Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ne zaman görüştün ağustos önümüzdeki hafta randevu alıcam boş mu acaba sence ?

Deri ince olunca ne oluyormuski canm?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne zamana aldnz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne zamana aldiniz gunu

bende olucam inSALLAH ALDIM AMELYAT GUNUNU INSAALLAH AKSILIK CIKMAZ OLUP KURTLSAM ARTIK

agustos 20si

insaAllah siznde umdugunuz gbi olur

ethca da bna 4islem yapcgni ve cok guzel bir burun yapim oldugunu soldi fakat

trafik kazasi gecirdim ve burun ve dudak arasnda ki mesafe de mmetrik simetri bozuklugu var ben blyrm doktr beyde farketti cogu amelyatta duzelyo ama duzelmynde var ddi rahatsz edrmi gruntu olarak ddm hayr etmez ddi ben ikna oldum zaten 4yldir hastalarni az ck blyrm griside Allahin taktiri artik snucta insan doktorlarda

Doktor konusunda şüphem yok ama hem olumsuzlukları duymak canımı sıktı sanırım Belkide bi beklentiyle gittim ondandır çünkü bana hiç olumlu bişey söylemedi😔

Doktor konusunda şüphem yok ama hem olumsuzlukları duymak canımı sıktı sanırım Belkide bi beklentiyle gittim ondandır çünkü bana hiç olumlu bişey söylemedi😔

taktir edrsinzki muhammet bey olumsuzluk lari bstan solemeliki snradan sizde de hayal kiriklgi olmasin beni simetri bozuk lugu icn uyardi bstan

sorun ndir burnunuzun

taktir edrsinzki muhammet bey olumsuzluk lari bstan solemeliki snradan sizde de hayal kiriklgi olmasin beni simetri bozuk lugu icn uyardi bstan

Zaten olumsuzluklara rağmen gün almamda Muhammed beyin dürüst bi şekilde herşeyi söylemesi etkili oldu benım burnumun anatomisiyle ilgili ortaya çıkabilecekleri söyledi en azından ama ameliyata moralim bozuk girmek istemiyorum

Derisi ince ve burun köküm kavisli değilmiş çok iyi bi sonuç çıkmaZ dedi benim gibi olan burun örneklerine de çok rastlamadım fotolarda görmek istedim fakat o kadar hasta içerisinde tek tek aramak baya zaman alırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…