peki size onerdimi cene ameliyatini ya da alin ameliyatini?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba arkadaslar bende yakın bi zamanda Muhammed beyin burun estetiği yapacağı kişilerdenim. Görüşmeye gittiğimde bana burnunda ilgili çok olumlu konuşmadı bu nedenle endişelerim var . Acaba benim gibi görüşmesi çok net olmayıp ameliyat olan var mı?
Boşluğu vardır mutlaka muayene için Ağustos ortası günüm ama hala soru işaretlerim var kendimle ilgili bu olumsuzluklara rağmen yaptırmalı mıyım diye😞ne zaman görüştün ağustos önümüzdeki hafta randevu alıcam boş mu acaba sence ?
Benim burnunda herhangi bir sağlık problemi yok fakat derim ince ve burun köküm kavisli olmadığı için çok mükemmel bişey beklememem gerektiğini vurguladı gösterdiği burunlar cok güzel ve doğaldı ama benim var olan burnumdan bu sonuçların çıkmayacağını söyledi ikna olmadım ama çokta ikna edici konuşmadı zaten ama ben yinede gün aldım hala düşünüyorum hatalı bir karar vermek istemiyorum doktor iyi bir doktor ama ben uygun bi hasta mıyım bilemedim .
Benim burnunda herhangi bir sağlık problemi yok fakat derim ince ve burun köküm kavisli olmadığı için çok mükemmel bişey beklememem gerektiğini vurguladı gösterdiği burunlar cok güzel ve doğaldı ama benim var olan burnumdan bu sonuçların çıkmayacağını söyledi ikna olmadım ama çokta ikna edici konuşmadı zaten ama ben yinede gün aldım hala düşünüyorum hatalı bir karar vermek istemiyorum doktor iyi bir doktor ama ben uygun bi hasta mıyım bilemedim .
Burundaki ufak hataları kamufle etmiyormuşne zamana aldiniz gunu
İnşallah çıkmaz ben Ağustos ortası olucam siz?bende olucam inSALLAH ALDIM AMELYAT GUNUNU INSAALLAH AKSILIK CIKMAZ OLUP KURTLSAM ARTIK
Hangi hastanede olmaya karar verdiniz peki?agustos 20si
agustos 20si
trafik kazasi gecirdim ve burun ve dudak arasnda ki mesafe de mmetrik simetri bozuklugu var ben blyrm doktr beyde farketti cogu amelyatta duzelyo ama duzelmynde var ddi rahatsz edrmi gruntu olarak ddm hayr etmez ddi ben ikna oldum zaten 4yldir hastalarni az ck blyrm griside Allahin taktiri artik snucta insan doktorlarda
Doktor konusunda şüphem yok ama hem olumsuzlukları duymak canımı sıktı sanırım Belkide bi beklentiyle gittim ondandır çünkü bana hiç olumlu bişey söylemedi😔
Doktor konusunda şüphem yok ama hem olumsuzlukları duymak canımı sıktı sanırım Belkide bi beklentiyle gittim ondandır çünkü bana hiç olumlu bişey söylemedi😔
taktir edrsinzki muhammet bey olumsuzluk lari bstan solemeliki snradan sizde de hayal kiriklgi olmasin beni simetri bozuk lugu icn uyardi bstan
Zaten olumsuzluklara rağmen gün almamda Muhammed beyin dürüst bi şekilde herşeyi söylemesi etkili oldu benım burnumun anatomisiyle ilgili ortaya çıkabilecekleri söyledi en azından ama ameliyata moralim bozuk girmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?