bende ALLAH NASIP EDER SE 20SNDE OLUCM AMA HC BIR BILGM YOK AGRI TAMPONLAR NE ZAMAN CKYOR NASIL NELER YAPMAM GREKYO
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım 20 sinde dedigin ağustos 20 mi bide sen mi öyle istedin yoksa en erken o tarihmiydi ben kardeşimi ameliyat ettircem önümüzdeki hafta ameliyat olması şart çünkü ağustosun ilk haftası
ethca hastanesi dolu belki acibademde yaptirmak istr sen vardir yer bilemyrm knusman lazim
şuan için 20 ağustos erkenine arasam randevu vermezler mi yani ?
randevu alip gorusmeye gdin kardesinizle muhammet beye gormesi gerekiyo snra yapilck islemi anlatir karar verir seniz amelyat icin size en uygun tarihi verecektir
randevu alip gorusmeye gdin kardesinizle muhammet beye gormesi gerekiyo snra yapilck islemi anlatir karar verir seniz amelyat icin size en uygun tarihi verecektir
anladim istanbul disindan geliceksiniz arayip bayram bitimi asistanindan muhammet beyle grusmek istdgnizi soleyin durumu anlatin muhammet bey size yardimci olur emin olun cok cana yakin iyi bir doktor kendisi
eminim öyledir. İnşallah doğru seçim muhammet dilberdir. Ama açık ameliyat yapması biraz korkutuyor bir de burun ucunda kesi izi oluyor ya o geçmeyebiliyormuş her hastada kalabiliyormuş. O sıkıntı.
bu doktorla alakali dglki hastanin kendiyle alakali bisey herkesin cildide deriside hassasiyetide ayni dgldir umarim hersy istdgniz gbi olur
orası öylede demek istedigim cildi hassasiyeti kötü olsa bile kapalı yapsa iz kalmaz demek istiyorum açık yapsa gene hastayla ilgili ama bilemiyorsun.
benim bildgm kapali teknikle kisitli mudahale yapiliyor acik teknikle gordugu icin burun yapisi mudahale daha iyi oluyor tbiki siz de haklsnz
acaba muhammet bey dolgu da ypayiormu yoksa sadece estetikmi dolgu derken ceneye alina felan......
Merhaba arkadaslar bende yakın bi zamanda Muhammed beyin burun estetiği yapacağı kişilerdenim. Görüşmeye gittiğimde bana burnunda ilgili çok olumlu konuşmadı bu nedenle endişelerim var . Acaba benim gibi görüşmesi çok net olmayıp ameliyat olan var mı?
neler dedi sana canım? ben de aynı sıkıntıdayım. aks var/cenen icerde dedi. yüzde onluk ihtimallerden bahsetti. senin neymiş olumsuzlukların? evet kızlar kimse yok mu bizi aydınlatacak?
aks icin arkadasım beni aydınlattı ama cene işi cok kafamı kurcalıyor.
neler dedi sana canım? ben de aynı sıkıntıdayım. aks var/cenen icerde dedi. yüzde onluk ihtimallerden bahsetti. senin neymiş olumsuzlukların? evet kızlar kimse yok mu bizi aydınlatacak?
aks icin arkadasım beni aydınlattı ama cene işi cok kafamı kurcalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?