ütü deme bana kız
sabah gelecekse odayı süsleyebilirsin yada izin al yarın sende evde ol...
bocukumm neden parasını kesıyolar esının ,
ısyerı kıyafet vermek zorunda
3 kurus para verıyorlar ustune bırde laf yıyosun paranı kesıyorlar aptal saptal ınsanlarla ugrasmak zorunda kalıyorsun ne bcım bı dunya bu ya
demedım say
onn için ay yok cnm bı gün sonra başıma tüm işiyıkar yapamadıklarının hıncını alırlar
kocemle konuştum pazar sabah gelıoo öğlen sızdeyız akşamda işe gtcek
ok bişi olursa dersın bana
tamam canım bize mi gelirsiniz dışarda mı bişeyler yaparız kararı siz verin.. ...
şimdiik pazar günü için plan yok gibi gözüküyor.. ama akşam sorarım bizimkine maçı oluyor yaa bir ihtimal olursa maçı olabilir
sana nasıl uygunsa cnm fark etmez
sızede gelsek bişi hazırlamanı ıstemem yorulmazaten ctesı ela nın d günü için karşıya geccez akşam sabah kahvaltı eder öle cıkarız bişi yemeyız
tmm cnm sen dersın bana
ve galıba en aptal olan bızız süşredıyoruz herşeye çünkü yapacak bişimiz yokdelliliğe mı vursam
dıyorumyaa 1,5 aydır çalış yolda serf sefıl 500 tl alkira parası o da ne anladım bu işten
kazanan hep zengınler oluyoo
1.5 ayda 500 cok az bocuk ya aylıgı ne kdr kı senınkının ?
Halımız cok kotu aslında ama daha kotu olanlar var dıye sukretmek zorunda kalıyoruz
yok canım nasıl yapmak isterseniz diye sordum bize gelirsiniz o zaman aksilik olmazsa.
normalde maça gitmemesi lazım ama bu işyerinde olduğu için turnuva oynamasa bile gitmek zorunda
işe kaçta gidiyor ? maç varsa da inşallah sabah erken saattir
tmm cnm sıze gelelım daha samımı olur
10 gıbı gıdıyo cnm normalde ctesı akşam gelıp pazar sabahı gtmesı lazım ama bı ayar yapmış o yüzden tam bılmıyorum ama genelde akşam gtcekse 10 da gıdıo
tamam canım bizden direk geçer sen nasıl gideceksin peki eve akşam:
akşam msj atarım sana şimdi arayamıyorum bizimkini
o ataşehır e gtmek zorunda cnm benıde götürrü ben ordan taksıyle eve geçerım 5 dk sürüyo sorun değil cnm zaten öğlen gelıp akşama kalmayız herhalbenımkının çenesı düşük şüphelıyım ama
tmm cnm beklerım cvp
asgarı ücret cnm
45 gün çalıştı ılk 15 günü verdıler öncekı aydan zaten onuda yolda yemek parası say
bu ayda yolda yedı avans alınca elıne kaldı 500 verdıklerı kıyafetlerı kestıler bıde
kalır mıyız kıakşam yemeğine de kalırsın herhalde yani...
inşallah bir aksilik çıkmaz
sen calısmazsan zor bocuk
kalır mıyız kıvalla bılmıyorumkı cnm annemlerden 11 gıbı cıksak 1 saatte sızdeyız erken olursa daha geç cıkarız
1 de olsak sızde aboww akşama kadar ayıp olmaz mı
neden ayıp olsun yavrum önemli olan seninki geç kalmasın işe bizim oradan ne zaman çıksa nasıl yetişir bilmiyorum...
eve gidip üstünü değiştirmesi falan gerekir mi ? olmadı yanına alır
olmazsa kalırız
ama yemeğı bırlıkte hazırlarız sen yorulma
dedığım gıbı 10 11 arası gıdıyo zaten o kadar geç kalmayız 8 gıbı falan cıkarız sızden
üstünü alamazkı kırışıreve gelır gıyer cnm yetışır yanı
bıde ataşehır e gıdıyo dedım ya nıye gtsınkı sızden sonra cıkarız metrobusle kadıköy ordan mınıbüs ıle ev
TAMAM ozaman öyle yaparız sen ne yemiyordun canım aklımdayken söyle bakıyım.
geçen seferki gibi olmasınyada ne yiyorsun onu söyle ..
brlikte yaparız akşama canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?