MUHAMMET DİLBER ANKARA'da

Ameliyathane şartları farklı olacak değil bence önemli olan doktor. Ameliyat sonrası doktoru yüz yüze göremeyiz belki ama mutlaka atıyorum eticadaki şartları sağlar ve bizi burda birilerine emanet eder telefon whats ap kullanılır... İstanbulda yaşamadığımıza göre oraya da gitsen ne kadar nerde kalırsın bir de o halde?? Ben sonrasında evime gelmek isterim kaldı ki hiç kimseden de duymadım gece doktorun kendisi lazım oldu şalırdık diye:)) bilemedim ki ben mi çok rahatım😒😒 siz Muhammet Dilberden memnun kalmayan gördünüz mü hiç ben görmedim. Özenmeyeceğini ise hiç düşünmedim zira Ankarada da ameliyat yapan hem de insanları memnun eden doktorun talibi de artacaktır.Hasılı benim içim rahat sadece elbette ki ben de kime ne şakilde emanet edecek kendisiyle konuşup kafamda daha da netleştirmek istiyorum çünkü bir ay kaldı hatta daha az çünkü en az 10 gün önceden tahlil vs. İşini halletmek lazım😀 pozitif olalııım iyi düşünelim karşımızda işinin ehli bir uzman var 😃😃

dr.la yüzyüze görüşmüşmüydün hiç canım, bu hafta içi randevum var bu konuyuda açıcam muhammet beye, bende aşağı yukarı 1 yıldır takip ediyorum iyi iş çıkarıyo herkes memnun insan güveniyo tabiki.. ve de bir an önce ameliyat aşamasını geçip iyileşme sürecine girmek istiyo, sanırım sen ankarada yaşıyosun..

dr.la yüzyüze görüşmüşmüydün hiç canım, bu hafta içi randevum var bu konuyuda açıcam muhammet beye, bende aşağı yukarı 1 yıldır takip ediyorum iyi iş çıkarıyo herkes memnun insan güveniyo tabiki.. ve de bir an önce ameliyat aşamasını geçip iyileşme sürecine girmek istiyo, sanırım sen ankarada yaşıyosun..

Evet Ankarada yaşıyorum. Sen nerdesin anlamadım kusura bakma ben İstanbul dışındaysan ve Ankara senin için müsaitse bize katıl demiştim. Ben kendisiyle hiç yüz yüze görüşmedim telefonda konuştuk. Ameliyatımı kesinlikle o yapsın istiyorum. Ankara için ücretin değişmeyeceğini söyledi fazla olursa zaten yaptıramam. Sen muhakkak konuş biz üç kişiyiz biraz organize olamadık galiba😞😞 hurricane ile ben tamamız jeologeda da bizimle kaldı dördüncü. Ben mail adresine fotolarımı da gönderdim. Günümüz hastemiz kesinleşmeden sevinemiyorum daa😞işte böyle. Sen de beni haberdar et görüşmeden sonra by.

bu arada haftaya muayene randevum var, istnbl çok ters bana, ankara daha yakın öyleyse dr.la görüşmek lazım.

bandaj için baska bi dr arkadası yardımcı olucak ankara da.. kontrol içinse bir ay sonra yine gelecegını soyledi bna muhammet bey.. olmayı düşünüyorsan özelden numaranı yaz ararım seni

cnm cidden dikişimizi vs kime aldırcaz bide çizim fln yapmıcakmı ynaş bi günlüğüne gelip hepimizi apar topar ameliyat edip gitmesi kafamı karıştırıyor biraz ama işin içinde muhammet bey olunca ben hep varım ztn. bana hbr verin yeter

jeologedaa.. olmak istiyorsan bana numaranı özelden yazarmısın? muhammet beyin dr arkadası halledicek bu işlemleri.. gelince bir gun kalmıcak ..bir gun sadece 2 kişiyi alıcak....bir ay sonrada kontrol için gelicem dedi muhammet bey..ama sayı önemli suan..numaranı yazarsan detaylı bilgilendiriciğim :))

jeologedaa.. olmak istiyorsan bana numaranı özelden yazarmısın? muhammet beyin dr arkadası halledicek bu işlemleri.. gelince bir gun kalmıcak ..bir gun sadece 2 kişiyi alıcak....bir ay sonrada kontrol için gelicem dedi muhammet bey..ama sayı önemli suan..numaranı yazarsan detaylı bilgilendiriciğim :))

Cnm mesaj gonderdim sana 1 gunde nasil 2 kisi olcak biz 4 kisi olmaya calismiyormuyuz farkli tarihlerde 2 kezmi gelcek.kiz sen naptin bana ztn heycan basti beni iyice karisti kafammm panik oluyorum herhalde bi olduda bitti deseydik hayirlisiyla

Evet Ankarada yaşıyorum. Sen nerdesin anlamadım kusura bakma ben İstanbul dışındaysan ve Ankara senin için müsaitse bize katıl demiştim. Ben kendisiyle hiç yüz yüze görüşmedim telefonda konuştuk. Ameliyatımı kesinlikle o yapsın istiyorum. Ankara için ücretin değişmeyeceğini söyledi fazla olursa zaten yaptıramam. Sen muhakkak konuş biz üç kişiyiz biraz organize olamadık galiba😞😞 hurricane ile ben tamamız jeologeda da bizimle kaldı dördüncü. Ben mail adresine fotolarımı da gönderdim. Günümüz hastemiz kesinleşmeden sevinemiyorum daa😞işte böyle. Sen de beni haberdar et görüşmeden sonra by.

tmm canım, ben çorumda yaşıyorum ankaraya 3 saat gibi.. bende kesinlikle onu düşünüyorum istnbula ön görüşmeye zorluklarla gidicem burda hava alanı yok, en yakın ankara ya da merzifon, uçakla gidip aynı gün dönücem inşlh, gelişmeleri yazarım duruma göre..

Cnm mesaj gonderdim sana 1 gunde nasil 2 kisi olcak biz 4 kisi olmaya calismiyormuyuz farkli tarihlerde 2 kezmi gelcek.kiz sen naptin bana ztn heycan basti beni iyice karisti kafammm panik oluyorum herhalde bi olduda bitti deseydik hayirlisiyla

cnmm aradım seni ama acmadın.. şimdi aradım kapalı..sadece 1 gun değil 2 gunlüğüne gelicek inş:=)

tmm canım, ben çorumda yaşıyorum ankaraya 3 saat gibi.. bende kesinlikle onu düşünüyorum istnbula ön görüşmeye zorluklarla gidicem burda hava alanı yok, en yakın ankara ya da merzifon, uçakla gidip aynı gün dönücem inşlh, gelişmeleri yazarım duruma göre..

inş ön görüşmeyi yaptıktan sonra bizimle ankarada olursun ameliyatını :)) görüştükten sonra görüşmenin nasıl gectiği ile bizi bilgilendirimisin ?

cnmm aradım seni ama acmadın.. şimdi aradım kapalı..sadece 1 gun değil 2 gunlüğüne gelicek inş:=)

Cnm bi cvpsız arama gördüm ama numara tanıdık gelmeyince işle ilgilidir die geri dönmedim eğer numara sana aitse yarın ararım o numaradan seni görüşürüz. Aydınlat lütfen beni çünkü şimdiden heycan bastı beni :)):18:

Cnm biz ankarada 3 kisi olduk gorusmenden sonra sende ankarada bize katilirsan eger hbr bekliyoruz senden

peki ortalama bi tarih vermişmiydi size, ancak şu zaman gelebilirim gibi..

Evet canım 22 23 ocak tarihleri fakat sayı önemli demiş sen görüştüğünde sorarsın yine. Haftaiçi yazmışsın ama tam olarak hangi gün olduğunu yazarsan ben de tekrar arıycam doktoru tarih hastane öncesi tahliller için filan.

Evet canım 22 23 ocak tarihleri fakat sayı önemli demiş sen görüştüğünde sorarsın yine. Haftaiçi yazmışsın ama tam olarak hangi gün olduğunu yazarsan ben de tekrar arıycam doktoru tarih hastane öncesi tahliller için filan.

tm canım sorarım, çarşmba günü hemen bilgilendrcem sizi...

kızlar, Muhammet beyle ilk görüşmemizi yaptık hayırlısıyla.... benim ameliyatımı istanbulda yapmaya karar verdik, ama ocak ayında ankaraya geliyomuş kesin... hemen ilk izlenimlerimi paylaşym sizlerle, herşeyden önce çok doğal ve çok gerçekçi bir hekim, neler yapılıp neler yapılamayacağını büyük bir içtenlikle anlatıyo ki bu da çok etik . çok sıcak kanlı, ilgili ne istediğni iyice anlamaya çalışıyo ona göre fikir veriyo. ben çok sevdim kendisini gerçekten en kısa zamanda ameliyat olcam inşlh, ama şu an tarihim net değil. iyi ki MUHAMMET DİLBER var diyorum , çok heyecanlıyım...

kızlar tarih şu an netleşti , 6 ocak offffff heyecan:))

Canım hayırlı olsun çok sevindim bir an önce olmana çünkü sen 22 ocak beklemeyecektin belliydi:)) merak ettiğim doktor sana da yaptığı ameliyat fotolarını gösterip senin için şunu düşünüyorum, şu olur ya da şu olmaz dedi mi? Ameliyattan sonra en az bir aylık bir bekleme süresi var hani son hali neye benzeyecek önceden az buçuk fikri olur insanın:)

Back
X