- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
bu topicte kimseler yok yav bu saatte de, herkes iyidir, hamilelerin bebekleri sağlıkla büyüyordur umarım. mutluluk görmeyeli nişanlanmış hatta evlenmiş bile olabilirsin. zele sınavların vardı ne sınavıydı? böcüşüm atomluk devam mı? spidi geziyordur gene:)
hayırdır kotu bıseymı var bocukcanım sıkkınokuyup cıkıyorum kendınıze yı bakın
yarın ınş daha ıyı olurumm
yorgun son günler sayılır bizde son son tekme yiyorum yaa uykusuz günler yakında ben simdi niye sabahın köründe kalktım onu bilmiyorum :)
sipidim hosbuldum nerelerde gezdin bakalım beler yaptın
böcük hayırdır
mutluluk ceyiz bakmaya baslamıssın sanırım hadi hayırlısı
zelemele sen nasılsın
günaydınnnnn kızlarrr
çalışmaya dönem ben slm verım dedım görüşürüz
günaydın yoktun kaç gündür hayırdır.
canım sıkkındı cnm yaa
sen napıonn
evlılık yıldönümümüz gelıoo bişiler düşüneyım dıyorum bu hafta sonu hazrlık yapmam lazım çunku ama aklıma gelmıo bişi
anladım canım anlatmak istersen yazarsın özelden.
daha 4 ay yok mu cetvelde öyle gösteriyor
yok cnm o tanışma
27 aralık evlılık yıldönümümüzh sonu kardeşlerım gelecek yapabıldığım kadar bıraz gezıp hedıyelık kutulardan alcamm sonra içine hedıyelerı koycamm aklımdabı tek onlar var
BU haftasonu da birliktesiniz ne güzel
neler alacaksın aklında mı ev dolu ise hep beraber plan yapabilirsiniz
evt cok mutluymmmo yüzden h sonu hemencık gelsın
aklımda değil aslında d&r gıdıp orda cok güzel hedıyelık kutular poşetler yazılar falan var onlardan almayı düşünüyorum
içine ne alacağımı bende bılmıyorum ama çarşıya cıkınca bulurum bişiler dıye düşünüyorum
çok güzel bı pasta ve güzel bı masa hazırlamak ıstıyorum
hep beraber zor cnm yaa curcuna ev cocuktan falan bı romantıklığı kalmaz doğum günü olsa neyse bakıcım bı çaresıne artık
31 aralık ptesı için ızın ıstycem patrondan zaten salıda tatıl ınş verır zaten vermezse yıllık ıznımı alcam
annemın bana ıhtıyacı var onunla zaman geçrmek ıstıyorum sıkıntımda annemle alakalydı son dönemlerde cok üzüldü bazı durumlara ve ben bı kez daha uzakta olmanın acısını hıssettım
yaz gelsede taşınsam ve güzel bı ev ve iş bulsam tk dıleğım bu
eğer ızın alırsam ctesıden gtcem annemlere salı akşamı döncemm sınema alışverış derken cok planım var annemle bıraz kafasını dağıtması lazım
gittikten sonra güzel bir sofra hazırlarsın.
hem belki oda sana süpriz yapar belli mi olur
ahadi hayırlısı inş izin verir canım yılbaşında güzel bi kaç gün geçirirsiniz
işte eşimin çalışma durumu cok farklı öle bı planda olmuoo bende h sonu herşeyı hazrlayıp bakcemm çrş yada perş.kutluycaz artık
ınş cnmm valla vermezseede çemkırcemm 2,5 yıldır ızın kullanmadımm kafam cok bozuk derım o zaman yıllık ızne cıkıomm razı olur 1 güne
aynen canım şimdiden iste senden önce davranmasın kimse
AYNEN
farklı olarak ne yapabılırım acaba bıraz nette dolaşım dıyorum cokta yoğunum bgun hep hasarlı araçlar geldı
görüşürüz cnm
Kolay gelsin canım
sağol cnm
mutlcuumm ve zelemm nerdekı
sağol cnm
mutlcuumm ve zelemm nerdekı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?