• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Çok teşekkür ederim kızlar:)) ben de öyle diyorum artık naapim:( şimdi hastanedeyim yine serum takılacak Demetcim fıstığım geç girmiş ameliyata onu görür öyle çıkarım:)) bugün bir tane daha Demet amaliyat olacak galiba. Ona da bol şans diliyorum. Edalım dün Burcu'nun burnunu istedi aynısı da olmuş çok tatlıydı eda:)) ben de Dilek ege'nin burnunu istiyoruuum:)) ama benim derim çok inceymiş:( neyse ameliyat oldum da sanki:( hayırlısı

Insallah hepinizin burnu cok cok guzel olur canlarim. Hepinizden mutlu guzel haberler bekliyoruz :)

Canım bitanem bak seninki herkesinkinden daha guzel olacak dr sana ozel gelecek düşün ne kadar şanslısın. Ben şu an suratımda bembeyaz bişey görüyorum. Burcununkinden istedim ama ortada neye benzedi bilmiyorum şimdilik. Ben taburcu olurken demet geldi benim odayı ona vereceklerdi elimden geldiğince moral verdim ama bakalım henüz hbrim yok ameliyat nasıl geçmiş

Canim gecmis olsunn. En şiş halleriniz şu an. Eminim çok çok güzel olacak. Sadece biraz sabır :)

burcu699 süper görünüyor burnunuz bende istiyorum ama korkuyorum narkozdn daeğil uyandıktan sonrasından korkuorum

Cnm çok tşk ederim iyi dileklerin ben biraz erken uyanmışım narkozu bu onuncu alışım felan herhalde ondan sanırım hızlı uyanıyorum.şimdilik kocaman şiş ve alçılı bandajlı bişey var suratımda yani neye benzediği hiç belli deil hatta becerebiliraem birazdan resimde eklerim bakarsınız

Oldu bitti hepimizin bugun bende bas donmesi var anlam veremedim neyse canim resimlerinj bekliyorum

Ben dun ameliyat oldum ceren hiç korkma sana tüm süreci anlatabilirim ağrı sızı hiç yok tek kötü yanı grip olursun burnun tıkanır konuşurken felan hırıltılı bi ses gelir ya burnundan şu an öyleyim işte ağrı sancı yok burnum tıkalı ağzımdan nefes alıyorum hepsi o. Yani şöyle söyleyim sana benc en kötü kısmı narkozu yiyene kdr olan kısmıymış başına ne gelceni bilmediğinden panik halindesin ya en kötüsü o anlar işte ondan sonrası en basiti.gripsin gibi düşün burnuna pecete ile tampon yaptın farzet tek zorluğu bu işte korkulacak başka yanı yokmuş

Ben dun ameliyat oldum ceren hiç korkma sana tüm süreci anlatabilirim ağrı sızı hiç yok tek kötü yanı grip olursun burnun tıkanır konuşurken felan hırıltılı bi ses gelir ya burnundan şu an öyleyim işte ağrı sancı yok burnum tıkalı ağzımdan nefes alıyorum hepsi o. Yani şöyle söyleyim sana benc en kötü kısmı narkozu yiyene kdr olan kısmıymış başına ne gelceni bilmediğinden panik halindesin ya en kötüsü o anlar işte ondan sonrası en basiti.gripsin gibi düşün burnuna pecete ile tampon yaptın farzet tek zorluğu bu işte korkulacak başka yanı yokmuş

ayyne güzel yaa kızlar banada dua edinde cesaretimi toplayıp gideym bende istiyorum.. çok geçmiş olsun sanada canım inşallah istediğin gibi olur herşey

Back
X