Benim de korkumdu bu gözlerle ilgili mesafe hatta ameliyattan sonra alnım o kadar şiştiki, gözlerim acaip ayrık gözüküyordu dedim hah korktuğum başıma geldi ama tabi ilk o alın iniyor. 1 haftada gözlerim eski haline döndü. Bence öyle birşey olmaz, yani işini iyi yapan bir doktor böyle birşey yapmaz, eğer olursa doktor hatası demektir çünkü yüz tamamen açılardan oluşuyor. Yani gözlerin mesafesi, burun çatısı falan vs. hepsinin matematiksel bir ölçüsü var. Böyle bir problem oluşursa doktor onu becerememiş demektir.
ama ben çok istiyorum yaa her neyse bakalım birde Muhammed bey'i dinleyelim umarım o da kaçmaz şaka bi yana ya bende öyle abartılacak kadar psikolojimin bozulduğunu düşünmüyorum sadece kendim ile ilgili güvensizlik var o kadar o da herhalde burnumla birlikte düzelir :) sonuçta muhammed bey burada sadece burnumu düzeltecek psikolojimi değil, gerisi bana kalmış :)
aslında ben kıskanılmayı falan istemiyorum, istediğim tek şey insanlar yüzüme bakınca çirkin kız demesinler :) neyse kesin kararımı verdim ameliyat olacağım bütün sorumluluk bana ait =)=)
aslında ben kıskanılmayı falan istemiyorum, istediğim tek şey insanlar yüzüme bakınca çirkin kız demesinler :) neyse kesin kararımı verdim ameliyat olacağım bütün sorumluluk bana ait =)=)
sakın bunu burnunla baglama bence bak estetık kımler olur burnuna asırı takanlar sekıl bozuklugu yada ne bılıyım ben 7 ykıldır tyakıyorum ah su burnum yapılsa soyle boyle kendıme guvenım full bu burun duzelıncede gene full olucakı sadece daha kendımden emın olucam ama drlar genelde sunu der sakın burnunuz duzelıcek dıe yok soyle olucam yok boyle olucam oradakı milimetrik kıkırdaga baglama olayı sen komple bır butunsun e burnunu yaptırdın o etkıyı alamadın sonra aa surayı yaptırasam daha ıyı olur deme vallahı ben bu paztesı gttıgımde muhammed by bana bence bana olma yaptı yanı benıde red ettı cunku cok soru sordum vs bunalttım yanı oda haklı yanı ne alt tarafı burun acık amelyattan korkuyorum dıorum ozaman gıt baskasına ol dıohayır olmıycam yanı gıt kafanı dınlendır fılan dedı aralık sonu olucam bır sorun cıkmazsa zaten 2 ay ıcınde ıyıcene netlestırırsın dedı ben zaten netım dedım yanı yeter artık bıtsın bu ıskence takıntı kadar lanet bırsey olamaz Allahım bıran once olsak ama bak sende ok ıyı dusun hem onca sıkıntı cekıceksın sonra deme bumuymus yanı ben gene aynı hıssedıyorum burnunu yaptıran ınsanlara soralım HAYATINIZDA NE DEGISTI ARKADASLAR burunla bırlıkde dahamı ıyı baktınız dahamı bakım yaptınız konusmanızmı deıstı stılınız tarzınız ne deıstı??
ama burada birçok arkadaş görüyorum resmen evrim geçirmişler diyorum :) belki benim de güzel olur aman olmasada revizyon olur geçerim napıyım
İyi bakalım umarım herşey istediğin gibi olur, ama sana eğer birileri çirkin kız diyorsa o insanlara hiç mi hiç itibar etmemelisin canım. Hani laf olsun diye söylemiyorum göz var izan var gayet güzel hoş bir kızsın. Sen kendine bak başkalarını ne diyor boşver :)
sakın bunu burnunla baglama bence bak estetık kımler olur burnuna asırı takanlar sekıl bozuklugu yada ne bılıyım ben 7 ykıldır tyakıyorum ah su burnum yapılsa soyle boyle kendıme guvenım full bu burun duzelıncede gene full olucakı sadece daha kendımden emın olucam ama drlar genelde sunu der sakın burnunuz duzelıcek dıe yok soyle olucam yok boyle olucam oradakı milimetrik kıkırdaga baglama olayı sen komple bır butunsun e burnunu yaptırdın o etkıyı alamadın sonra aa surayı yaptırasam daha ıyı olur deme vallahı ben bu paztesı gttıgımde muhammed by bana bence bana olma yaptı yanı benıde red ettı cunku cok soru sordum vs bunalttım yanı oda haklı yanı ne alt tarafı burun acık amelyattan korkuyorum dıorum ozaman gıt baskasına ol dıohayır olmıycam yanı gıt kafanı dınlendır fılan dedı aralık sonu olucam bır sorun cıkmazsa zaten 2 ay ıcınde ıyıcene netlestırırsın dedı ben zaten netım dedım yanı yeter artık bıtsın bu ıskence takıntı kadar lanet bırsey olamaz Allahım bıran once olsak ama bak sende ok ıyı dusun hem onca sıkıntı cekıceksın sonra deme bumuymus yanı ben gene aynı hıssedıyorum burnunu yaptıran ınsanlara soralım HAYATINIZDA NE DEGISTI ARKADASLAR burunla bırlıkde dahamı ıyı baktınız dahamı bakım yaptınız konusmanızmı deıstı stılınız tarzınız ne deıstı??
estağ.canım :) ee napıyım başka çirkin olursada revizyon yaparım napiyim :) canım eşeğe altın semer vursan da eşek yine eşektir yani gardırobunu da yenilesen, cilt bakımları da yapsan eğer yüznün alt yapısı çirkinse yine çirkin olursunzaten cırkın dgılsın cnm dıenler senın totosunu yesınn=)
Yok be cnm, öyle acaip bir değişim olmadı tabiki. Sadece insanın kendine olan güveni tazeleniyor o kadar. Birde güzel iltifatlar duyuyorsun, mutlu oluyorsun tabi ama öyle müthiş bir değişim yaşamıyorsun ne psikolojik ne de sosyal açıdan. Önemli olan sonuçtan memnun olmak ve hayata devam etmek. Ben doktorumdan memnun kaldığım için bu forumda görüşlerimi paylaşıyorum forum olmasa gündemim de çıkmıştı artık burnum. Tabiki herşeye değiyor onu da söyliyeyim :)
selam kızlarr yine ben geldimm :)))
hep aynı soruyu soruyorum ama kafama takıldı muhammet beyle gorusmeye gıttınzde hangı hastaneye gıttınz yanı gunlerde hangı hastanede oluyo :26:
ya burdan isimlerini yazmak istemiyorum ama bazı insanların fotolarına bakıyorum özellikle de emre beyin hastalarına resmen bambaşka olup çıkıyorlar.. burada emre beyi söylememin nedeni hastalarının çoğunun kk'de olmasından..yani en azından siman değişiyor az da olsa belki de benim buna ihtiyacım vardır. ameliyatımı yarıyıl tatilinde yapmayı düşünüyorum çünkü okuyorum
Hastaneye gitmiyoruz, muayenehanesi var randevu alıp oraya gidiyoruz. Googledan doktorun adını soyadını yazarsan web sitesine ulaşırsın zaten aradığın tüm bilgiler orada var...
Yok be cnm, öyle acaip bir değişim olmadı tabiki. Sadece insanın kendine olan güveni tazeleniyor o kadar. Birde güzel iltifatlar duyuyorsun, mutlu oluyorsun tabi ama öyle müthiş bir değişim yaşamıyorsun ne psikolojik ne de sosyal açıdan. Önemli olan sonuçtan memnun olmak ve hayata devam etmek. Ben doktorumdan memnun kaldığım için bu forumda görüşlerimi paylaşıyorum forum olmasa gündemim de çıkmıştı artık burnum. Tabiki herşeye değiyor onu da söyliyeyim :)
estağ.canım :) ee napıyım başka çirkin olursada revizyon yaparım napiyim :) canım eşeğe altın semer vursan da eşek yine eşektir yani gardırobunu da yenilesen, cilt bakımları da yapsan eğer yüznün alt yapısı çirkinse yine çirkin olursun
selam kızlarr yine ben geldimm :)))
hep aynı soruyu soruyorum ama kafama takıldı muhammet beyle gorusmeye gıttınzde hangı hastaneye gıttınz yanı gunlerde hangı hastanede oluyo :26:
Çok tşk ederimm :) bi sorum daha olucak cok soru sordum bılıyorum :18: ücret alıyomu peki gorusme için
Benim de ilk gittiğim doktor emre beydi ama hem görüşmek için bile çok bekledim yarım günüm gitti, hem de yeri bana çok uzak olduğu için onu tercih etmedim. Emre beyin yaptığı burunları ben de beğeniyorum ama biraz iddialı buluyorum yani ameliyat oldukları belli. Ben doğal olmasını istediğim için doktorumla iyi anlaştım. Eğer sen de iddialı bir burun istiyorsan bunu doktoruna söyle ve gerekirse resim göster ya da örnek ver. Çünkü ne istediğini ifade etmen çok önemli.[/
istediğim burun yasemincik adlı arkadaşımızın burnu gibi ama benim yüz tipime gidermi bilmiyorum onu uzun uzun Muhammed beyle görüşürüm..ayrıca ebru şallı gibi dar,aşırı kalkık, neredeyse burnunun kemikleri gözükecek şekilde isemiyorum tabii
Hayır almıyor. Bu soruların hepsini sekreteri gayet açık bir şekilde yanıtlıyor zaten telefonla ulaşırsan.
Benim de ilk gittiğim doktor emre beydi ama hem görüşmek için bile çok bekledim yarım günüm gitti, hem de yeri bana çok uzak olduğu için onu tercih etmedim. Emre beyin yaptığı burunları ben de beğeniyorum ama biraz iddialı buluyorum yani ameliyat oldukları belli. Ben doğal olmasını istediğim için doktorumla iyi anlaştım. Eğer sen de iddialı bir burun istiyorsan bunu doktoruna söyle ve gerekirse resim göster ya da örnek ver. Çünkü ne istediğini ifade etmen çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?