Bugün erkek kardeşim gelicek akşama.
dün akşam dolmalar sardım kardeşceeezime
ıyı ozmn bıseyım yok böle karamsar cnm sıkkın ama neye bılmım
annemı babamı arayımda moralım düzelsın
gözün aydın tatlişim. afiyet olsun bende geliyim mi akşama
Kızlar bu sabah lahana kürüne başladım
Tişekkür ederimoyy ellerine sağlık gözün aydın
oy oy sen özlem çektinde ondanmı karamsar oldun çokmu uzaklar pazar günü gitsen ya yanlarına
Diet gibi bişio ne ola ki selcim benim bildiğim lahana sarma olur çorba olur huliya olur
o ne be
ne işe yarıcak de bakam
Kızlar bu sabah lahana kürüne başladım
Beklerim canım gel yeriz valla
başarılar dilerim şekercim. bende yapmıştım 3 gün geçen sene çok gaz yapıyor ama iyi de geliyor. ödemini atıyorsun. bi de soğanla yapmıştım ben detoks olsun diye o daha etkili ama çok kokuyor
ıyı ettın işe yararsa ne güzelKızlar bu sabah lahana kürüne başladım
pazar gunu ınş gıdebılırım cnm mısafr gelmezse tabıoy oy sen özlem çektinde ondanmı karamsar oldun çokmu uzaklar pazar günü gitsen ya yanlarına
ıykkkkkk bu nasıl bir mide nasıl bir ahlak yaa
Nasıl içtin onu defnecim yaaa, Soğanı duydum ama yapmaya cesaret edemiyroum açıkcası :44:
Di me bide yazmış açık açık
ben çiğden yaptım canım bir soğanı soyup 4 e böldüm. kavanoza su doldurup akşamdan içine attım sabah ve akşam aç karınla içtim o suyu. acayip arındırıyor insanı bir de idrar yolu enfeksiyonu vs varsa tüm iltihabı temizliyor. afedersin acayipta akıntı yapıyorherkes kaynatıp yapıyor ama öyle kokuyor ben içemedim. bir de rahmi falan temizliyor kist vs varsa temizliyor. bebiş istemiyorsan dikkat et o sıra
Sel dene bakalım işe yarıcakmı bende giricem diyete
Tişekkür ederim
Diet gibi bişi
Canım zayıflayamaya yarıyor kilo vermem lazım.
Demiştim ya eşimle iddiaya girdik Nisanın onunda tartılcaz.
Lahanayı kaynatıyorsun, suyunu içiyorsun.
1 hafta boyunca sabah akşam aç karnına, sonra 3 gün ara veriyorsun yeniden başlıyorsun.
Hem detoks olmuş oluyor vücuttaki toksinleri atıyor hem kansere karşı faydalı hemde fazla kilolaırını vermeye yardımcı
heee anladım canım ama suyunu içene kadar yemeğini yesek hem vitaminide kaybolmaz
ben çiğden yaptım canım bir soğanı soyup 4 e böldüm. kavanoza su doldurup akşamdan içine attım sabah ve akşam aç karınla içtim o suyu. acayip arındırıyor insanı bir de idrar yolu enfeksiyonu vs varsa tüm iltihabı temizliyor. afedersin acayipta akıntı yapıyorherkes kaynatıp yapıyor ama öyle kokuyor ben içemedim. bir de rahmi falan temizliyor kist vs varsa temizliyor. bebiş istemiyorsan dikkat et o sıra
vicdanlarını burda rahatlatmaya çalışıyolar terbiyesizler
Hahahaha, ya ne dicem kabuğuyla mı koyyorsun soğanı suyun içine peki :44:
Lahanayla ikisini aynı anda yapsam, eşimle kardeş olsak yinede hamiş kalabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?