Muhammed Dilbere ameliyat olmayı düşünüyorum

Canım ilgin alakandan dolayı teşekkür ederim öncelikle benim korkularım ağrı sızı şişlik morluk değil acıya dayanıklıyım çok şükür. Kaygı yaşamadıgım tek doktor muhammet bey nedense hislerimde şimdiye kadar yanılmadım diyebilirim. Farklı bir enerjisi var sanki işini eksikte yapsa arkasında duracak gibi idealist aynı zamanda. Diğer doktorlardan bu enerjiyi alamadım işin garibi. Hepsini tek tek araşırdım en rağbet gören doktorları yani. Yüzde 85 başarı sağlayan bir doktor muhammet bey çoğu sayfa forum siteden ne varsa okudum çncesi sonrası görüntülere baktım.

Yüzüm ufak değil zaten ufak kalkık bir burun istemiyorum. Çok sorun teşkil dden burnum yok aslında dudak ile burın mesafem kısa ve yaşımdan olgun gösteriyor beni. Tabi düşük ucu. İnce mi kalın derili mi oldugumuzu nereden anlıyoruz ki.?
Bana özelden fotoğraf yollamam mümkün mü ? Sosyal medyada dolaşan fotograflar dışundakileri merak etmiyor değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…