Muhabirim burun ameliyatından 1 ay sonra ekrana döneceğim çok belli olur mu?

Telaş yapmayın hiç. Ameliyat olalı hemen hemen 1 ay oldu. İnce deriliyim. Başta yüzüm kare gibiydi resmen şişten ama şimdi çoğu gitti

Ben daha çok hangi kanalda muhabirlik yaptığınızı merak ettim medya öğrencisiyim bende muhabir olmak istiyorumda.
Ayrıca burun ameliyatı oldum benim burnum büyüktü o yüzden tanıyanlar tarafından değişiklik tabikide farkedildi ama tanımayanlar anlamıyor dikiş izlerini görenler hariç tabi o da dikkatli bakılınca vs anlaşılıyor.
Grip olmamaya cok dikkat et ameliyat olduktan sonra bu sebeple burnum cok tıkandı benim.24 0cakta oldum.

Merhaba ince deriliyseniz odemleriniz cabuk gider ucunuda cok kaldirtmazsaniz rahat edersiniz.

ameliyatınız çok iyi geçse morluk olmasa bile şişlik muhakkak olacaktır. ben ameliyattan 3 ay sonra vesikalık çektirmiştim, yüzüm patates gibi. tabii bu görüntüye en çok ben dikkat ediyorum, diğer görenler yok canım deyip geçiyor.

eğer burun ucunuz çok düşükse ve doktor o ucu normal bir burun ucu haline getirirse, görüntü de bariz farklılık olacaktır.

kemerin alınması ve görüntünün değişmesi herkes için geçerli değil. benim iki arkadaşım kemerli burunlarını yaptırdılar ama burunları küçüktü zaten, görüntülerinde absürt bir değişim olmadı.

benim kemerim yoktu, burun ucum çok düşüktü ve burnum biraz büyüktü :) burun ucu toplandı, büyük burnum küçüldü, doktor bi de tatlı bir kavis verdi, ameliyattan sonra bambaşka biri oldum :) 5 yaş gençleştim öyle söyleyim.

özetle; görüntünüzün fark edilir derecede değişmesi için, mevcut burnunuz ve ameliyattan sonraki burnunuzun yapısı durumu belirliyor.
ama her halükarda şişlik olacaktır. bir de üstüne dikişlerden kaynaklı mimiksizlik de olacaktır. muhabir olduğunuz için söylüyorum, konuşmada ve mimiklerinizi kullanmada güçlük çekebilirsiniz.
geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…