canım ben ameliyat olalı 2 ay 10 gün geçti, şu an için memnunum, şişlikleri henüz tam geçmedi şekil olarak tam sonuç için 6 ayın dolması gerek ama çok doğal bir burnum var, fotoğraf üzerinden tam bu şekilde olacak demiyor, burun yapına yüzüne bakarak nasıl olacağını söylüyor, zaten sen önce beğendiğin olmasını istediğin gibi fotoğraflarla git, daha önceden ameliyat olmuş fotoğrafları paylaşılmış öncesi sonrası olan hastaların fotoğraflarıyla git, böyle olursa beğenmem dediklerini de kaydet telefonuna, mesela ben bu burun bende yapılır mı diye sorduklarım oldu ya da şöyle olsun asla istemem dediklerim de oldu, bana burun yapıma göre olur ya da olmaz söyledi zaten. ama ilk görüşmede fark ettim ki yüz yapımla istediğim burun arasında uçurum var, cilt tipi de etkiliyor kalın deri ince deri mevzusu, ayrıca yüzün küçüklüğü büyüklüğü çenenin ileride geride olması bunlar hep yapılacak burun şeklini etkiliyor, ameliyat öncesi görüşmede ise şöyle yapın böyle yapın demedim siz nasıl uygun görürseniz o şekilde yapın dedim, tamamen dr a bırakmak da doğru değil biliyorum ama benimki revizyon olduğu için risk daha fazla olması nedeniyle dr a bıraktım. bu ameliyatta tam memnuniyet söz konusu değildir canım beklentinle alakalı. ha şu da var ki bazen kişinin yapısına bağlı olarak burun kıkırdağı uzayabiliyor, eğrilik (kıkırdak hafızasından dolayı) tekrar geri gelebiliyor, bunlar dr un önceden bileceği şeyler değil hastanın kendisiyle alakalı.