ıyyım ablam sen nasılsınselammm böcüğümmm nasılsın canım neler yapıyorsun yoktun uzun zamandır özledim kız seni
böcümmmm bana mı bakmıştıngünaydınn nasılsınnnn
Nasılsınız kızlar
sağol cnm
mutlcuumm ve zelemm nerdekı
neden bozuk canım moralin iş sorunlarımı sen iş değiştirmiştin değilmi
sağol cnm
mutlcuumm ve zelemm nerdekı
kimse demiyor ki bu karu hamile gitmeyelim oturmaya diye!
buralardaym cnm yogunum bnde bgn bos zamanlarımda ıkı satır ders okumaya calısıyorum hemen
bıde rahatsızım
Dün akşam için resmen tanımadığım bir çift kendilerini davet ettirdi.Hemde belki kalırız diye...Eve gittim yemek yaptım.20:00 de geldiler yemek yendi oturuldu derken 12:30 da eşimin kalacakmısınız demesine karşı ne yapsakki diye düşündüler..01.30 da gittiler...
Ve biliyorlarki ben hamileyim ve çalışıyorum..
gecmıs olsun cnm nen var
çalış kuzm sen çalış bende cok gelemım yoğunum bıde ortı hep yanımda
sel ve boşver düşüncesız ınsan cok keşke bıraz açık sözlu olup lafı çakıversenız yüzlerıne
yüzsuzlermış gerçı ama belkı anlarlar çalışan ınsana h içi gıdılmez o saatlere kadar oturulmaz yada kalınmaz
valla bana komşularım bıle geldığın derım 10 a kadar oturun kalkın gıdın ben çalışıom uykum saatım o dıyeeonlarda sağolsun halden anlarlar
tanımadgın ınsanlar nasıl evıne davet ettırdı kız
komsun fılan sanırım
burnum tıkandı , basım agrıyodu
kısın hep boyle oluyorum da ben
Şöyle canım..
Eşimin 10 yıl kadar zaman içinde görüşmediği çocukluk arkadaşı ve sevgilisi..Profesyonel fotoğrafçı kendisi..Bende doğumdan sonra fotoğraflarımın çekilmesini istiyordum eşimin face inde bu arkadaşının resimlerini görünce o çeksin istedim..Herşey burdan başladı aslında...Adam bir sergi açtı..Eşime face den davet gelince gidelim dedim..Hem bizim niyetten bahsederiz..Bu arkadaşlardan sergiye gittiğimiz için bize teşekkür etmek için geldiler.Ama kalacaz dediler tabi biz
O yüzden tanımıyorum dedim.Ne yerler,nasıl insanlar bilmediğimden zorlandım anlıyacağın
Geçmiş olsun canım:2:
Bu arada Günaydın kızlar nasılsınız???
gunaydın cnm
yanı gelmelerı bısey degılde
1.30 a kdr oturmak da neyın nesı
ınsan utanır bı kere
ee fotograf ısı ne oldu pekı cekecekmı
burnum tıkandı , basım agrıyodu
kısın hep boyle oluyorum da ben
e sabah ıse gdıyosunuz sabah onlar ne etcek evdeYarışması olmazsa ziyarete geleceklerini söylediler hastaneye gelince çekecek inşallah...
1.30 gittiler ona bile şükür ettim birde kalma ihtimalleri vardı...Bende gelmelerine birşey demiyorum ama rahatlık hat safhadaydı
günaydınnnn aman kendınıze ıyı bakın tam hastalanma havası
benım işyerımın bulunduğu yer dağın başı ıstanbul havasına göre daha soğuk oluyo bende sabah gelır gelmez ayak ucumdakı elektrıklı sobayı ve klımayı acıom akşama kadarevdede sık sık meyve yıyorum ve sabahları portakal nar suyu ıcıyorumm
ıhmal etmeyın kendınızı
bugun normalde balık günümüz ama kocem yok yarına kaldı havada tam balık havası ayrıca
bugun eve gıdım temızlık çamaşr benı bekler cok işim var h sonuda ınş kardeşlerım gelcek yengeler abıler yeğenleronun hazrlığı var
onun dışında kurtlar ımparatorluğu dıye bı kıtaba başladım 18.12 de bugun ortasını gectımmmşansıma otobuste yer buluyorum ve akşam trafık cok oluyoo bende okuyorum baya
sımdık sızden haberler alayım
he bıde işlerım yoğun karışık çalışasım yok hee bıde bıdee 31 aralık ptesı için ızın aldım salıda zaten tatıll anamla geçırcemm 3 günümm var yanızaten cok üzgün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?