Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bende ALLAH NASIP EDER SE 20SNDE OLUCM AMA HC BIR BILGM YOK AGRI TAMPONLAR NE ZAMAN CKYOR NASIL NELER YAPMAM GREKYO

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım 20 sinde dedigin ağustos 20 mi bide sen mi öyle istedin yoksa en erken o tarihmiydi ben kardeşimi ameliyat ettircem önümüzdeki hafta ameliyat olması şart çünkü ağustosun ilk haftası

canım 20 sinde dedigin ağustos 20 mi bide sen mi öyle istedin yoksa en erken o tarihmiydi ben kardeşimi ameliyat ettircem önümüzdeki hafta ameliyat olması şart çünkü ağustosun ilk haftası

agustos 20cnm yok gecen hafta persembe olcktm ben ama grip oldugum icin mumkun olmadi en erken20agusts dolu cunku

ethca hastanesi dolu belki acibademde yaptirmak istr sen vardir yer bilemyrm knusman lazim

şuan için 20 ağustos erkenine arasam randevu vermezler mi yani ?

randevu alip gorusmeye gdin kardesinizle muhammet beye gormesi gerekiyo snra yapilck islemi anlatir karar verir seniz amelyat icin size en uygun tarihi verecektir

randevu alip gorusmeye gdin kardesinizle muhammet beye gormesi gerekiyo snra yapilck islemi anlatir karar verir seniz amelyat icin size en uygun tarihi verecektir

şimdi kardeşim lise son sınıfa geçti lise 4 e okulu 47 gün sonra açılıyor bugün dahil olmakla birlikte. O yüzden haftaya istanbula gidersek kesin ameliyat olması lazım yani şehir dışından geleceğimiz için yani randevuya gidip sonra 10 20 gün sonra gel derse olmaz hem okula 20 gün kalmış olur burun şişiyor zaten hemde bekleyemeyiz o kadar

persembe istanbulda olck muhammet bey arayin ofisini ve grusmek icin randevu alin

anladim istanbul disindan geliceksiniz arayip bayram bitimi asistanindan muhammet beyle grusmek istdgnizi soleyin durumu anlatin muhammet bey size yardimci olur emin olun cok cana yakin iyi bir doktor kendisi

eminim öyledir. İnşallah doğru seçim muhammet dilberdir. Ama açık ameliyat yapması biraz korkutuyor bir de burun ucunda kesi izi oluyor ya o geçmeyebiliyormuş her hastada kalabiliyormuş. O sıkıntı.

eminim öyledir. İnşallah doğru seçim muhammet dilberdir. Ama açık ameliyat yapması biraz korkutuyor bir de burun ucunda kesi izi oluyor ya o geçmeyebiliyormuş her hastada kalabiliyormuş. O sıkıntı.

bu doktorla alakali dglki hastanin kendiyle alakali bisey herkesin cildide deriside hassasiyetide ayni dgldir umarim hersy istdgniz gbi olur

bu doktorla alakali dglki hastanin kendiyle alakali bisey herkesin cildide deriside hassasiyetide ayni dgldir umarim hersy istdgniz gbi olur

orası öylede demek istedigim cildi hassasiyeti kötü olsa bile kapalı yapsa iz kalmaz demek istiyorum açık yapsa gene hastayla ilgili ama bilemiyorsun.

orası öylede demek istedigim cildi hassasiyeti kötü olsa bile kapalı yapsa iz kalmaz demek istiyorum açık yapsa gene hastayla ilgili ama bilemiyorsun.

benim bildgm kapali teknikle kisitli mudahale yapiliyor acik teknikle gordugu icin burun yapisi mudahale daha iyi oluyor tbiki siz de haklsnz

benim bildgm kapali teknikle kisitli mudahale yapiliyor acik teknikle gordugu icin burun yapisi mudahale daha iyi oluyor tbiki siz de haklsnz

açık tekniginde avantajı var kapalınında ama açık teknikde enfeksiyon komplikasyon olma riski artıyor bide burun ucunun hakimiyeti olmuyormuş yani deriyi kaldırdıgı için burunu yapıyor ama deriyi indirmedigi için tam nasıl burun ucu şekil aldı emin olamıyor. Kapalıda deri zaten burunda oldugu icin ameliyatta burun ucundan kesi yaparken burun şekil değiştirdigini görüyor ona göre yapıyor açıkda öyle degil.

acaba muhammet bey dolgu da ypayiormu yoksa sadece estetikmi dolgu derken ceneye alina felan......

Merhaba arkadaslar bende yakın bi zamanda Muhammed beyin burun estetiği yapacağı kişilerdenim. Görüşmeye gittiğimde bana burnunda ilgili çok olumlu konuşmadı bu nedenle endişelerim var . Acaba benim gibi görüşmesi çok net olmayıp ameliyat olan var mı?

neler dedi sana canım? ben de aynı sıkıntıdayım. aks var/cenen icerde dedi. yüzde onluk ihtimallerden bahsetti. senin neymiş olumsuzlukların? evet kızlar kimse yok mu bizi aydınlatacak?

aks icin arkadasım beni aydınlattı ama cene işi cok kafamı kurcalıyor.

Benim burnunda herhangi bir sağlık problemi yok fakat derim ince ve burun köküm kavisli olmadığı için çok mükemmel bişey beklememem gerektiğini vurguladı gösterdiği burunlar cok güzel ve doğaldı ama benim var olan burnumdan bu sonuçların çıkmayacağını söyledi ikna olmadım ama çokta ikna edici konuşmadı zaten ama ben yinede gün aldım hala düşünüyorum hatalı bir karar vermek istemiyorum doktor iyi bir doktor ama ben uygun bi hasta mıyım bilemedim .

peki size onerdimi cene ameliyatini ya da alin ameliyatini?

Benim burnunda herhangi bir sağlık problemi yok fakat derim ince ve burun köküm kavisli olmadığı için çok mükemmel bişey beklememem gerektiğini vurguladı gösterdiği burunlar cok güzel ve doğaldı ama benim var olan burnumdan bu sonuçların çıkmayacağını söyledi ikna olmadım ama çokta ikna edici konuşmadı zaten ama ben yinede gün aldım hala düşünüyorum hatalı bir karar vermek istemiyorum doktor iyi bir doktor ama ben uygun bi hasta mıyım bilemedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…