- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
cleopatra sustun niye yazmıyorsun
Aynen aynen.
Ama oda öyle 97 kilo sıpa
Sabah doluydu böle mandilin gbi gelip gidiyorlar arada.
Kolay gelsin canım
hoşbulduk mandalinim
hadi bakalım inş işe yarar canımcım
günaydın cicim kaynattık valla
benimde boyum 1,78. evlendiğimde 62 kiloydum sonra 55 lere düştüm. ilaçlar falan derken 72 kiloyumçok şükür hamilelikte kilo almadım hiç
defne kız bende uzunum die hava atıyoom
cık cık cık ben senin yanında cüceyim ben aldım walla keşke heray 4 kiloyla gitsem ama nerdeeeeeee
oyyyy kilo demeyinnn
yaramı deşmeyinnn
hamilelikten kalan kilolarımı verme aşamasındayımmm
bende hamileliğimde ilk 4 ay hiç kilo almadım hatta verdim
ama 5. aydan sonra su içseniz bile malesef kilo alıosunuz
valla benim bebişte uzunmuş doktor öle dedibende dedim ana uzun baba uzun normal yani kız olursa manken yapıcam onu
evet canım ozaman metebolizma yavaşlıyor kilo almamak imkansız. yine de büyük şans şimdiye kadar almamam en azından 3-4 kilo kârım var şuan :))
Efsun hoşgeldinNe var ne yok nasıl gidiyo hamişlik
anaaam mevzu kilomuu
evlendiğimde 50 kiloydum
hamile kalana kadan 7 kilo aldım + oldumu 57
bide hamile kaldım 4 ayda 4 kilo aldım oldumu 61
tek şansın var boyum uzun 1.70 ama doğumda şişerimde şişerim
Maaşalllah boylara bak hatunlardaki 1.65 le en tıfıl benmiyim yoksam :2:benimde boyum 1,78. evlendiğimde 62 kiloydum sonra 55 lere düştüm. ilaçlar falan derken 72 kiloyumçok şükür hamilelikte kilo almadım hiç
Benimde 2 tane vardı biri öldü biride komşuya verdim geçen bi ere giderken oda orda alıcam bi ara amabenim evde 3 tane akvaryumum var
balıklarımdan 1 tanesi doğum yapmış onun yavrularını yavruluktan alıp başka akvaryuma koyuyodum
şimdi bir tane daha hamilem var onu yavruluğuna yerleştircem de oğlum durmuyo sallıorum
uyusunda onları halledicem
ben aynı kiloyum eşimde 15 kilo aldı evlendikten sonra bayramda kaynanam olacak karı dedi ki kızım çok kilo almışsın evlilik yaramış sonra eşime döndü çok zayıflamışsın süzülmüşsün evladım
kadın haklı tartılar yalan söylüyor tartıdan keskin gözleri var :):):)
ne yapayım kimse yok tek başıma kaldım
nasılsın efsun
inşallah
sen iki hafta gerideydin demi benden canım cinsiyetini ne zaman öğrenecen ben çok heyecanlıyım yaa
cık öyle düşünme ilk başlarda kilo almayanlar sonra çook alıyo en güzeli dengeli almak aslında ama çok zayıf bayanlar daha çok kilo alıyolarmış yapılan araştırmalar öle dio
napalım yavrucuklarımıza değer
ne kadarlık bebişin allah bağışlasın
bide çatlağın varmı yaa ben bebe yağıyla banyoda milli güreşçiler gibi yağlanıyorum
netten gördüm gebelki çatlağı çok farklı
benim evde 3 tane akvaryumum var
balıklarımdan 1 tanesi doğum yapmış onun yavrularını yavruluktan alıp başka akvaryuma koyuyodum
şimdi bir tane daha hamilem var onu yavruluğuna yerleştircem de oğlum durmuyo sallıorum
uyusunda onları halledicem
Işte benim boy kısa tombikim tombik
oyyyy kilo demeyinnn
yaramı deşmeyinnn
hamilelikten kalan kilolarımı verme aşamasındayımmm
bende hamileliğimde ilk 4 ay hiç kilo almadım hatta verdim
ama 5. aydan sonra su içseniz bile malesef kilo alıosunuz
valla benim bebişte uzunmuş doktor öle dedibende dedim ana uzun baba uzun normal yani kız olursa manken yapıcam onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?