• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Simdiden gecmis olsun canim sana dualarimiz seninle inan brnde cok korkuyodum ama korkmam yersizmis ilk defa narkoz aldim eger ethicada ameliyat olucaksan aneztezi uzmanlari cok iyi ee tabi doktorumuzlada emin ellerdesin korkma canim bence rahat rahat uyu banada asansorde sakinlestirici yaptilar sonra sadece yasimi sordu bir doktor gerisini hatirlamiuorum :)

Çok saol canım ankarada oluyorum ameliyatımı umarım seninki kadar güzel olur burnum doktorumuza çok güveniyorum bende inşallah rahat atlatırım :)

Çok saol canım ankarada oluyorum ameliyatımı umarım seninki kadar güzel olur burnum doktorumuza çok güveniyorum bende inşallah rahat atlatırım :)

Insallah canim herkes guzelce atlatsin ameliyat sonrasi bunyeyle alakali bir durum aslinda umarim hersey diledigin gibi olur

Demet hic korkma bir anda uyuyup uyanıyorsun bitmis gitmiş. Simdiden cok cok gecmis olsun.kafana takilan birsey olursa herkes yardimci olur zaten :)

Demet hic korkma bir anda uyuyup uyanıyorsun bitmis gitmiş. Simdiden cok cok gecmis olsun.kafana takilan birsey olursa herkes yardimci olur zaten :)

Saol cnm sanada çok geçmiş olsun sen atlattın sıra beklemeye geldi burnun için seninde harika bi burnun olmuştur darısı bana:)

Tesekkur ederim cnm sorarim ben.sana da ilk gunler burnun cok dik geldi mi?benim cok dik ve dudak mesafem cok uzak gorunuyor

bende cvp vereyimde iyice rahatla cnm o dudak mesafesi kesinlikle düzeliyor 2.ayda burun doktorun planladığı yere iniyo hatta artık inmesin diyosun :) sadece sabır et ilk 1-2 ay yamukluk orantısızlık deliklerde farklılık dudak mesafesi açıklık bunlara pek takılmayın geçeceğini bilin cnm bir değişiklik olmazsa doktor gerekeni yapar zaten :)

ameliyat olalı 8 ay oluyor ve hiç memnun değilim. burun deliklerim birbirinden gözle farkedilir derecede farklı. kusurlu duruyor. deliklerden birine kanca takılmış da yukarı çekilmiş gibi duruyor. ameliyatl burun demeye bin şahit lazım. hiç güzel olmadı. özelden fotoğraf da yollayabilirim isteyene. muhammet bey ince derilerde mükemmel sonuçlar yaratıyor çünkü ince deriler ameliyata çok müsait. muhammet bey bütün şikayetlerime de ''derin kalın'' açıklaması getirdi. boşuna mı verdim o kadar parayı ben. bi kısmını anlayabilirim, ameliyattan önce herşeyi konustuk çünkü, ama burun ucumdaki kusurun derimle hiçbir alakası yok, aynaya bakar bakmaz belirgin şekilde farkediliyor. ameliyatlarından memnun kalanlar adına sevindirici ama arada böyle sonuçlar olduğunu da bilin.

Merhaba,

Senin adina Cok üzüldüm. Benimde derim kalin. Bir kac resim yollayabilirmisin?

ayy cok heycanlı birazdan ameliyata gireceksin ne güzel hayalindeki buruna kavuşursun umarım canım :)

Canım teşekkürler ancak ben ameliyat olamadım malesef:( kanım düşük pıhtılaşma sorunlu çıktı. Doktorum da kan tedavisi başladı pazara kadar düzelirse pazar; düzelmezse ne zaman iyi olursan o zaman yaparım ameliyatını, dedi. Muhammet bey gerçekten profesyonel ve çok da tedbirli bir doktor. Hastanenin doktorlarının ameliyat bu tabloyla da yapılabilir, demesine rağmen bana , senin sağlığın her şeyden önemli temiz iş yapalım bu ameliyat seni bu haliyle çok yorar kanın yükselsin ondan sonra , dedi. Muhammet bey aldığı her kuruşu hak eden müthiş bir doktor. Umarım ben de kısa zamanda iyileşir ve sağlıklı güzel bir buruna kavuşurum. Bu arada arkadaşlarım ameliyat oldu. Üçünün durumu da çok iyi birazdan Demetcim girecek ameliyata dualarım onunla Allah onun ve Muhammet beyin yardımcısı olsun.

merhaba kızlar bnde cuma gidiyorum muayeneye kara verdim 2 kez iptal etmiştim ama olumsuz yazan arkdaşları okudukça üzülüyorum benimde ya olursa diye sss1 seninde fotonu göremedm ben arkadaş olarak ekledim kabul edincemi görüyorum bir zmanlar çok giriyordum kk ya şimdi herşeyi unutmuşum

Ya ben 9 unda ameliyat oldm. Burnum sol kanadı aşagıda duruyo bi tuhaf anlamadm şişlkten mi acaba böyle bi sorun yaşayan varmı yamuk gbi duruyo off:((

ah sen dilek egenin burnunu gorseydin. yamuk yumuk duruyordu. agladı durdu. ama duzeldi. sabret canım. sisliklrden cok normal. duzelicek insallah. ona takılma.

Canım teşekkürler ancak ben ameliyat olamadım malesef:( kanım düşük pıhtılaşma sorunlu çıktı. Doktorum da kan tedavisi başladı pazara kadar düzelirse pazar; düzelmezse ne zaman iyi olursan o zaman yaparım ameliyatını, dedi. Muhammet bey gerçekten profesyonel ve çok da tedbirli bir doktor. Hastanenin doktorlarının ameliyat bu tabloyla da yapılabilir, demesine rağmen bana , senin sağlığın her şeyden önemli temiz iş yapalım bu ameliyat seni bu haliyle çok yorar kanın yükselsin ondan sonra , dedi. Muhammet bey aldığı her kuruşu hak eden müthiş bir doktor. Umarım ben de kısa zamanda iyileşir ve sağlıklı güzel bir buruna kavuşurum. Bu arada arkadaşlarım ameliyat oldu. Üçünün durumu da çok iyi birazdan Demetcim girecek ameliyata dualarım onunla Allah onun ve Muhammet beyin yardımcısı olsun.

Derid canım sağlığın herşeyden önemli senin ameliyatın geç olsun ama güç olmasın pazara kadar değişir belki herşey sende olursun canım lütfen üzme kendini artık. Ben hala bekliyorum yarım saate alıcaz dediler damar yolumu bile zor açtılar korkudan kasıldım kaldım înşallah biter bi an önce kendime gelince haber veririm

Tesekkur ederim cnm sorarim ben.sana da ilk gunler burnun cok dik geldi mi?benim cok dik ve dudak mesafem cok uzak gorunuyor

benim dudak mesafem uzun ve dudagım icine kacmıstı. sonra duzelior:) bierde kızlar dudaklarınız ortaya cıkacak. burunlar oturu guzel dudaklar fark edilmior. burun yapılınca dudakların guzelligi ortaya cıkıor. bir kac arkadasım silikon mu yaptırdın dudagına diye sordu:) burun ilk gunler cok dik bayagı kalkık burun deliklerin gorunuyor. sonra sislikler indikce yerine oturuyor. YA ben her formunu sevdim burnumun.

canım benim bu kadar bekledin az daha sabredip mutlu sona ulaşcaksın, sağlığın herşeyden önce geliyor umarım pazara kadar toparlanır kan değerin.geç olsun güç olmasın sonu güzel olsun di mi :) senin için nasıl iyi olucaksa o olsun canım...

Canim benim gec olsun ama temiz olsun. Uzulme lutfen elbet olacaksin ha 1 hafta sonra ha 1 yil sonra. Sonuc guzel olacagi icin beklemeye deger :)

Canim sigarayi ben ameliyata 1 saat kala biraktim :) heyecandan ictim sabah valla ama icmemekte yarar var. Nasil birakirim diye dusunuyordum ki suan 6. Gunumdeyim hala sigara icmedim zaten canida istemiyo insanin ameliyattan sonra kesinlikle icmemen gerekiypr etler sisiyormus canim
buarada bende ilk defa ameliyat oldum ilk defa aldim narkoz bir problem olmadi zaten doktorlar cok iyi korkulacak bir ameliyat degil sonrasi sabir :)

:) ayyyy moral oluyorsunuz valla buarada sanada geçmiş olsun :) hayırlısı bakalım ben mart gibi olmayı düşünüorum çok korkuodum bu ameliyattan ama sizin yazılarınız sayesinde bi cesaret aldım herkese TEŞEKKÜRLERRRRR :54:

Çok teşekkür ederim kızlar:)) ben de öyle diyorum artık naapim:( şimdi hastanedeyim yine serum takılacak Demetcim fıstığım geç girmiş ameliyata onu görür öyle çıkarım:)) bugün bir tane daha Demet amaliyat olacak galiba. Ona da bol şans diliyorum. Edalım dün Burcu'nun burnunu istedi aynısı da olmuş çok tatlıydı eda:)) ben de Dilek ege'nin burnunu istiyoruuum:)) ama benim derim çok inceymiş:( neyse ameliyat oldum da sanki:( hayırlısı

Beni 3 saat sonra getirdiler odama valla gecmis olsun canim insallah istedigin burun olmustur
Cnm çok tşk ederim iyi dileklerin ben biraz erken uyanmışım narkozu bu onuncu alışım felan herhalde ondan sanırım hızlı uyanıyorum.şimdilik kocaman şiş ve alçılı bandajlı bişey var suratımda yani neye benzediği hiç belli deil hatta becerebiliraem birazdan resimde eklerim bakarsınız

Çok teşekkür ederim kızlar:)) ben de öyle diyorum artık naapim:( şimdi hastanedeyim yine serum takılacak Demetcim fıstığım geç girmiş ameliyata onu görür öyle çıkarım:)) bugün bir tane daha Demet amaliyat olacak galiba. Ona da bol şans diliyorum. Edalım dün Burcu'nun burnunu istedi aynısı da olmuş çok tatlıydı eda:)) ben de Dilek ege'nin burnunu istiyoruuum:)) ama benim derim çok inceymiş:( neyse ameliyat oldum da sanki:( hayırlısı

Canım bitanem bak seninki herkesinkinden daha guzel olacak dr sana ozel gelecek düşün ne kadar şanslısın. Ben şu an suratımda bembeyaz bişey görüyorum. Burcununkinden istedim ama ortada neye benzedi bilmiyorum şimdilik. Ben taburcu olurken demet geldi benim odayı ona vereceklerdi elimden geldiğince moral verdim ama bakalım henüz hbrim yok ameliyat nasıl geçmiş

Son düzenleme:
Back
X