Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Bugün erkek kardeşim gelicek akşama.
dün akşam dolmalar sardım kardeşceeezime

oyy ellerine sağlık gözün aydın

ıyı ozmn bıseyım yok böle karamsar cnm sıkkın ama neye bılmım
annemı babamı arayımda moralım düzelsın

oy oy sen özlem çektinde ondanmı karamsar oldun çokmu uzaklar pazar günü gitsen ya yanlarına

oyy ellerine sağlık gözün aydın

oy oy sen özlem çektinde ondanmı karamsar oldun çokmu uzaklar pazar günü gitsen ya yanlarına
Tişekkür ederim
o ne ola ki selcim benim bildiğim lahana sarma olur çorba olur huliya olur
Diet gibi bişi
o ne be
ne işe yarıcak de bakam

Canım zayıflayamaya yarıyor kilo vermem lazım.
Demiştim ya eşimle iddiaya girdik Nisanın onunda tartılcaz.
Lahanayı kaynatıyorsun, suyunu içiyorsun.
1 hafta boyunca sabah akşam aç karnına, sonra 3 gün ara veriyorsun yeniden başlıyorsun.
Hem detoks olmuş oluyor vücuttaki toksinleri atıyor hem kansere karşı faydalı hemde fazla kilolaırını vermeye yardımcı

Nasıl içtin onu defnecim yaaa, Soğanı duydum ama yapmaya cesaret edemiyroum açıkcası :44:

Kızlar bu sabah lahana kürüne başladım
ıyı ettın işe yararsa ne güzel
pazar gunu ınş gıdebılırım cnm mısafr gelmezse tabı

baktım ınandırıcı deıl dmeıycem cok oluyo artık böle olaylar
ama yazmaya değer deıl

Nasıl içtin onu defnecim yaaa, Soğanı duydum ama yapmaya cesaret edemiyroum açıkcası :44:

ben çiğden yaptım canım bir soğanı soyup 4 e böldüm. kavanoza su doldurup akşamdan içine attım sabah ve akşam aç karınla içtim o suyu. acayip arındırıyor insanı bir de idrar yolu enfeksiyonu vs varsa tüm iltihabı temizliyor. afedersin acayipta akıntı yapıyor herkes kaynatıp yapıyor ama öyle kokuyor ben içemedim. bir de rahmi falan temizliyor kist vs varsa temizliyor. bebiş istemiyorsan dikkat et o sıra

Hahahaha, ya ne dicem kabuğuyla mı koyyorsun soğanı suyun içine peki :44:
Lahanayla ikisini aynı anda yapsam, eşimle kardeş olsak yinede hamiş kalabilir miyim

heee anladım canım ama suyunu içene kadar yemeğini yesek hem vitaminide kaybolmaz

bak rahmi temizleme işi dikkatimi çekti şu sıralar doğal yollardan bünyemi güçlendirmeye zehirlerden arınmaya çalışıyorum gerçekten temizleme etkisi varmı tahlillerle destekledinmi

vicdanlarını burda rahatlatmaya çalışıyolar terbiyesizler

inanmıyorum bunlara senorya yazıyorlar bence

Hahahaha, ya ne dicem kabuğuyla mı koyyorsun soğanı suyun içine peki :44:
Lahanayla ikisini aynı anda yapsam, eşimle kardeş olsak yinede hamiş kalabilir miyim

kardeşmi o nasıl iştir sel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…