• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Kızlar dün ameliyatımı oldum heyecanlı girdim ameliyata sakinleştirici felan derken anesteziyi bile aldığımı hatırlamıyorum uyandığımda odamdaydım çok agrım olmadı sızlama oldu sadece ben biraz morardım tenim hassas çok hapşuruyorum burnumda grip olmuş tıkanmış gibi şekil olarak çok kalkık gibi ama daha çok erken bekleyîp görücez bakalım ameliyatdan benim gibi korkanlar inanın boşuna korkacak hiç bişey yokmuş

ya çok sevindim.. bide cok kalkık ve kavisli kısacık gbi zamnla oda düzelir dimi maymuna benzedım dyıp duruorm domuzcuk gbi delkler görünüo karsıdan daha erken biliyorum okuyorum kımı ınmıs kımı kavıslendı dıyo ıyıce anlamadım ki en zor süreç amelyat snrası gerçekten:(
sana soyle diim. ben ameliyat olunca dilek bana cok yardımcı oldu. dilek ben kendimi michael jackson gibi hissediorum dedigimde cok gulmustu :)michael jackson sendromunu oda yasamıs :) oda normal yani:) icin rahat olsun cnm

Bende bayadir ameliyat dusunuyorum herseyi arastirdim sislik morluk vs olmus kadar ogrendim aama en cok tedirgn oldugum tamponlar panik atagm var asiri degl ama nefes alamiyorum diye kendimi sartlandirir surekli aklima getirirm o 4 gun evde tamponla nasil gecerki :( panik atagi olup ameliyat olan varmi surec kolay oluyomu kizlarrr

didem kuzenim revizyon olacak. ameliyatı yarın sabah. sana bir hafta sonra durumunu soyleyebilirim. oda panik atak hastası ve ilac kullanıyor

kızlar merhaba benimde :15:yarın randevum var çok heyecanlıyım ameliyat olanlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum en kısa zamnda bende olurum inşallh

Kızlar dün ameliyatımı oldum heyecanlı girdim ameliyata sakinleştirici felan derken anesteziyi bile aldığımı hatırlamıyorum uyandığımda odamdaydım çok agrım olmadı sızlama oldu sadece ben biraz morardım tenim hassas çok hapşuruyorum burnumda grip olmuş tıkanmış gibi şekil olarak çok kalkık gibi ama daha çok erken bekleyîp görücez bakalım ameliyatdan benim gibi korkanlar inanın boşuna korkacak hiç bişey yokmuş

demet geçmiş olsun bize süreçleri taze taze aktar senden sonra ameliyat olacakalra umut ol dermişim :9:

Demetcim geçmiş olsunn. Şimdi sıra sabırla beklemede :)

Cnmmm çok geçmiş olsun şindi gerisi sabır . Alçı çıkınca böyle kalkık olmayacak yani bu kdr olmayacak rahat ol oyüzden bişey sormak istersen senden 1 gün kıdemli olarak buralardayım aklına takılanbişi olursa sor cnm

Bende bayadir ameliyat dusunuyorum herseyi arastirdim sislik morluk vs olmus kadar ogrendim aama en cok tedirgn oldugum tamponlar panik atagm var asiri degl ama nefes alamiyorum diye kendimi sartlandirir surekli aklima getirirm o 4 gun evde tamponla nasil gecerki :( panik atagi olup ameliyat olan varmi surec kolay oluyomu kizlarrr

Cnm diğer arkadaşları bilmem ama ben ara ara burnumdan nefes alabiliyorum yani o tamponların ortası delik cnm nefes alamaman akan sızıntının deliği tıkamasından kaynaklı oda öyle aman aman havasız öldürecek türden deil gripsin ve burnun tıkalı gibi yani. Eminim o hissi yaşamışsındır gripken panik atağın azdıysa yapma yok bi sorun olmadıysa grip tıkanıklığıyla aynı hiç korkma

Cnmmm çok geçmiş olsun şindi gerisi sabır . Alçı çıkınca böyle kalkık olmayacak yani bu kdr olmayacak rahat ol oyüzden bişey sormak istersen senden 1 gün kıdemli olarak buralardayım aklına takılanbişi olursa sor cnm

Canım çok saol dün sen çıkarken hastaneden arkandan bakıyordum bende ameliyatımı olup evime gidebilsem diye çok şükür evdeyim:))sen nasılsın ikimizinde pazar çıkıcakmış tamponlar inşallah burunlarımız çok güzel olmuştur:)))

Ya bu arada dikişler tamponla bir mi alınıyor bana pazar günü tamponları alalım dedi muhammet bey amamdikiş için bişey demedi kendi düşendenmi yoksa tamponla alacağı içinmi söylemeye gerek duymadı

Canım çok saol dün sen çıkarken hastaneden arkandan bakıyordum bende ameliyatımı olup evime gidebilsem diye çok şükür evdeyim:))sen nasılsın ikimizinde pazar çıkıcakmış tamponlar inşallah burunlarımız çok güzel olmuştur:)))

Cnm çok iyiyim ağrı sancı hiç çekmedim yazanları okuyodum ya adam kemiğini kırıyo hiçmi ağrı olmaz diyodum evet olmuyomuş tek kötü yanı şu şişlik oda geçmeye devam ediyo bakalım. Ameliyat narkoz çok basitmiş dimi şimdi gerisi sabır cnm uatca kalkcaz yatcaz kalkcaz hopppp fıstık gibi olmuşuz

sana soyle diim. ben ameliyat olunca dilek bana cok yardımcı oldu. dilek ben kendimi michael jackson gibi hissediorum dedigimde cok gulmustu :)michael jackson sendromunu oda yasamıs :) oda normal yani:) icin rahat olsun cnm

off cok teşekkür ederim ya :) bugün daha iyi gibi çok acayip bsey bu durum sabır işi gerçekten :d

Cnm bnmde şu an sola bakıyo belli belirsiz ama muhammet bey o tarafta daha çok işlem yaptık daha çok şişti o yüzden bi tarafa çekmesi normal şişi inince düzelecek dedi hiç takma kafana kimler burnum yamuk oldu die ortalığı inletti 4 günde şişlik gitti oda düzeldi yazdılar az sabır sanada banada

aminn sabır bize :D bıu arada yeni burnusun hayrlı olsun acayip bi duygu ve şiş halyle bile seviyo insan :D

Ya bu arada dikişler tamponla bir mi alınıyor bana pazar günü tamponları alalım dedi muhammet bey amamdikiş için bişey demedi kendi düşendenmi yoksa tamponla alacağı içinmi söylemeye gerek duymadı

Dikişler daha sonra alınıyor canım. Tamponlari tutturdugu dikisleri kesip alacak sadece diger dikisler daha sonra

Desene kurtulamadım yine dikiş aldırmaktan bide şey sorcam ya o dikişler dışarda sırıtmıyo mu alçı tampon çıkınca

Back
X