- 30 Temmuz 2017
- 248
- 123
- 103
- Konu Sahibi monarosaeaea
-
malesef nefes sorunum var görüntü olarakta özgüven eksikliği yaşıyorum.İnnsann yaşından büyük gösteriyor burunNefes sorunu yoksa bu ameliyati yaptırma inan eskiye göre daha cok yıpranirsin
malesef nefes sorunum var görüntü olarakta özgüven eksikliği yaşıyorum.İnnsann yaşından büyük gösteriyor burunNefes sorunu yoksa bu ameliyati yaptırma inan eskiye göre daha cok yıpranirsin
Muhammed dilber doğru yaptıranlar çok memnun ama İstanbul'da iştekızlar ameliyat olanlar özellikle içime sindi muhammed bey ama ödeme direk mii yappılıyor taksit imkanı var mı. çok istiyorm bu ay içersinde ama parayı 4 ay içersinde denkleştiririm.okul başlaamadan yaptırmak istiyorum
Daha 3 ay önce kız kardeşim burun ameliyatı oldu. Bizde Muhammed Bey e yaptırmaya karar vermiştik fakat fiyat konusunda uzlaşamadık.bayağı yüksek bir miktar peşinat istediler bizim de o kadar yüksek bir miktar peşinat verebilmemiz mümkün değildi.Daha sonrasında çevremizde ki insanların tavsiyesi üzerinekızlar ameliyat olanlar özellikle içime sindi muhammed bey ama ödeme direk mii yappılıyor taksit imkanı var mı. çok istiyorm bu ay içersinde ama parayı 4 ay içersinde denkleştiririm.okul başlaamadan yaptırmak istiyorum
muhammet bey peşinatlı çalışmıyor, ben de ona oldum ameliyat olduğunuz gün ödemeyi yapıyorsunuz. ameliyatı yapmadan peşinat olarak para aldığını duymadım. Muhammet beye taksit yapıyor diyemediğim gibi peşinat aldığını da söyleyemem.
ameliyat günü almak da kolay değil hemen olmak istemişsiniz ama bence sizi ameliyat edip etmeyeceğini ve hemen ameliyat olup olamayacağınızı bir görüşün derim.
sevgiler..
Aynen canım banlandı zaten buram buram reklam kokuyor sanki itimat edeceğimbazıları reklam yapmaya çalışıyor ama yönetim yakalar fazla uzun sürmez.
YüÜme göre yapmasını istiyorum illa küçük olsun falan istemiyorum çünkü küçük bir yüzüm yok. Zaten orda öncrden shop yapıldığını söylediler ordan anlarızKüçük burun seviyorsanız muhammed bey bu konuda iyi burda yüzü iri olup burnu çok küçülen depresyonda olan kadınlar var :) size tavsiyem yüzünüze uygun burun isteyin .
Mihammed dilber simülasyon yapmıyor diye biliyorumYüÜme göre yapmasını istiyorum illa küçük olsun falan istemiyorum çünkü küçük bir yüzüm yok. Zaten orda öncrden shop yapıldığını söylediler ordan anlarız
Çok değil mi 18 bin Ben o fiyatı konuşmadımekimde arkadaşım revizyon ameliyatı olacak hocaya 2 bin gibi kapora verdiğini söyledi çok yoğunmuş çünkü doktor 18 bine anlaşmışlar.geri kalan kısmı da ameliyat olacağı gün verecekmiş.
Genel olarak herkes memnun oldugundan düşünüyorum zaten başka biri de sinmedi içime bilemedim şümdi Yaptıgı burunları beğeniyorum çok kalkık değil delikleri görünmüyorBurdan bir arkadaş benim yüzüm iri bana küçük burun yapmayın demiş muhammed bey e zaten sana küçük burun gitmez demiş ama kızın yüzünde çok küçük burun var şuan....bu konularda çok dikkatli olun.
Canım senin piyasadan haberin yok galiba 10 binden basliyor en düşük 30 40 bin alan bile var :) ameliyat mecburi değilse olmayın çünkü çok riskli bende 4 bine oldum ilk ameliyati şimdi 20 bine yakın para vericem duzeltilcek diye terapilere 10 bine yakın para verdim 1 yıl çalışamadım 2 bin maaş alıyordum 24 bin zarar okul kurs onlarida biraktim 1 yilda kaybim bide yaşadığım psikoloji k zararın telafisi yokÇok değil mi 18 bin Ben o fiyatı konuşmadım
Bana da 11 binden başlıyor dedi muhammed bey bilemiyorum servet ödeyemem ya. Çok istekli değilim ama kemik eğriliği nefes almamı engelliyor o yüzden kbb doktoru oldugug için seçtim sıradan birine verip riske atamadım kendimi.Canım senin piyasadan haberin yok galiba 10 binden basliyor en düşük 30 40 bin alan bile var :) ameliyat mecburi değilse olmayın çünkü çok riskli bende 4 bine oldum ilk ameliyati şimdi 20 bine yakın para vericem duzeltilcek diye terapilere 10 bine yakın para verdim 1 yıl çalışamadım 2 bin maaş alıyordum 24 bin zarar okul kurs onlarida biraktim 1 yilda kaybim bide yaşadığım psikoloji k zararın telafisi yokdaha ne söyliyim
Canı
memnun kaldın mı bende gidicem ailem fiyatını çok buldu kendim çalıştıgım parayla yapacağım ama korkuyorum da daha kötü olursam diye benim burnum yandan kötü önden çokta rahatsız edici bir görüntüsü yok. Onun dışında nefes sorunu yaşıyorum asıl sıkıntım bu ama yaparken estetik yönünü düşündüm çünkü soradan bi yerde yaptırıp burnu düşen yamulan çok insan tanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?