Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

muhammed oyle br burun ypıcAgnı znnetmıyorum kpıdan grer grmez doal burun ypıorum dıo

aslında ben biraz da doktora bırakacağım bakalım kendisi nasıl bi burun uygun görecek burnuma. ona göre hareket ederiz

merve naber nasılsın cnm hg
hastaneye gıtmıyoruz muayenehanesı var onun metroportun yanında busıdance dıe bır yer var resıdans ısde orada 7 kat 140 num orada kendısı

ayşş iimm canım sen nasılsınn :) kafam allak kullak yine yaa herks yeni dr ismi soluyo yıne ama bn sanırım muhammet beye olucam resmınide gorudm şimdi cok seker bırıne benzıo aslında benım ıcn en onemli ii bi enerjisi olması sanırım :)))[/QUOTE]

bnde ıı cok tesk cnm:) aynen yha dr.un konuşması bıle etkılıyor tıpıvs.:) muhmmede karr ver aralık snu sab ben aksam sen ol ıkımızde agıt yakalım haastanede:d gttı gtıııı burnumm gttııı:d

miyanse benım burunumda senın gbı hemen hemen bnmkı daha kemıklı sanırım ınce bi yapısı war hele bide zayıflıyımca tek burun cıkıo ortaya yaa ondan cok rahatsızım ama tabi benim kemıkegrili oldukca fazla sol delıkten kesınlıkle nefes alamıyorum agzım acık gezıyorum resmenn bnmde cok korkularım warr dogallıktan yanayım ama bi kişi bile kotu olmus dese yıkılırm herhaldee ayy Allahım inş. hepimizin gönlunden geçeni versinn

benimde kemik sol tarafta bariz belli :) benim kemiğim o kadar yok ama yine de gözüküyor :) bende yıkılırım ama pozitif düşünelim hepimizin burunları muhteşem olacak boşuna bu kadar strese giriyoruz aslında bende doğal istiyorum ama hani belli de olsun estetik yaptırdığım bakalım yaa 2 ay sonra herşey belli olacak.
sen ne zaman ameliyat oluyorsun, belli mi?

eed o daha mantklı once o sylesn snra sen syle baqkalım ne olcak nasıl bır snuc cıkıcak:)

evet gözde'ciğim ilk önce doktorun tavsiyelerini dinleyeceğim daha sonra da ben isteklerimi söyleyeceğim

Benım belli deil daha gorusmeye bıle gıdemedım neyazıkkı en kısa zamanda gidicem çunku böle olmıcak her gecen gun daha kotu oluyorum hergun başagrısı :2:çekemıyoruum raha tnefes alamadıgm ıcın oksijen rahat gıtmıomus fln filan.. Bende cok dogal olsun ıstıyorm hatta okadar dogal olsun kı kımse anlamasınn 2 ay mı neden o kadarmı yogunmus muhammet bey ?

yok canım ben Ankara'dan geleceğim birde okuyorum. okulum tatile girmeden olamam ki ameliyat fln..bide son senem boşuna uzamasın.benimkisi hem doğal olsun hemde estetik olduğu belli olsun

candela hangı ara oldun sen ameliyat :)) çok geçmişş olsunn canım inş. hersey istedgini gbi olmuştur...

pazartesi günü oldm cnm. cok tesekkurler. vallahi şuanda morarmam cok yok ama sistim .gözlerim ayrıldı avatar gibi gorunuyorum yediklerimin tadını alamıyorum. ama iyiym yaaa gayet. istedigimin olup olmadıgını 1 ay sonra gorcez artık hatta 2 ay :)

hahaha ay cok guldum avatar demişsinn :)) okadarr uzun sure mı yhaaa ( tampon kullanıomu muhammet bey peki

bende aynaya baktıgımdaki benzerliğe gülmüştüm hatta gülememiştim disikartal_mrw evet cnm tampon kullanıyor. yarın cıkıcak bnmkiler .acaba tat alcakmıyım yemeklerden acım gercekten :)

merhabalar forumda yeniyim 15 gün sonra ameliyat olucam resimlerinizi görmek istiyorum ama msj sayım yetersiz.yardımcı olun lütfeeen...

bende 15 gün sonra neye benziycem bakalım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…