haaha yemeklerın tatınımı dusunuosunn hiç tırsmıomsn bnm en cok korktugm sey tamponlar :/
merhabalar forumda yeniyim 15 gün sonra ameliyat olucam resimlerinizi görmek istiyorum ama msj sayım yetersiz.yardımcı olun lütfeeen...
yok canım korkmuyorum acırsa bile bikere acıcak ki acıyacagını dusunmuyorum. acırsada napm artık bi şekilde alıncak onlar böle nefessizz nereye kdr agzımdan nefes almaktan nefret ettim , agır grip gibi hissediyorm kendimi :)) olsn olsn bir kaç sonrasında iyiki olmusum dicem inşallah.. bugunkü fotografımıda koyiimm 1 tane son halim tampondan önce seklinde :)
yok canım korkmuyorum acırsa bile bikere acıcak ki acıyacagını dusunmuyorum. acırsada napm artık bi şekilde alıncak onlar böle nefessizz nereye kdr agzımdan nefes almaktan nefret ettim , agır grip gibi hissediyorm kendimi :)) olsn olsn bir kaç sonrasında iyiki olmusum dicem inşallah.. bugunkü fotografımıda koyiimm 1 tane son halim tampondan önce seklinde :)
Gözdecim gorustun mu muhammed beyle :26:
grustım cnm sen nerede oturuodun yha bu sruyu bı kere daha sormustum ama nerede oturdugunu htrlamadım:) candela ıstedıgımı red et kabul etmıyeceksen sen bırde gıcık olmussun ondan etmıosan red etmeyı dene:)
haha evet solemiştm gayrettepede :)sen nerde oturuyosun canım ee napıcaksn peki olucakmısınn nasıl geçti gorusme :) gozdecım gormemıstır candela istegini eder kabul nıe etmesın
bahcelıevlerdeım bende yha benı ıkna ettıde cok red ettı hanı boyle dıosan gt ona ol buna ol suna ol:S takıntılı sandı heraldedıo ameluyattan sonra elıme bırsey geldı fıland ersın sen smdı.D vala parayı tamamlarsam oluycaım candelaya gelınce benı cok saygısız patavatsız bulmus:)
ayy hadi yhaa beni gorse hemen kovar ozmn ahahaha :)sana ne kadar dedi yasak deilse tabi :))) yok canm candela senı yanlış anlamıştır herhlde
Kimse yok mu? Önümüzdeki hafta ameliyat olacağım. Bilgisi olanlar yorumlarını paylaşabilirlerse çok sevineceğim.
merhaba ameliyat oldunmu memnunmusun şimdi burnundan
bende bayramdan sonra ameliyat olmayı düşünüyorum.
benım uslubum boyle ayrıca ısımle hıtap etmem saygısızlık anlamınada gelmıyor babanın oglu deıl demıssın uslub benım uslubum yanı bu sekılde deıstıreemem okuma benım yorum ları madem bu kadar sınır olmussun
candela kullanıcısından alıntı
daimagozde yanlıs anlamazsan beni gozume takılan birsey soylemek istiyorum. hemen hemen butun doktor onerilerini okumaya calıstım.ve sayfalarda senin yazıların ozellikle dikkatimi cekti.doktorlardan bahsederken sanki senin arkadasınmıs gibi konusuyorsun. sonucta senin akranın degil ve bahsettigimiz isimler doktor. öyle alalade isimlerinden ziyade bi bey yada muhammet doktor diyebilrsin .sonucta babanın oglu degil bu kişiler. bukadarcık saygıyı haketsinler diye düşünüyorum.. amacım kavga cıkarmak degil fakat uslubunda değişik geldi ne biliyim...
benım uslubum boyle ayrıca ısımle hıtap etmem saygısızlık anlamınada gelmıyor babanın oglu deıl demıssın uslub benım uslubum yanı bu sekılde deıstıreemem okuma benım yorum ları madem bu kadar sınır olmussun
Düzenleyen: daimagozde Düzenleme Tarihi : 28-10-2011 Düzenleme Saati14
evet kendisinden haz etmedim bu arkdasın ,ben nacizhane uyardım ama sahsının verdigi cevap zaten ne tarz birisi oldugunu gosterdi bana gozunuzden kacmıs olmalı bu konusma, zaten daha sonrasında cevap verme geregi bile duymadım.sonucta konu ameliyat ,burun , arkadasın kavga cıkarmaya yatkınlıgından dolayı uzatmadm.. yinede konusmaya gerek duymazdım da . kalkmıs bana ortalık yerden aay kabul etmiceeksen bekletmee diye kullanıcı talimatı veriyor dalga gecer gibi bide bide cocuk muhabbeti yapıp bilmem ki benim uslubumu begenmemiş fln filan ortada sikayet etmelere kalkıyo. velhasıl , seni ztn direkt olarak onaylamadım daimagozde beklemene gerek yok.. burda benim kimseyle alıp veremedigimde olamaz tanımam etmem ztn kimseyi.. ama saygısız insanları normalde hiç sevmedigim gibi sanal ortamda da aynı seyi hissederim.. kusura bakmayın kızlar böyle konudan alakasız seyler konusuldu ama bi açıklama yapmam gerekliydi. tekrar özür dilerim. hiç sevmedigim sey aslnda..:44:
muhammet beye ameliyat olmasam bu başlıkta ne işim var:))) buaryı hep okuyordum ama pekyazmıyordum ama artıkkk dayanamadım yaniii fotolarda bakamıyırum daha kimseninnn doktor bana 6ay 8ay 1 yıl diyorrrr benşm burnumun ucu toparlak yuvarlak daha ince bir burun hayal etmiştim mm millet bumu diyor yanii ne yaptın sen sadece kaldırdınmı diyor benimmm burnumm zaten kocamandı önden bariz büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?