ya burdan isimlerini yazmak istemiyorum ama bazı insanların fotolarına bakıyorum özellikle de emre beyin hastalarına resmen bambaşka olup çıkıyorlar.. burada emre beyi söylememin nedeni hastalarının çoğunun kk'de olmasından..yani en azından siman değişiyor az da olsa belki de benim buna ihtiyacım vardır. ameliyatımı yarıyıl tatilinde yapmayı düşünüyorum çünkü okuyorum
muhammed ıddalı burun yapmıomu vallahı benım burnuma gıdıcek olan sekıl bellı ben elımı kapatıp gosterdım dedım surası gıdecek surası duzeltcek fılan oda dedıkı aynen oda onu yapıcak zaten benım yapıcaım seı gosterıorsun dedı herkesı yuz seklı farklı ben oraya gttım butun fotolarınızı ıncelıycem dedım gosterdı bı kac resım snra dedı bak bunların hepsı onların yuz hatlarına gıdenler senınkısı farklı fılan dıe hepımızın malzemesı farklı kızlar ole foto alıp gıtmeyın sadece ne ıstedgınızı soyleyın ama yardımcısı olması acısından foto goturun ben foto goturcem cunku ben anlatamadım ne ıstedıgım dedım yanı bır foto gosterırıım sıze ucu konusunu anlatamadım
merve naber nasılsın cnmhg
hastaneye gıtmıyoruz muayenehanesı var onun metroportun yanında busıdance dıe bır yer var resıdans ısde orada 7 kat 140 num orada kendısı
Benim de ilk gittiğim doktor emre beydi ama hem görüşmek için bile çok bekledim yarım günüm gitti, hem de yeri bana çok uzak olduğu için onu tercih etmedim. Emre beyin yaptığı burunları ben de beğeniyorum ama biraz iddialı buluyorum yani ameliyat oldukları belli. Ben doğal olmasını istediğim için doktorumla iyi anlaştım. Eğer sen de iddialı bir burun istiyorsan bunu doktoruna söyle ve gerekirse resim göster ya da örnek ver. Çünkü ne istediğini ifade etmen çok önemli.[/
istediğim burun yasemincik adlı arkadaşımızın burnu gibi ama benim yüz tipime gidermi bilmiyorum onu uzun uzun Muhammed beyle görüşürüm..ayrıca ebru şallı gibi dar,aşırı kalkık, neredeyse burnunun kemikleri gözükecek şekilde isemiyorum tabii
Bak bu söylediğin çok ilginç çünkü ben kuzenimle emre beye gittim Ve kuzenim ameliyatı ona olmayı tercih etti ve istediği burun yasemincikin burnuydu :))
Yalnız yaseminin eski burnuyla benim kuzenimin burnu nerdeyse tamamen aynıydı. İkisi de geniş ve yayık burunlar. ve çok zor burunlar. Ben uzman deilim tabi ama senin burnun gördüğüm kadarıyla geniş bir burun değil. Yaseminciğin burnunun yapılmış hali bile kesinlikle seninkinden daha büyük. Yani bence senin burun yapın pek ona benzemiyor. Ama tabi kişisel yorumum bu, asıl doktor söyler olur mu olmaz mı. Bence senin burnun çok kolay bir burun. Çok daha güzel olur yasemincik in burnundan.
aslında ben biraz da doktora bırakacağım bakalım kendisi nasıl bi burun uygun görecek burnuma. ona göre hareket ederiz
Bak bu söylediğin çok ilginç çünkü ben kuzenimle emre beye gittim Ve kuzenim ameliyatı ona olmayı tercih etti ve istediği burun yasemincikin burnuydu :))
Yalnız yaseminin eski burnuyla benim kuzenimin burnu nerdeyse tamamen aynıydı. İkisi de geniş ve yayık burunlar. ve çok zor burunlar. Ben uzman deilim tabi ama senin burnun gördüğüm kadarıyla geniş bir burun değil. Yaseminciğin burnunun yapılmış hali bile kesinlikle seninkinden daha büyük. Yani bence senin burun yapın pek ona benzemiyor. Ama tabi kişisel yorumum bu, asıl doktor söyler olur mu olmaz mı. Bence senin burnun çok kolay bir burun. Çok daha güzel olur yasemincik in burnundan.[/QUOT
gerçekten mi :) ay şimdi de onun telaşı sardı beni, 2nci zor kısımda bu olsa gerek :) daracık bir burnum olmasında nasıl olursa olsun
miyanse benım burunumda senın gbı hemen hemen bnmkı daha kemıklı sanırım ınce bi yapısı war hele bide zayıflıyımca tek burun cıkıo ortaya yaaondan cok rahatsızım ama tabi benim kemıkegrili oldukca fazla sol delıkten kesınlıkle nefes alamıyorum agzım acık gezıyorum resmenn bnmde cok korkularım warr dogallıktan yanayım ama bi kişi bile kotu olmus dese yıkılırm herhaldee ayy Allahım inş. hepimizin gönlunden geçeni versinn
eed o daha mantklı once o sylesn snra sen syle baqkalım ne olcak nasıl bır snuc cıkıcak:)
benimde kemik sol tarafta bariz belli :) benim kemiğim o kadar yok ama yine de gözüküyor :) bende yıkılırım ama pozitif düşünelim hepimizin burunları muhteşem olacak boşuna bu kadar strese giriyoruz aslındabende doğal istiyorum ama hani belli de olsun estetik yaptırdığım bakalım yaa 2 ay sonra herşey belli olacak.
sen ne zaman ameliyat oluyorsun, belli mi?
Benım belli deil daha gorusmeye bıle gıdemedım neyazıkkıen kısa zamanda gidicem çunku böle olmıcak her gecen gun daha kotu oluyorum hergun başagrısı :2:çekemıyoruum raha tnefes alamadıgm ıcın oksijen rahat gıtmıomus fln filan.. Bende cok dogal olsun ıstıyorm hatta okadar dogal olsun kı kımse anlamasınn 2 ay mı neden o kadarmı yogunmus muhammet bey ?
yok canım ben Ankara'dan geleceğim birde okuyorum. okulum tatile girmeden olamam ki ameliyat fln..bide son senem boşuna uzamasın.benimkisi hem doğal olsun hemde estetik olduğu belli olsun
candela hangı ara oldun sen ameliyat :)) çok geçmişş olsunn canım inş. hersey istedgini gbi olmuştur...
pazartesi günü oldm cnm. cok tesekkurler. vallahi şuanda morarmam cok yok ama sistim .gözlerim ayrıldı avatar gibi gorunuyorumyediklerimin tadını alamıyorum. ama iyiym yaaa gayet. istedigimin olup olmadıgını 1 ay sonra gorcez artık hatta 2 ay :)
pazartesi günü oldm cnm. cok tesekkurler. vallahi şuanda morarmam cok yok ama sistim .gözlerim ayrıldı avatar gibi gorunuyorumyediklerimin tadını alamıyorum. ama iyiym yaaa gayet. istedigimin olup olmadıgını 1 ay sonra gorcez artık hatta 2 ay :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?