Muhafazakar otel tavsiye

gulsah-34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
4.983
8.581
158
Kızlar merhaba
Lütfen konum bir süre taşınması daha fazla kişiye ulaşabilmek adına buraya açtım. Kizlar kardeşim balayı için otel araştırıyor bodrum ve İzmir de bakıyoruz. Ama nette yorumlara güvenemedik acikcasi. Lütfen yardımcı olablir misiniz? İlla ki vardır giden. Özellikle gittim çok memnun kaldım dediğiniz oteller hangileri. Dediğim gibi muhafazakar oteller lütfen. Akdeniz istemiyorlar.

iki tane otel önerebilirim öncelikle bolu sarot otel gerçekten cok memnun kaldım havuzları ,spa alanları,yemekleri,servisleri,odaları , hepsinden memnun kaldım. havuzlar falan hep bayan erkek ayrı ortak kullanım alanı yok.
ikinciside denizli pamukkalede grand marden ama cokda memnun kaldıgımı soyleyemıcem.Pamukkaleyi görmek için gidip 2 gün kalmıstım,yemeklerı falan çok özensizdi.Muhafazakar havuzlarıda mevcut ortak kullanımlı havuzlarıda.Sadece o işime yaramıştı :)

Çok teşekkürler canım çok sağol. Ama bunlar daha çok bodruma gitmek istiyor sanırım.

zaten akdeniz istemiyolarmış ama biz alanya modern saraylara gitmiştik pek memnun kalmadık.

kurallar diye bir şey var dimi. sen açarsan o açarsa bdv karman çorman bir yer olur
Bunun kararını sen veremezsin. Burda yöneticiler bu yüzden var. Sen diğer konulara geç. Seni ilgilendiren bi mevzu yok. Konuyu da saptırma hadi.

hanımefendi taşınması diye rica etmiş
aaaa ne bu ispiyonculuk canım hemen

bu arada konu sahibi muhafazakar olarak didim capsir otele gittim tavsiye ederim
yalnız bu oteller malesef aldı başını gidiyor fiyat olarak
Evet cnm haklısın o otel güzel. Fiyat olarak aynen yaaa neden böyle

zaten akdeniz istemiyolarmış ama biz alanya modern saraylara gitmiştik pek memnun kalmadık.
Ben sah inn e gidin dedim ama daha çok ege istiyorlarmış. Biliyosunuz balayı çok güzel bi anı olarak kalıyor ömür boyu o yüzden danışıp en güzel kararı vermek istedim canim

balayında kadın-erkek ayrı mı takılacaklar?

bence butik otel baksınlar, havuz vs olmayacağı için sorun olmaz, gündüz de istedikleri gibi gezerler.

balayında kadın-erkek ayrı mı takılacaklar?

bence butik otel baksınlar, havuz vs olmayacağı için sorun olmaz, gündüz de istedikleri gibi gezerler.
Gelinimiz tesettürlü canım. Deniz de beraber olabiliyorlar havuz ayrı oluyor ve alkolsuz

5- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu? , arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi, orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerede aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs" bölümle alakası olmayan konularaçılması yasaktır. Açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu taşınır ve üye konu dışı uyarısı alır.
Mune

balayı demek başbaşa takılmak demek ...

denize girebiliyorsa havuza da girebilir eşiyle birlikte bence, haşema giyer yada başka şey artık nasıl rahat ederse yada deniz ve havuz alternatifini elesinler kafa dinlemelik bir yerlere gitsinler....

ben anlamıyorum ayrı gayrı tatil işlerinden çok saçma geliyor açıkcası normal otel sorsaydınız çok tavsiye ederdim ama muhafazakar hiç bilmiyorum tarzım olmadığından...

Ne kadar rahatsız oldun ?? Konu mu rahatsız etti seni yoksa yanlış yere açılmış olması mı ?? Sevgili yöneticilerimiz gerekeni zaten yaparlar. Sana noluyor ?? Ne sıfatla müdahale etmeye çalışıyorsun ? Hadi iyisi mi başka konulara salça ol. Ben zaten yazmışım konu da konu yeri burası değil bi süre tasinmasin lütfen diye belirtmişim. Konuşmak için konuşmayı bırak

Teşekkürler cnm

Afyonda cok var termaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…