Burun yapınıza bağlı, bir kemer var ve bu yok oluyorsa kesinlikle tipiniz değişiyor ve çok belli olur...
Kusura bakmayın ama çok güldümAnladım çok teşekkür ediyorum Benim öğrenmek istediğim en önemli şey 1. ay ile 3. ay arasındaki farkın çok mu bariz olduğu. Yani ben bir gün gündem bir sunucu haline gelirsem o halimi alıp estetiksiz hali diye önüme koysunlar istemiyorum.
Anladım çok teşekkür ediyorum Benim öğrenmek istediğim en önemli şey 1. ay ile 3. ay arasındaki farkın çok mu bariz olduğu. Yani ben bir gün gündem bir sunucu haline gelirsem o halimi alıp estetiksiz hali diye önüme koysunlar istemiyorum.
Kusura bakmayın ama çok güldüm
Bütün ünlülerin estetiksiz hali ile şimdiki hali arasında dağlar kadar fark var. Hepsiyle ilgili de tonlarca haber var.
Türkiye’nin en bilindik sunucusu da olsanız diğerlerinin yanında fazla bahsi geçmez bence burnunuzun.
başka biri oluyorsunuz kesinlikle buydu bu oldu derler : ) ama bir süre sonra unutulur gider eski haliniz.
Belli olsun, onlarda yaptırsın ne var yani.Bıçak altına yatmak cesaret isteyen birşey sonuçta.
İyilesmezse saglam bir makyaj ve belki kameraya filtre uygulanması ile kimseye çaktırmadan atlatabilirsiniz bence tamamiyle iyileşme surecini.
Sağlıkla atlatın inşallah ameliyatı da gerisi hallolur :)
Eger ince deriniz varsa fazla siskin olmaz.. ama tabi ister istemez sis oluyor fakat cokta belli olmaz.. :)
Evet tam da anladığınız gibi teşekkür ederim için rahatladı ameliyat olmuş kişilerden duyma şansım yoktu bu forumu çok sevdim o yüzdem :)Evt amliyat oldum saglik sorunumda vardi.. ince derili oldugumdan dolayi fazla sismedi.. 6. ay da burnum aynidi sadece hafif indi asiri dogal istedim cünkü kalkikligi normal..
Benim anldigim siz ameliyat olcaksiniz.. olduktan bir ay sonra tv karsiniza geciceksiniz.. bence yeterli.. burun hasas oluyor zaten dokunamiyorsun zamanla geciyor :)
Ve dokdorunuza danisin tekrar :)
İnce derilisiniz ve dokularla çokta oynanmayacaksa, yaşınızda çok ileri değilse 1-2 haftada gçer
Evet tam da anladığınız gibi teşekkür ederim için rahatladı ameliyat olmuş kişilerden duyma şansım yoktu bu forumu çok sevdim o yüzdem :)
Bn 40 yaşındayım, nisan 6 da etli burun ucu ve kemik eğriliğinden ameliyat oldum, morluk sıfır oldu. Şişmde yoktu fakat ağır soğukalgınlıpı ve ateş geçitiyorum, 3 gün önce dikişlerim şişti. Hastalanmasam kimse anlamazdı eminim amliyat olduğumu1-2 haftayı ilk kez sizden duydum çok oynama olmayacak burnum küçük olduğu için. eğer öyle oluyorsa hiç düşünmeme gerek yok sanırım :) 24 yaşındayım sigaram falan da yok bunlar avantaj sanırım Çok teşekkür ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?