Ameliyathane şartları farklı olacak değil bence önemli olan doktor. Ameliyat sonrası doktoru yüz yüze göremeyiz belki ama mutlaka atıyorum eticadaki şartları sağlar ve bizi burda birilerine emanet eder telefon whats ap kullanılır... İstanbulda yaşamadığımıza göre oraya da gitsen ne kadar nerde kalırsın bir de o halde?? Ben sonrasında evime gelmek isterim kaldı ki hiç kimseden de duymadım gece doktorun kendisi lazım oldu şalırdık diye:)) bilemedim ki ben mi çok rahatım😒😒 siz Muhammet Dilberden memnun kalmayan gördünüz mü hiç ben görmedim. Özenmeyeceğini ise hiç düşünmedim zira Ankarada da ameliyat yapan hem de insanları memnun eden doktorun talibi de artacaktır.Hasılı benim içim rahat sadece elbette ki ben de kime ne şakilde emanet edecek kendisiyle konuşup kafamda daha da netleştirmek istiyorum çünkü bir ay kaldı hatta daha az çünkü en az 10 gün önceden tahlil vs. İşini halletmek lazım😀 pozitif olalııım iyi düşünelim karşımızda işinin ehli bir uzman var 😃😃
dr.la yüzyüze görüşmüşmüydün hiç canım, bu hafta içi randevum var bu konuyuda açıcam muhammet beye, bende aşağı yukarı 1 yıldır takip ediyorum iyi iş çıkarıyo herkes memnun insan güveniyo tabiki.. ve de bir an önce ameliyat aşamasını geçip iyileşme sürecine girmek istiyo, sanırım sen ankarada yaşıyosun..