Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

birde sonra gözlerimle uğraşmayım =) neyse onu Muhammed beyle detaylıca görüşür, konuşuruz :)

sakın bunu burnunla baglama bence bak estetık kımler olur burnuna asırı takanlar sekıl bozuklugu yada ne bılıyım ben 7 ykıldır tyakıyorum ah su burnum yapılsa soyle boyle kendıme guvenım full bu burun duzelıncede gene full olucakı sadece daha kendımden emın olucam ama drlar genelde sunu der sakın burnunuz duzelıcek dıe yok soyle olucam yok boyle olucam oradakı milimetrik kıkırdaga baglama olayı sen komple bır butunsun e burnunu yaptırdın o etkıyı alamadın sonra aa surayı yaptırasam daha ıyı olur deme vallahı ben bu paztesı gttıgımde muhammed by bana bence bana olma yaptı yanı benıde red ettı cunku cok soru sordum vs bunalttım yanı oda haklı yanı ne alt tarafı burun acık amelyattan korkuyorum dıorum ozaman gıt baskasına ol dıo hayır olmıycam yanı gıt kafanı dınlendır fılan dedı aralık sonu olucam bır sorun cıkmazsa zaten 2 ay ıcınde ıyıcene netlestırırsın dedı ben zaten netım dedım yanı yeter artık bıtsın bu ıskence takıntı kadar lanet bırsey olamaz Allahım bıran once olsak ama bak sende ok ıyı dusun hem onca sıkıntı cekıceksın sonra deme bumuymus yanı ben gene aynı hıssedıyorum burnunu yaptıran ınsanlara soralım HAYATINIZDA NE DEGISTI ARKADASLAR burunla bırlıkde dahamı ıyı baktınız dahamı bakım yaptınız konusmanızmı deıstı stılınız tarzınız ne deıstı??

aslında ben kıskanılmayı falan istemiyorum, istediğim tek şey insanlar yüzüme bakınca çirkin kız demesinler :) neyse kesin kararımı verdim ameliyat olacağım bütün sorumluluk bana ait =)=)

İyi bakalım umarım herşey istediğin gibi olur, ama sana eğer birileri çirkin kız diyorsa o insanlara hiç mi hiç itibar etmemelisin canım. Hani laf olsun diye söylemiyorum göz var izan var gayet güzel hoş bir kızsın. Sen kendine bak başkalarını ne diyor boşver :)

ama burada birçok arkadaş görüyorum resmen evrim geçirmişler diyorum :) belki benim de güzel olur aman olmasada revizyon olur geçerim napıyım

ama burada birçok arkadaş görüyorum resmen evrim geçirmişler diyorum :) belki benim de güzel olur aman olmasada revizyon olur geçerim napıyım

yha o ınsanlar nasıl dıyım sımdı yanı eskıden az bakım yapıolarmıs burundan sonra daha fazla bakım yapmıslar gardrplarını deıstırmısler falan sen suandada bunları yapabılırsın amlytsız hemde:) yanı cnm ama gercekden burnunu takıorsan ol kurtul ama dıer turlu dusun derım ama revızyon dıon guldurdun benı :) bence sende aralık sonunda ol dusunelım

ayyy çok teşekkür ederim yaa , gerçekten öyle miyim??? ah birde siz beni kendi gözümde görseniz yok yavaş yavaş düzeliyorum buradan olumlu şeyler duyunca seviniyorum tabii bunu sırf moralım düzelsin diye umarım söylemiyorlarsa:) inşallah benimde senn gbi güzel bi burnum olur

Yok be cnm, öyle acaip bir değişim olmadı tabiki. Sadece insanın kendine olan güveni tazeleniyor o kadar. Birde güzel iltifatlar duyuyorsun, mutlu oluyorsun tabi ama öyle müthiş bir değişim yaşamıyorsun ne psikolojik ne de sosyal açıdan. Önemli olan sonuçtan memnun olmak ve hayata devam etmek. Ben doktorumdan memnun kaldığım için bu forumda görüşlerimi paylaşıyorum forum olmasa gündemim de çıkmıştı artık burnum. Tabiki herşeye değiyor onu da söyliyeyim :)

zaten cırkın dgılsın cnm dıenler senın totosunu yesınn=)
estağ.canım :) ee napıyım başka çirkin olursada revizyon yaparım napiyim :) canım eşeğe altın semer vursan da eşek yine eşektir yani gardırobunu da yenilesen, cilt bakımları da yapsan eğer yüznün alt yapısı çirkinse yine çirkin olursun

selam kızlarr yine ben geldimm :)))
hep aynı soruyu soruyorum ama kafama takıldı muhammet beyle gorusmeye gıttınzde hangı hastaneye gıttınz yanı gunlerde hangı hastanede oluyo :26:

ya burdan isimlerini yazmak istemiyorum ama bazı insanların fotolarına bakıyorum özellikle de emre beyin hastalarına resmen bambaşka olup çıkıyorlar.. burada emre beyi söylememin nedeni hastalarının çoğunun kk'de olmasından..yani en azından siman değişiyor az da olsa belki de benim buna ihtiyacım vardır. ameliyatımı yarıyıl tatilinde yapmayı düşünüyorum çünkü okuyorum

hep aynı soruyu soruyorum ama kafama takıldı muhammet beyle gorusmeye gıttınzde hangı hastaneye gıttınz yanı gunlerde hangı hastanede oluyo :26:

Hastaneye gitmiyoruz, muayenehanesi var randevu alıp oraya gidiyoruz. Googledan doktorun adını soyadını yazarsan web sitesine ulaşırsın zaten aradığın tüm bilgiler orada var...

Benim de ilk gittiğim doktor emre beydi ama hem görüşmek için bile çok bekledim yarım günüm gitti, hem de yeri bana çok uzak olduğu için onu tercih etmedim. Emre beyin yaptığı burunları ben de beğeniyorum ama biraz iddialı buluyorum yani ameliyat oldukları belli. Ben doğal olmasını istediğim için doktorumla iyi anlaştım. Eğer sen de iddialı bir burun istiyorsan bunu doktoruna söyle ve gerekirse resim göster ya da örnek ver. Çünkü ne istediğini ifade etmen çok önemli.

Hastaneye gitmiyoruz, muayenehanesi var randevu alıp oraya gidiyoruz. Googledan doktorun adını soyadını yazarsan web sitesine ulaşırsın zaten aradığın tüm bilgiler orada var...

Çok tşk ederimm :) bi sorum daha olucak cok soru sordum bılıyorum :18: ücret alıyomu peki gorusme için

aynen bende bunu soyluyorum ceymeyın dedıgı gıbı bır muddet sonra estetık oldugunuda unutucak hatta burnunu yaptırdın dıe mesela asosyal bı ınsan ne kadar sosyallesebılır bır burundakı kıkırdak bunu saglıyorsa vay o kıkırdaga derım ben yanı :) bak gundemımden cıktı burun dıo zaten estetık olanlar bır sure daha bı formda bırseyler paylasıp bır muddet sonra ugramıyorlar cunku gerek olan tumbılgılerı bırakmıs oluolar:)

cnm sen bı berna LAÇinın pınar altugun ılk hallerıne bakmalısın turkan sorayın ozellıkle ne halde ne hale gelmıs ınsanlar yanı oyle cırkınlık fılan deme neler var Allahın gonlune guc gıder der benım hep annem burnuna af soyleme fılan bende derım anne ben benı yaratmasına bırsey demıyorum sadece o benım vurarak cıkarttıgım kıkırdakda sorun var sen sac rengını deıstırsen kas seklını mesela sacını hadıse rengı yapsana karamel tonları yanı bır sacınla oyna fılan ama kafaya taktım dıorsan yaptır o zaman:)

merve naber nasılsın cnm hg
hastaneye gıtmıyoruz muayenehanesı var onun metroportun yanında busıdance dıe bır yer var resıdans ısde orada 7 kat 140 num orada kendısı

muhammed ıddalı burun yapmıomu vallahı benım burnuma gıdıcek olan sekıl bellı ben elımı kapatıp gosterdım dedım surası gıdecek surası duzeltcek fılan oda dedıkı aynen oda onu yapıcak zaten benım yapıcaım seı gosterıorsun dedı herkesı yuz seklı farklı ben oraya gttım butun fotolarınızı ıncelıycem dedım gosterdı bı kac resım snra dedı bak bunların hepsı onların yuz hatlarına gıdenler senınkısı farklı fılan dıe hepımızın malzemesı farklı kızlar ole foto alıp gıtmeyın sadece ne ıstedgınızı soyleyın ama yardımcısı olması acısından foto goturun ben foto goturcem cunku ben anlatamadım ne ıstedıgım dedım yanı bır foto gosterırıım sıze ucu konusunu anlatamadım

merve naber nasılsın cnm hg
hastaneye gıtmıyoruz muayenehanesı var onun metroportun yanında busıdance dıe bır yer var resıdans ısde orada 7 kat 140 num orada kendısı[/QUOTE]

ayşş iimm canım sen nasılsınn :) kafam allak kullak yine yaa herks yeni dr ismi soluyo yıne ama bn sanırım muhammet beye olucam resmınide gorudm şimdi cok seker bırıne benzıo aslında benım ıcn en onemli ii bi enerjisi olması sanırım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…