Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

haaha yemeklerın tatınımı dusunuosunn hiç tırsmıomsn bnm en cok korktugm sey tamponlar :/

yok canım korkmuyorum acırsa bile bikere acıcak ki acıyacagını dusunmuyorum. acırsada napm artık bi şekilde alıncak onlar böle nefessizz nereye kdr agzımdan nefes almaktan nefret ettim , agır grip gibi hissediyorm kendimi :)) olsn olsn bir kaç sonrasında iyiki olmusum dicem inşallah.. bugunkü fotografımıda koyiimm 1 tane son halim tampondan önce seklinde :)

merhabalar forumda yeniyim 15 gün sonra ameliyat olucam resimlerinizi görmek istiyorum ama msj sayım yetersiz.yardımcı olun lütfeeen...

arkadasım mesaj doldurma, geyik sayfaları var diger alanlarda onlara yaz sürekli bişiler bence.bide ameliyat olan arkdasların fotolarını görmen icin ekle onları arkdas olarak. ayrıca sol ustteki anasayfanın yan sekmesinde albumler var ordaki aramayada estetik burun burnum ameliyat tarzı seyler yazarsan acık albumlerde de estetikli burunlar var gorebilirsin. ama ilk mesajını 25 yap. bide rica ediyim cnm geyik sayfalarında yap hani muhabbet olan yerlerde. umarım yardmcı olabilmişimdir.

işte buuuu hasta dedgin böle olurr :))))) benm gibi olmamalıı kesinliklee resmlerini bekliyoruz

Candela bravo valla ne çürümüşsün ne şişmişsin çok iyi görünüyorsun şimdiden cnm. Ben ilk hafta kamyon çarpmış gibiydim. Çok hızlı iyileşeceksin belliki. Tampon meselesini hiç dert etme acımıyor. Tamponlar çıktı mı en sıkıntılı dönem bitti demektir, hadi bakalım bişey kalmadı sen de atlattın bu işi sayılır :)

@ceymey sagol cnm valla hızlı iyileşme konusunda böyleseyler duyunca heyecana kapılıyorum yaa :) butun arkdaslarım okdrcok mrk ediyoki hadi nezaman nezaman diye. su an domuzcuk gibi burnumhavada şiş diyorum uzuluyolar :))) inicek ama en kısa süredeiiiinşaaalaaaaaaaaaahhh :))) evetbugun su tamponlarımda gitsin bi rahat yemek yiyeyim diye hayal kuruyorum ama, tampondan sonra tat alabiliyomuyuz nolcak böle bi oksijen patlamasımı yasıcam ki :))

@disikartal_mrw fotograflarım var cnm ama su anda daha işe yarıcaklar yok yeni hallerr ama eklicem bol bol.

grustım cnm sen nerede oturuodun yha bu sruyu bı kere daha sormustum ama nerede oturdugunu htrlamadım:) candela ıstedıgımı red et kabul etmıyeceksen sen bırde gıcık olmussun ondan etmıosan red etmeyı dene:)

haha evet solemiştm gayrettepede :)sen nerde oturuyosun canım ee napıcaksn peki olucakmısınn nasıl geçti gorusme :) gozdecım gormemıstır candela istegini eder kabul nıe etmesın

haha evet solemiştm gayrettepede :)sen nerde oturuyosun canım ee napıcaksn peki olucakmısınn nasıl geçti gorusme :) gozdecım gormemıstır candela istegini eder kabul nıe etmesın

bahcelıevlerdeım bende yha benı ıkna ettıde cok red ettı hanı boyle dıosan gt ona ol buna ol suna ol:S takıntılı sandı heralde dıo ameluyattan sonra elıme bırsey geldı fıland ersın sen smdı.D vala parayı tamamlarsam oluycaımcandelaya gelınce benı cok saygısız patavatsız bulmus:)

ayy hadi yhaa beni gorse hemen kovar ozmn ahahaha :)sana ne kadar dedi yasak deilse tabi :))) yok canm candela senı yanlış anlamıştır herhlde

candela kullanıcısından alıntı

daimagozde yanlıs anlamazsan beni gozume takılan birsey soylemek istiyorum. hemen hemen butun doktor onerilerini okumaya calıstım.ve sayfalarda senin yazıların ozellikle dikkatimi cekti.doktorlardan bahsederken sanki senin arkadasınmıs gibi konusuyorsun. sonucta senin akranın degil ve bahsettigimiz isimler doktor. öyle alalade isimlerinden ziyade bi bey yada muhammet doktor diyebilrsin .sonucta babanın oglu degil bu kişiler. bukadarcık saygıyı haketsinler diye düşünüyorum.. amacım kavga cıkarmak degil fakat uslubunda değişik geldi ne biliyim...

benım uslubum boyle ayrıca ısımle hıtap etmem saygısızlık anlamınada gelmıyor babanın oglu deıl demıssın uslub benım uslubum yanı bu sekılde deıstıreemem okuma benım yorum ları madem bu kadar sınır olmussun
Düzenleyen: daimagozde Düzenleme Tarihi : 28-10-2011 Düzenleme Saati 14

evet kendisinden haz etmedim bu arkdasın ,ben nacizhane uyardım ama sahsının verdigi cevap zaten ne tarz birisi oldugunu gosterdi bana gozunuzden kacmıs olmalı bu konusma, zaten daha sonrasında cevap verme geregi bile duymadım.sonucta konu ameliyat ,burun , arkadasın kavga cıkarmaya yatkınlıgından dolayı uzatmadm.. yinede konusmaya gerek duymazdım da . kalkmıs bana ortalık yerden aay kabul etmiceeksen bekletmee diye kullanıcı talimatı veriyor dalga gecer gibi bide bide cocuk muhabbeti yapıp bilmem ki benim uslubumu begenmemiş fln filan ortada sikayet etmelere kalkıyo. velhasıl , seni ztn direkt olarak onaylamadım daimagozde beklemene gerek yok.. burda benim kimseyle alıp veremedigimde olamaz tanımam etmem ztn kimseyi.. ama saygısız insanları normalde hiç sevmedigim gibi sanal ortamda da aynı seyi hissederim.. kusura bakmayın kızlar böyle konudan alakasız seyler konusuldu ama bi açıklama yapmam gerekliydi. tekrar özür dilerim. hiç sevmedigim sey aslnda..:44:

candela kımse kımseyı sevmek zorunda deıl haz etmek zorundada değil ama SAYGI DUYMAK gerekli bazen uslub sana net ınternet dıe duz yazı dıye deısık gelmıs olabılır bu kısılerın yuzune karsı muhammed yada suleyman demıyoruz adyla hıtap etmıyoruz senın yzunun hatlarından anlasılıo nasıl bır ınsan oldugun kı benım uslubumu dıle getırerek gergınlıgı baslatan sensın bana cevap e,vermek zorundada deılsın madem ıllakı bırsey dıyeceksın bunu formun ana sayfasına deılde ozel msj olarak atabılırdın yada daha yumusak soylıyebılırdın babanın oglu yada bu uslup farklı geldı heryerde okuyorum vs. """kalkmıs bana ortalık yerden aay kabul etmiceeksen bekletmee diye kullanıcı talimatı veriyor dalga gecer gibi bide bide cocuk muhabbeti yapıp bilmem ki benim uslubumu begenmemiş fln filan ortada sikayet etmelere kalkıyo. velhasıl , seni ztn direkt olarak onaylamadım daimagozde beklemene gerek yok.. ""kavgacı olan ben mı sen mi kendı yazını sadece yazıyorsun okuyup anlamıyorsun bence.. ona sen ancak cocuk muhabbetı diyebılırsın senden beklenen cvbı vermıssın baslatan sensın ılk sen msj attın durduk yere hıc bır sekılde bır konusmuslugumuz yokken dan dıe uslup bu nebıcım uslub dıe gırıs yaptın nasıl tepkı vermemı beklıyorsn? ben bu msjdan snra boyle gereksız ınsanlara cvp vermıyorum zaten 2008 den berı uyeyım ılkkez boyle bır msj gelıor bunca ınsan ıcınden catlak bır ses tek kısıden cıkması gercekden enteresan

Son düzenleme:

slm canım sen daha burun ucun hakkaında yorum yapamazsın çünkü çok değişiyor daha hiç yapma yorum filan benin 4 ay bitti ve ben bile yeni korkmaya başladım yani burun sırtımda kemer kaldıda gidermiş ama masajla ve çok değişiyo sen en az 3 ve sonra da 6 ay kesin bekle yorum yapma canını sıkma bence aynayada çok bakma ben ağladığımı biliyorum üzme tatlı canını emin ol çok güzel olacak dua et ve hergün güzel olacak burnum diye sesli halde söle ok....

umay senın son drumun ne cnm burnun nasıl oldu kendını nasıl hıssedıyorsun bayramda senı gren akrabaların tepkı verdımı anladımı vs.:) smddıden iiı bayramlar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…