın kocemın d günü acep bugun gelcek mı gelmezse hedıyelerını alcemm süprıs yapcemm sabah görür yoksa yarın
tamam canım haber bekliyorum..
ben sürekli okuyamam akşam kv gidicem o arada okurum diye düşündüm. normal eve giderken oturmuyorum otobüse zor biniyorum
ınsan sınırlenıyor ama takma bacım bosver
kocemı bıle arayamadım o aradı açamadım hıc musaıt deılım sıze bıle iş edıom sansılar dıye yazıomm
okursun ınş cnmmbende ütü yapcem bugunde gene
yemeğım var dün yaptım
kolay gelsin canım çok yorma kendini çalış çalış 1 karış
AYNEN cnm
kocemı aradımm asker sevkıyatları varmış cok yoğunmuş bugunde gelemıoo hem sevındımhem üzülmdüm ınş sabah gelır ve süprısını görür
akşam hedıye alıp süsluycem yatak odasınınapsamkı değişik
o benı arıycak ben sana blgı vercem canımoff arabanın plakasınıda çaldırmışlar zaten üç kruuş alıyo onuda kescekler her ay bı bahaneler var kesmeye
1,5 ay çalıştı 500 tl aldı verdıklerını kıyafetlerı bıle kesıyorlaryemek parası vermıyorlar
bı kurtulsa kahrolası yerden bu ayda başıma plaka işicıktı
ıyıcene bıktım beee
hadi hayırlısı olsun canım devamlı kesip duruyorlar be vermesinler kıyafet o zaman sanki başkası için giyiyor..
ne süprizi be neden yapcaksın
sorma yaa sor bakem bana ütülemekten ne hale geldım bde onları türlerıde cok farklı öle zorkı ütülenmesı5 para etmez
d günü kocemeın yarınama ben bugn bişiler alıp süprıs etcem akşam gelmıo ama sabah gelırse üzerını değiştrmeye eve gelırse görür
sence napsamm bı fikrın var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?