Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım teşekkürler ancak ben ameliyat olamadım malesefkanım düşük pıhtılaşma sorunlu çıktı. Doktorum da kan tedavisi başladı pazara kadar düzelirse pazar; düzelmezse ne zaman iyi olursan o zaman yaparım ameliyatını, dedi. Muhammet bey gerçekten profesyonel ve çok da tedbirli bir doktor. Hastanenin doktorlarının ameliyat bu tabloyla da yapılabilir, demesine rağmen bana , senin sağlığın her şeyden önemli temiz iş yapalım bu ameliyat seni bu haliyle çok yorar kanın yükselsin ondan sonra , dedi. Muhammet bey aldığı her kuruşu hak eden müthiş bir doktor. Umarım ben de kısa zamanda iyileşir ve sağlıklı güzel bir buruna kavuşurum. Bu arada arkadaşlarım ameliyat oldu. Üçünün durumu da çok iyi birazdan Demetcim girecek ameliyata dualarım onunla Allah onun ve Muhammet beyin yardımcısı olsun.
ah sen dilek egenin burnunu gorseydin. yamuk yumuk duruyordu. agladı durdu. ama duzeldi. sabret canım. sisliklrden cok normal. duzelicek insallah. ona takılma.
PTZ ve PTZ INR yüksek çıktı. Kan düşüktü. PTZ 16,4 PTZ INR 1,42 kan 8 canım senin P ler düşükse iyi.plt değerin mi düşük çıktı ? kaç çıktı acaba benimde düşük bir sorun teşkil edermi ilaç mı kullanıyorsun
PTZ ve PTZ INR yüksek çıktı. Kan düşüktü. PTZ 16,4 PTZ INR 1,42 kan 8 canım senin P ler düşükse iyi.
sizin ameliyat sonrası ağrınız oldu mu acaba ? sizinde burnunuz çok hoş görünüyor
Demet çıktı:)) burnu mükemmel görünüyor. Sağlığı iyi darısı başımaaa:))
Süper Cok sevinirim:) istanbula kac defa ucmam gerekiyor? Sen nasil yaptin?
canim benim gec olsun ama temiz olsun. Uzulme lutfen elbet olacaksin ha 1 hafta sonra ha 1 yil sonra. Sonuc guzel olacagi icin beklemeye deger :)
bencede...................
Muhammet beyle görüştüm fotografta acayip belli oluyo ya yamuk gbi duruyo hatta ayndan bakkıınca daha iyi. şişlklerden kaynaklanıo bazen oluo oyle dedi 3-5 aya geçiyo dedi ama biri benmde farklıydı şişlikmiş geçti düzeldi dese rahatlıcam bildiğin bi taraf aşağı düşüyo sankiama eski burun ucum uzundu yani eskidende farklıysa bunu göremiyodum bıde hep byle kalırsa yani amelyatla değilde burnumun yapsyla alakalysa gelsin bana depresyon aglama nöbetleri offf offff
![]()
ptz yazmıyo göremedim ben plt var o düşük ki o da pıhtılaşmaymış sanırım yani kan pıhtılaşma sorunum var
mon atl aptt de yüksek onlar da ne anlama geliosa artık :S
inş düzelir değerlerin biran evvel güzel bir burna kavuşursun
:) ayyyy moral oluyorsunuz valla buarada sanada geçmiş olsun :) hayırlısı bakalım ben mart gibi olmayı düşünüorum çok korkuodum bu ameliyattan ama sizin yazılarınız sayesinde bi cesaret aldım herkese TEŞEKKÜRLERRRRR![]()
Ben resim göremedim. Koymadin galiba? Nasil bi tarafi asagiya düsüyor? Ben kafamda canlandiramadim. Bence görelim öyle bi fikir verelim
şişlikten dolayı bi kanat aşağı dogru sanki ama cok öyle şikayeti olup aylar snra gecen olmus zaten nrmalde cokta belli olmuorda fotoda dkkatlı baktm daha belli oluıyor ozmn. bu halyle bıle sevıorm ama garıp bı sekldemoralım bozuluo uzuluorm zırt pırt aynaya bakıorm ama sevıorm bi foto koymaya calısayım ınsallah basarrırım